Aga - Czakra Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Z Miciem coraz lepiej, już nie ma biegunki, ale nadal jest w szpitaliku. Teraz trzeba wykombinować do jakiego boksu ma trafić... Przepraszam was, pomyliłam się - Miciu jest wykastrowany Quote
vesna30 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 idziemy na spacerek...................... Quote
Aga - Czakra Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 nawet podobny do Micia ... Dziewczyny jak to jest? Jeżeli znajdzie się dom w innym mieście, ale nie przez dogo i nikt nie ręczy za nowych opiekunów, to co wtedy robić? Quote
vesna30 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Micio biegnij na pierwszą po domek.... Quote
Aga - Czakra Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Własnie szykujemy siew odwiedziny do Micia, kuferek smyczek naszykowany, szczotki i grzebyki też. Tylko zimno strasznie... Powinnam kupić mu kubraczek, musze zapytać czy można. Ale dopiero jak dostanie docelowe lokum i poznam współtowarzyszy. Na razie jest wciąż w szpitaliku, więc mu ciepło. Ja mu kupię kubrak - a pozostałe będą go za niego ciągać? Quote
Aga - Czakra Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Micio okazał się dzisiaj mistrzem maskowania. Cały utytłany w błocie, bo wybieg szpitany nie jest betonowy. A może on kąpieli błotnych zazywał? Na spacerku był z naszym schroniskowym bouvierem Bobkiem. Nawet taka nić sypatii sie między nimi wytworzyła... Quote
Aga - Czakra Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Potem czesanko było i oskrobywanie psiaka z błotnych maseczek Quote
Aga - Czakra Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 a potem pozowanko do zdjęć: Quote
Aga - Czakra Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Micio dzisiaj całe spektrum swoich możliwości pokazał. Mam nadzieję, że niczym mnie już nie zaskoczy. Nabrał ciałka to i zadziorności też nabrał, albo taki ważny się zrobił że na spacery wychodzi a inne nie. Do Bobka z respektem i nawet ogonkiem próbował merdnąć. Ale do pozostałych - z warkiem i zębiskami. Oj nieładnie Miciu, nieładnie... Quote
vesna30 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Odważny bo na smyczy z Pańcią ;) z Pańciem ;) każdy na jego miejscu byłby dumny :) :) Quote
Aga - Czakra Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Jasne, i jeszcze z Bobkiem u boku... w małym ciałku złośliwy duszek Przemek mówi, że micio nie jest złośliwy, to nasz Kalosz podobno jest złośliwy... czego te dzieci w desperacji nie wymyślą... Kalosz to jego ulubiony pies, śpią razem, tarzają się po podłodze, ale Kalosz nie lubi obcych psów, bo zazdrosny jest, więc i Micia nie polubi, więc jest złośliwy... taka logika Quote
Aga - Czakra Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 złośliwy i zazdrosny Kalosz Quote
vesna30 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 :):):) Znam to z autopsji :):) Bo ja chcę i to piesek powinien współpracować .... A jak nie to wredny ........ :) ;) :) :) ;) Miciu taki mały a taką obstawę wielką miał :) jak miał nie być dumny mając u boku Pańcie Pańcia i Bobka :) To mógł im naszczekać za wszystkie czasy :) a co.. odwdzięczył się :) Quote
vesna30 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Aga - Czakra napisał(a):złośliwy i zazdrosny Kalosz Jaki słodki :):) Uwielbia wodę ??? Quote
Aga - Czakra Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Ratownik z niego będzie, więc jak ma nie uwielbiać? Quote
Aga - Czakra Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Micio z obstawą na dobranoc Quote
vesna30 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Aga - Czakra napisał(a):Ratownik z niego będzie, więc jak ma nie uwielbiać? :ices_bla::ices_bla: Quote
Aga - Czakra Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 I powtórzę sia, jak na wątku Bobka - najsmutniejsze jest to, że my sie nawzajem adorujemy, a pies w szpitalu siedzi. Nawet nikt o niego nie pyta, nie dzwoni. Pani, która wczoraj przyjechała po MilkyWay'a a w końcu wylądowała z dwoma maluchami, nawet na Micia nie looknęła, a przecież pikny jest... Quote
Aga - Czakra Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 no właśnie, cały Micio... Jak bierzemy go na spacerek, toskacze na nas i popiskuje, cieszy sie tak wspaniale. Lubi spacerowac, lubi się czesac, nie lubi tylko bezczynności, stale musi się coś dziać. Ostanio nie płakał, jak go zamykałam, bo dostał michę żarcia i tym sie zajął, więc odeszłam w spokoju Quote
Aga - Czakra Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Nikt nie pyta, nikt nie dzwoni, a tak bardzo Vesna się starałaś... Quote
Recommended Posts