Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Merry to około 2 letnia sunia. Jest mieszańcem średniej wielkości. Posiada " książeczkę zdrowia " z aktualnymi szczepieniami. Jest już także wysterylizowana. Merr to niesamowicie żywiołowa i przyjaźnie nastawiona do ludzi dziewczynka ;) Miałam wielki problem ze zrobieniem Jej zdjęcia ponieważ cały czas pokazywała nowe " sztuczki " :-P Aktualnie przebywa na Śląsku - konkretnie Pszczyna.Pomimo, że jest wspaniałym psem nie było Jej dane spokojne życie u boku " Jednego Pana " ... Była kochana, wspaniała, jedyna i uwielbiana... Jednak w domu pojawiło się Dziecko... Merr stała się balastem... " bo głośno szczeka " ... " bo dziecko nie może spokojnie spać " ... Właścicielka Merry przedzwoniła do mnie i poprosiła o pomoc w znalezieniu domu dla Małej... Nie może Ją zatrzymać... Ktoś nawet zaproponował Jej właścicielce, że szybkim sposobem na załatwienie podobnego " problemu " jest oplecenie karku Merr drutem i do prądu... Jednak Pani dała mi szansę, aby uratować tyłek Małej Merr. Czy ktoś Ją pokocha? Naprawdę warto..

.

Posted

Merr do góry, ktoś mógłby ogłosić Merr na innych portalach ?

Klaudus, może zmień tytuł, napisz że Merr czeka schronisko, że mało czasu, bo zainteresowanie niewielkie :(

Posted

Klaudus__ napisał(a):
Wczoraj dzwoniła do mnie Jej Właścicielka i pytała "Jak tam sprawy wyglądają"... Mówiła, że nie może czekać w nieskończoność... A ja nie mam gdzie Ją zabrać...

Może w temacie dodaj że DT PILNIE potrzebny!

Posted

Esia serdecznie dziękuję za allegro. Naprawdę bardzo dziękuję ! Irysek no niestety nie mam... "Podpytywałam" co to za człowiek, że ma tak "interesujące" pomysły ale niestety nic się nie dowiedziałam. vesna30 - Pani która się ze mną skontaktowała to Matka świeżo upieczonej "Mamy" której przeszkadza psinka... Widać, że Pani która się ze mną kontaktowała los Merr nie jest tak do końca obojętny - ale zapewne też wiele nie ma do powiedzenia. Dlatego chcę Ją zabrać dopuki jeszcze jest jakaś szansa...

Posted

Klaudus dopisz do tytulu wtaku ze DT pilnie potrzebne!!! umiesz to zrobic? czy ci podpowiedziec, bo juz 3 osoba pisze, a zmian nie ma. wkeilam jej watek na pre stron, podrzucilam tez do dziewczyny , ktora daje ogoloszenia do takiej gazety o psach. zobaczymy. dopisz w tytue watku o tym DT!!!

Posted

irysek napisał(a):
Klaudus dopisz do tytulu wtaku ze DT pilnie potrzebne!!! umiesz to zrobic? czy ci podpowiedziec, bo juz 3 osoba pisze, a zmian nie ma. wkeilam jej watek na pre stron, podrzucilam tez do dziewczyny , ktora daje ogoloszenia do takiej gazety o psach. zobaczymy. dopisz w tytue watku o tym DT!!!

Jasne, że potrafię... Tylko jak jestem w pracy to na momencik mi się udaje tutaj tylko wejść i za każdym razem wyleciało mi to z głowy < bo robię kilka rzeczy jednocześnie > Jutro jadę sprawdzić jak Merr reaguje na inne pieski ;)