irysek Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 a w jakim jest miescie? bo to tez warto dopisac w tytule... Quote
Klaudus__ Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Pisałam, że przebywa w Pszczynie ( Śląsk ) Quote
irysek Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 aha fakt, dopisz to w tytule, ze Śląsk, tam jest duzo osob z dogo, a noz ktos sie pokaze :) Quote
paros Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Wstawcie fotki suni bo w 1-szym poście ich nie ma :shake: Quote
Klaudus__ Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Dziękuję za czas jaki poświęciliście wątkowi Merry. To naprawdę bardzo bardzo wiele... Chciałabym wierzyć w tytuł wątku... Gdy pojechałam odwiedzić Merry Jej Pani powiedziała, że Mała pojechała do nowego domu... Wypytywałam "gdzie", "do kogo", "skąd" [!] ale nic się nie dowiedziałam... Jedynie to, że do Lublina... :( Quote
Esia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='Klaudus__']Dziękuję za czas jaki poświęciliście wątkowi Merry. To naprawdę bardzo bardzo wiele... Chciałabym wierzyć w tytuł wątku... Gdy pojechałam odwiedzić Merry Jej Pani powiedziała, że Mała pojechała do nowego domu... Wypytywałam "gdzie", "do kogo", "skąd" [!] ale nic się nie dowiedziałam... Jedynie to, że do Lublina... :( miejmy nadzieję że dobry ten domek :roll: Quote
iwop Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Zeby tylko nie pozbyła sie jej w inny sposób...:-( Quote
Klaudus__ Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Wolę o tym ani nie myśleć :roll: Mam nadzieję, że Mała ma się dobrze... Żebym chociaż wiedziała, gdzie trafiła to mogłabym to sprawdzić... Ale ja niestety nic nie wiem... Quote
Recommended Posts