doddy Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 HENIO ok. 2 letni piekny amstaff, ktorego dzis zabralismy do Fundacji ze schroniska w Krzyczkach Pieniazkach. Henio zostal znaleziony w ok. Nowego Dworu Mazowieckiego. Jutro rozwiesimy tam ogloszenia i przejdziemy wioske (bo ma raptem 3 ulice). Henio jest super przymilnym psem do ludzi, jak zobaczyl dziecko to malo sie nie posikal z radosci. Bardzo dobrze jezdzi autem! Jego podszerstek swiadczy o tym, ze raczej mieszkal w ogrodzie (we wsi nawet nie ma bloku), ale np. zna komendy, wiec poobserwujemy, czy da sie z niego zrobic psa kanapowego. Henio jest zaszczepiony, nie ma tatuazu ani chipu. Niedlugo zostanie wykastrowany. Henio ma domek tymczasowy, ktory chce zostac stalym, ale na razie szukamy dla niego super domu ze zlotymi klamkami. Mieszkanie w ktorym mieszka Marta jest wynajmowane, a nasza Fundacja nie daje do wynajmowanych mieszkan swoich pupili. W sprawie adopcji prosze o kontakt: 0 501 797 018 adopcjebullowatych@wp.pl Ostatnie chwile w boksie schroniskowym Henieczka: I zdjecia z trasy. Niestety po ciemku, bo dopiero co wrocilismy. Quote
pati Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='doddy']. Mieszkanie w ktorym mieszka Marta jest wynajmowane, a nasza Fundacja nie daje do wynajmowanych mieszkan swoich pupili. Ostatnie chwile w boksie schroniskowym Henieczka: I zdjecia z trasy. Niestety po ciemku, bo dopiero co wrocilismy. doddy a dlaczego nie dajecie psów jak ktoś mieszka w wynajmowanym mieszkaniu? poniekąd rozumiem powody ale chyba nie generalizujecie ludzi aż tak bardzo. Quote
doddy Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Dmuchamy na zimne. Zajmujemy sie trudnymi rasami, po przejsciach i staramy sie zabezpieczyc w jak najwiekszym stopniu, by nasze psiaki nie musialy wracac z adopcji. Poniewaz mamy w sumie niewiele zwierzat mozemy wybrzydzac. :loveu: Od nas jest ciezko dostac psa, to fakt znany juz podobno powszechnie ale moge Cie uspokoic, ze psy do adopcji wydajemy :lol: Quote
pati Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 to dobrze :loveu: ja np mieszkam w wynajętym mieszkaniu za niedługo bedzie wynajęty dom i nie wyobrażam sobie, ze ktoś przez to mogłby nie brac mnie pod uwage jako nowy dom dla psa. Jak wam dobrze, ze mozecie wybrzydzać. Też bysmy tak chcieli :cool3: a Henio jest piękny. Quote
dariaopole Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 na razie wybrzydzać można choć psów przybywa w dość szybkim tempie a ubywa powoli niestety..............a Heniek - piękny młody pies :) a on celowo jest w dziale psy zaginione/ukradzione ? Quote
doddy Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Sie mi mylnelo :oops: Ale juz poprosilam Moda o przeniesienie. Quote
andzia69 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 taaa - on w dziale zaginione, bo pewnie pan wyjechal za granice i zgubil psa:evil_lol: Patia..jeśli chodzi o adopcje do wynajętych mieszkan - wszystko też zależy od ludzi - jak sobie to potrafią zorganizować - do nas ostatnio wrocila sunia-kundelek, bo pani wynajmowala mieszkanie, potem zmienila i się okazalo, że właściciel mieszkania nie godzi się na psa....o to tu właśnie chodzi. Ale gdyby naprawdę zależało komuś na psa, to szukalby takiego mieszkania, gdzie by ten pies nie przeszkadzal... Quote
Tengusia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Henio jest naprawde imponujacy :loveu: Quote
pati Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 andzia69 napisał(a):Ale gdyby naprawdę zależało komuś na psa, to szukalby takiego mieszkania, gdzie by ten pies nie przeszkadzal... Chcieć to móc!! a jak Henio sie ma w domku tymczasowym moze by jakies zdjęca Quote
andzia69 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 dalam Ramireza, Polę, Henia, Sasę,Ritę, Uzi i Margo, Blu i Jasia na krakowskie zwierzaki - moze choć jeden domek się odezwie.... Quote
karolina1 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 No też podrzuce taki śliczny Henio musi znaleść domek ;* ;* Quote
ruda76 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 on juz ma wątek ale ta ciotka szybka:cool3: Quote
ruda76 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Henio przyjechał wczoraj ze mną do Łodzi:p To wspaniały, dumny pies, ktory musiał wczesniej mieszkac w domu. Potrafi chodzic po schodach a w mieszkaniu od razu wskakuje na łożeczko, fotele a nawet wdrapuje się na krzesło i siada przy stole:eviltong: P.S. Heniek jest taki piękny,że na skrzyżowaniach swoją urodą i dumną miną ( siedział jak posąg ) wzbudzał zainteresowanie ludzi z sąsiednich aut:evil_lol: Quote
Dobermania Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Boże, jaki przystojniak :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Nic dziwnego, że się za nim kierowcy oglądali! :>:>:> Quote
andzia69 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 No - to kto bierze przystojniaka?????:lol: Quote
ruda76 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 psiak jest extra i już po kastracji:cool3: Quote
Tengusia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='ruda76']psiak jest extra i już po kastracji:cool3: i czym nasz rudzielec bedzie teraz blyszczal :megagrin: :evillaug: :grins: Quote
Dobermania Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Ja, ja, ja zaglądam!!! I oczy sobie wypłakuję, bo nie mogę mieć kolejnego psa:( Ale wspieram go duchowo;) Życzę mu wszystkiego dobrego, wspaniałego domku :loveu: Quote
Recommended Posts