BIANKA1 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Około 3-4 miesięczna suńka została znaleziona na wrocławskim osiedlu Strachocin . Znalazły ją dzieci i zabrały do domu . Przetrzymały malutką 3 dni . Porozklejały dziesiątki ogłoszeń . Nikt się nie zgłosił :shake: Rodzice nie zgadzają się na dalsze przechowywanie malutkiej . W akcie desperacji dziewczynki zaprowadziły psinkę do weta . Wet ją odpchlił i odrobaczył , oraz dał mój telefon . I tak zostałam szczęśliwą posiadaczką szczeniaka . Jest to u mnie 6ty pies . Nie mam już gdzie upychać wszystkich potrzebujących . Malutka jest kochana . Nie schodzi mi z kolan . Rozdaje całuski :loveu: Pomocy :placz: Szukam DS lub DT dla maleństwa . Quote
fizia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 O rany Bianka... Śliczniutka jest ta malizna, chętnie pomogę z ogłoszeniami. Quote
halbina Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 to kto ma teraz wiecej zwierząt?... Ty, Bianko czy ja?... stan mojego stadka: dożyca + amstaffowaty + 4 szczeniorki na dt + 2 kocury + 2 kociaki (1 dziki do wydania) + 2wiewióry(jedna, zdaje się Twoja nawet...) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 fizia napisał(a):O rany Bianka... Śliczniutka jest ta malizna, chętnie pomogę z ogłoszeniami. Dziękuję :loveu: Mała je suche i cały czas piszczy . Chce na ręce , a ja już nie mam siły :cool3: Jest kochana , tylko dużo ich :cool1: Quote
BIANKA1 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 halbina napisał(a):to kto ma teraz wiecej zwierząt?... Ty, Bianko czy ja?... stan mojego stadka: dożyca + amstaffowaty + 4 szczeniorki na dt + 2 kocury + 2 kociaki (1 dziki do wydania) + 2wiewióry(jedna, zdaje się Twoja nawet...) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No już nie przesadzaj . Masz raptem o jednego , zdaje się mojego :evil_lol: . kota więcej :diabloti: Quote
Hala Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Bianka, nie wiem co mam powiedzieć. Ile Ty masz tych zwierząt? :cool1: Quote
BIANKA1 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 RATUNKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
halbina Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Widzę, Halu, że też nie byłaś orłem z matematyki... :roll: :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 halbina napisał(a):Widzę, Halu, że też nie byłaś orłem z matematyki... :roll: :evil_lol: Nie ma się co dziwić :cool1: To już oszaleć idzie . Mam 6 psów i 5 kotów :razz: Quote
fizia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Może ktos napisze jakiś wzruszający tekst do ogłoszen - ja jestem w tym kiepska.... Quote
Tola Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 No nie wiem co napisać, tez licze teraz zwierzaki u Bianki... Sliczna malutka:loveu: Oby miała szczęscie i szybko znalazła dom. Quote
Yorija Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 No a ja głupia myślałam, że u mnie duż zwierząt. Trzy ledwo na stanie. Ale wiesz Cioteczko Bianeczko co! Jak byś mi oddała ten narożnik kucheny to się zmieści i ta sunia i pewnie jeszcze .... ciii nie wywoływać wilka z lasu.:diabloti: Quote
BIANKA1 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Yorija napisał(a):No a ja głupia myślałam, że u mnie duż zwierząt. Trzy ledwo na stanie. Ale wiesz Cioteczko Bianeczko co! Jak byś mi oddała ten narożnik kucheny to się zmieści i ta sunia i pewnie jeszcze .... ciii nie wywoływać wilka z lasu.:diabloti:A bierz narożnik razem ze sforką :eviltong: Quote
Yorija Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 BIANKA1 napisał(a):A bierz narożnik razem ze sforką :eviltong: A nie da się sforki zrzucić z narożnika przed wysłaniem? Jeśli nie to kicha. Ten komplet u mnie nie przejdzie przez drzwi. TŻ i Metro załonią je pierśmi swemi. Podrzucam. Quote
Czaka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Mała jest faktycznie śliczna! A może jest ktoś , kto może zabrać ją na tymczas? Quote
anula1959 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Ciocia , zrobić jej allegro? Tekst wymyślę, moż być "łzawy"? Quote
BIANKA1 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Romek-Zamość napisał(a):Mała jest faktycznie śliczna! A może jest ktoś , kto może zabrać ją na tymczas? Frytka tradycyjnie ją goni i Kobi też :mad: Ale je usadzę .Tymczas mile widziany anula1959 napisał(a):Ciocia , zrobić jej allegro? Tekst wymyślę, moż być "łzawy"? Ciocie . wsztrzymajcie się z ogłoszeniami Dzwoniła mama jednej z dziewczynek . Dziecko w rozpaczy i mama się zastanawia :cool3: Quote
anula1959 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Trzymam kciuki , żeby małej się poszczęściło:thumbs:;) Quote
BIANKA1 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Mała nieświadoma wagi chwili , śpi u moich stóp :cool3: Długo rozmawiałam z Panią przez telefon . Dziecko chce , mąż chce , pani chce ale się waha . Zobaczymy . Quote
BIANKA1 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Przyszła cała rodzina . Oczywiście mamę znam od dawna . Znajda ma dom :multi::multi::multi: Dziękuję Wszystkim za pomoc , kciuki i ciepłe słowa :loveu::loveu::loveu: Quote
malagos Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 no to rewelacja! ale szybciutko poszło! a juz miałam grzmieć, ze nie lubię gimnazjalistek :diabloti: Quote
Recommended Posts