Klaudus__ Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Merry to około 2 letnia sunia. Jest mieszańcem średniej wielkości. Posiada " książeczkę zdrowia " z aktualnymi szczepieniami. Jest już także wysterylizowana. Merr to niesamowicie żywiołowa i przyjaźnie nastawiona do ludzi dziewczynka ;) Miałam wielki problem ze zrobieniem Jej zdjęcia ponieważ cały czas pokazywała nowe " sztuczki " :-P Aktualnie przebywa na Śląsku - konkretnie Pszczyna.Pomimo, że jest wspaniałym psem nie było Jej dane spokojne życie u boku " Jednego Pana " ... Była kochana, wspaniała, jedyna i uwielbiana... Jednak w domu pojawiło się Dziecko... Merr stała się balastem... " bo głośno szczeka " ... " bo dziecko nie może spokojnie spać " ... Właścicielka Merry przedzwoniła do mnie i poprosiła o pomoc w znalezieniu domu dla Małej... Nie może Ją zatrzymać... Ktoś nawet zaproponował Jej właścicielce, że szybkim sposobem na załatwienie podobnego " problemu " jest oplecenie karku Merr drutem i do prądu... Jednak Pani dała mi szansę, aby uratować tyłek Małej Merr. Czy ktoś Ją pokocha? Naprawdę warto.. . Quote
Klaudus__ Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Oj Merr... Popatrz jaka tu cisza... :( Quote
Klaudus__ Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Z samego rana podnoszę Cię Merr... Przerażająco tu cicho... Quote
Loris Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Grobowa cisza... Nie wróży to zbyt dobrze... Quote
Esia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Podnoszę Merr, może ktoś mógłby ogłoszonka przygotować ? Quote
Klaudus__ Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Trzeba Ją ogłosić... Bo jak Jej "aktualna" Właścicielka straci cierpliwość to już Ją nie "ubłagam" żeby jeszcze dała mi troszeczkę czasu... :( A Ona taka radosna... Quote
Klaudus__ Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Hop ... Nie tracimy wiary - damy radę Merry ;) Quote
Esia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Merr do góry, ktoś mógłby ogłosić Merr na innych portalach ? Klaudus, może zmień tytuł, napisz że Merr czeka schronisko, że mało czasu, bo zainteresowanie niewielkie :( Quote
Klaudus__ Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Żeby tylko schron... :( A Ona taka radosna... Quote
Esia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Klaudus__ napisał(a):Żeby tylko schron... :( A Ona taka radosna... biedactwo :shake: Quote
Klaudus__ Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Wczoraj dzwoniła do mnie Jej Właścicielka i pytała "Jak tam sprawy wyglądają"... Mówiła, że nie może czekać w nieskończoność... A ja nie mam gdzie Ją zabrać... Quote
Esia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Klaudus__ napisał(a):Wczoraj dzwoniła do mnie Jej Właścicielka i pytała "Jak tam sprawy wyglądają"... Mówiła, że nie może czekać w nieskończoność... A ja nie mam gdzie Ją zabrać... Może w temacie dodaj że DT PILNIE potrzebny! Quote
Klaudus__ Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Merry widzę, że cisza to tu grobowa panuje... Quote
jola od jadzi Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Sunia ogłaszana tylko tutaj ma małe szanse na znalezienie domu, trzeba ją poogłaszać w lokalnej gazecie, może dajcie ją na allegro... Quote
Esia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 aukcja dla Merry http://www.allegro.pl/show_item.php?item=283388324 Quote
irysek Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 podniose, a masz moze namiary na osobe ktora tak tym drutem naokolo i pradem??? bo z tym tez trzeba cos zrobic, z tym cudwonym pomyslodawca!!!!! Quote
vesna30 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 To nie kobieta tylko jakaś zwykła SZ**** !!!!!!!!! Powinno sie jej zabronić trzymania w domu nawet roślinek!!!! O dziecku już nie wspomnę!!!! Quote
Klaudus__ Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Esia serdecznie dziękuję za allegro. Naprawdę bardzo dziękuję ! Irysek no niestety nie mam... "Podpytywałam" co to za człowiek, że ma tak "interesujące" pomysły ale niestety nic się nie dowiedziałam. vesna30 - Pani która się ze mną skontaktowała to Matka świeżo upieczonej "Mamy" której przeszkadza psinka... Widać, że Pani która się ze mną kontaktowała los Merr nie jest tak do końca obojętny - ale zapewne też wiele nie ma do powiedzenia. Dlatego chcę Ją zabrać dopuki jeszcze jest jakaś szansa... Quote
irysek Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Klaudus dopisz do tytulu wtaku ze DT pilnie potrzebne!!! umiesz to zrobic? czy ci podpowiedziec, bo juz 3 osoba pisze, a zmian nie ma. wkeilam jej watek na pre stron, podrzucilam tez do dziewczyny , ktora daje ogoloszenia do takiej gazety o psach. zobaczymy. dopisz w tytue watku o tym DT!!! Quote
Klaudus__ Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 irysek napisał(a):Klaudus dopisz do tytulu wtaku ze DT pilnie potrzebne!!! umiesz to zrobic? czy ci podpowiedziec, bo juz 3 osoba pisze, a zmian nie ma. wkeilam jej watek na pre stron, podrzucilam tez do dziewczyny , ktora daje ogoloszenia do takiej gazety o psach. zobaczymy. dopisz w tytue watku o tym DT!!! Jasne, że potrafię... Tylko jak jestem w pracy to na momencik mi się udaje tutaj tylko wejść i za każdym razem wyleciało mi to z głowy < bo robię kilka rzeczy jednocześnie > Jutro jadę sprawdzić jak Merr reaguje na inne pieski ;) Quote
irysek Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 i podniose sunke, sliczna jest, na tych i lisciach i trawie sliczne wyglada :) Quote
Klaudus__ Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 No fakt... Śliczna to Ona jest ;) Taki mały Łobuz :) Quote
Recommended Posts