Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niki-lidka napisał(a):
a ja sie boje ze przy okazji takich wizyt znow wypatrzysz jakas czekoladke:roll:

Nie wypatrzy, Tanitka teraz przerzuciła się na dogi bo już wszystkie schrony oczyściła z łyżwów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

lamia2 napisał(a):
Nie wypatrzy, Tanitka teraz przerzuciła się na dogi bo już wszystkie schrony oczyściła z łyżwów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

niestety wyzlow caly czas przybywa...wyadpotowalam jednego ze schronu z nastepnego dnia pojawilo sie 5 nowych:shake:
az sie boje jechac do schroniska:shake:
mowilam juz kiedys tanitce, ze gdybysmy sie zajmowaly TYLKO pomocą wyzlom to i tak mialybysmy mase roboty...
ja oprocz wielkiej milosci do wyzlow i wszystkiego co choc odrobine wyzla przypomina mam fioła na punkcie molosow...DA to wprost uwielbiam:loveu:

Posted

no na to wyszło!:eviltong:

a dogi mają po 3 lata.

Posted

one chyba nie są do ludzi agresywne, bo w 1 poście bylo napisane:

"Obydwa psy są bardzo miłe i nie agresywane wobec opiekunów schroniska. Ze sobą także żyją w zgodzie."

a co do agresji odnośnie psow - to chyba też nie jakoś super czy hiperagresywne, bo dziewczyny pisaly, że wyszly kiedyś z boksu i nie zjadly psow wolno biegających...

Posted

sluchajcie ja nie jestem jakims ekpertem wielkim, bo szkoleniami zajmuje sie tylko hobbistycznie...ale mialam do czynienia z paroma psami po walkach i nie potrafily zachowywac sie nawet poprawnie w towarzystwie innych psow nie mowiac o tym ze nie chcialy zjesc...one kipiały na widok innego psa...czy w tym schronie jest mozliwosc wyprowadzenia ich na spacer i przejscia koło boksow z innymi psami?

Posted

Raczej trudno mi to sobie wyobrazic, ale pod ich boksem spaceruja inne psy i nawet na zdjeciach widac, ze nie wzburza to w nich zadnej agresji.

A nie moglby ich odwiedzic jakis ktos z Was kto zna sie na takich rasach?

Posted

Żeby im pomóc trzeba coś o nich wiedzieć, czy ktoś wyciągał je z boksu, jakie są do ludzi, co z tym podejrzeniem o walki ... itp?

Lamia2 jeśli masz ochotę to wybierzmy się razem, ale wolałabym, zeby był ktoś jeszcze, kto z rasami bojowymi (psami po walkach) jest obeznany. Bo ja umrę ze strachu:placz:

Wyprowadzić je z boksu to raczej nie możliwe, bo po schronisku biega luzem mnóstwo psów. Nie ma możliwosci ich pozamykać, zeby teren był "czysty". :shake:

Posted

tanitka napisał(a):
Bo ja umrę ze strachu:placz:

Wyprowadzić je z boksu to raczej nie możliwe, bo po schronisku biega luzem mnóstwo psów. Nie ma możliwosci ich pozamykać, zeby teren był "czysty". :shake:

hehe tanitka nie boj sie...ty myslisz ze jak nie wyzel to Ciebie zje?:eviltong:
to wezcie jakiegos z tych "luzem" i polazcie z nim przy boksie...wezcie tak kilka:evil_lol:
tak zdecydowanie przydalaby sie osoba ktora albo zna tą rasę albo po prostu szkoli piesy:diabloti: