agamika Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 A Czy ByŁojakiekolwiek Zainteresowanie Nim Ze Strony Udzi Przez Te PÓŁ Roku ? Quote
doddy Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Ogłaszany jest w internecie (na ok. 50 portalach) w gazetach warszawskich i opolskich ale... nikt nigdy nie był go na żywo oglądać. Quote
agamika Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 doddy napisał(a):Ogłaszany jest w internecie (na ok. 50 portalach) w gazetach warszawskich i opolskich ale... nikt nigdy nie był go na żywo oglądać. ehh ... masakra ... co prawda Odi młodszy ,ale ten ładnejszy od pokraki i "rasowy" taki,z fajnym charakterem ... to co Ci ludzie tak wybrzydzają ? :shake: a moge prosić o linka do jakiegos ogłoszenia zeby tekst zobaczyc ?? :oops: a z tymi oczkami to jak ? po prostu wystarczy mu je kropić ? jaki to mniej więcej koszt miesięcznie ? przepraszam ze tak nudze:oops: Quote
doddy Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Do oczu dostaje maść i krople. Miesięcznie koszt 10zł. http://www.allegro.pl/item399254003_pitbull_focus_szuka_prawdziwego_domu.html Quote
zaba14 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 ehhh... pies ma calkiem orginalna urode, to typowy psiak dla wielbicieli rasy.... :roll: Quote
paros Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Focus jest na stronie psiaków krzyczkowych http://krzyczki.jg1.pl może wreszcie los uśmiechnie się do niego i ktoś go zauważy i zabierze do domu :roll: Quote
doddy Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Dzięki Jolu. Oby się w końcu uśmiechnął bo szkoda Focusa by siedział całe życie w fundacji. Quote
andzia69 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 paros napisał(a):Focus jest na stronie psiaków krzyczkowych http://krzyczki.jg1.pl może wreszcie los uśmiechnie się do niego i ktoś go zauważy i zabierze do domu :roll: oby, oby...... Quote
doddy Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Focus już 8 miesięcy u nas... I pewnie kolejną zimę spędzi w kojcu... Quote
doddy Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 I nadszedł dzień Focusowy! Po 8 miesiącach bezdomności nasz chińczyk wczoraj pojechał do nowego domu. Zamieszkał w Wałbrzychu u Oli. Niedługo Ola sama napisze jak im się wiedzie. Jak na razie jest super, choć Focus właśnie przechodzi test, czy nie zdemoluje sypialni jak Ola jest w pracy. Do domu pojechał wczoraj wieczorem ale bałyśmy się cieszyć z Darią. Dziś Ola już dzwoniła zakochana w rudzielcu. Trzymam kciuki, że nasz Focusik będzie grzeczniutki i nie przyniesie nam wstydu. Quote
andzia69 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 doddy napisał(a):I nadszedł dzień Focusowy! Po 8 miesiącach bezdomności nasz chińczyk wczoraj pojechał do nowego domu. Zamieszkał w Wałbrzychu u Oli. Niedługo Ola sama napisze jak im się wiedzie. Jak na razie jest super, choć Focus właśnie przechodzi test, czy nie zdemoluje sypialni jak Ola jest w pracy. Do domu pojechał wczoraj wieczorem ale bałyśmy się cieszyć z Darią. Dziś Ola już dzwoniła zakochana w rudzielcu. Trzymam kciuki, że nasz Focusik będzie grzeczniutki i nie przyniesie nam wstydu. o ty wiśnio jedna - to ja go wklejam gdzie się da, allegro mu pikne wczoraj pozmieniałam, a ty nic nie piszesz????:motz::motz::motz: Quote
natalia_aa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Dokładnie Andzia69, ciotka doddy normalnie przegina :evil_lol: Bo ja wczoraj też ogłoszenia na stronach akutalizowałam, a tu patrzę a Focus grzeje dupsko w nowym domu... Quote
makatka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Wreszcie :D Super :D Doczekał się rudzielec swojego szczęścia :D Quote
doddy Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Cioteczki, dla mnie ta adopcja była olbrzymim zaskoczeniem. Focus miał jechać do Oli za 2 tyg z uwagi na remont. Wczoraj miała go tylko przyjechać i poznać. A tu pojechał do domku :multi: Quote
paros Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Hurrrra :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: To ci nowina :multi: Quote
Apbt_sól Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Focus mieszka w moim miescie , mam nadzieje poznac go osobiscie :) Quote
Cockermaniaczka Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 :loveu: ale on ma klatee:cool3: Ciesze sie ze taki przystojniak w koncu ma swoj dom:loveu::loveu: Quote
doddy Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Ostatnio rozmawiałam z Olą. U Focusika wszystko dobrze. Quote
Recommended Posts