BIANKA1 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 malagos napisał(a):no to rewelacja! ale szybciutko poszło! a juz miałam grzmieć, ze nie lubię gimnazjalistek :diabloti: Dziewczyny zachowały się jak trzeba . Jak mi ją zostawiały , to nawet pytały czy nie potrzeba przychodzić i zabierać ją na spacery . Znalazły psiaka , zaopiekowały się , poszły do weta , znalazły tymczas i stały dom . Super dziewczyny :loveu: Quote
Hala Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 heheh Bianka, dobra jesteś! Podsyłać hurtem spy do Bainki!! Quote
halbina Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Gratulacje!!! I kto teraz jest najbiedniejszy na dogo?... :mad: :eviltong: Quote
BIANKA1 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 halbina napisał(a):Gratulacje!!! I kto teraz jest najbiedniejszy na dogo?... :mad: :eviltong: Ja , bo mam mniej :razz: Quote
anula1959 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Cieszę się ogromnie , że alarm odwołany a malutka ma domek:lol:;) Quote
BIANKA1 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Ja też się cieszę . Mogę spokojnie iść spać :evil_lol: Quote
Czaka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 To była najszybsza adopcja na dogo! :loveu: Gratulacje !!! :multi::multi::multi: Quote
Poker Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 fantastycznie :lol: tylko ciocia Bianka jest biedna :eviltong: i będzie się teraz nudzić ;) Quote
BIANKA1 Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Też się cieszę , że się szczylowi udało . Zwłaszcza , ze śpi z nowa pańcia w łózku :lol: Quote
Recommended Posts