dzodzo Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 to jest chyba dobra wiadomośc, ze to psy z domu, zwiekszy się ich szansa na adopcje-jak ja lubie takie wielki, gładkowłose psy:razz: Quote
Aarionne Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 A czy ja czegos nie doczytałam? Ile one maja lat? Czy chociaż orientacyjnie jest ktos w stanie coś powiedzieć? Quote
andzia69 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Tanitka - dowiesz się mniej więcej w jakim wieku są te psiaki???? Quote
Tengusia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 sliczne psiska :loveu: dobrze ze sunia jest wysterylizowana ;) Quote
sacred PIRANHA Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 tanitka napisał(a):dowiem sie jutro :lol: a ja sie boje ze przy okazji takich wizyt znow wypatrzysz jakas czekoladke:roll: Quote
lamia2 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Niki-lidka napisał(a):a ja sie boje ze przy okazji takich wizyt znow wypatrzysz jakas czekoladke:roll: Nie wypatrzy, Tanitka teraz przerzuciła się na dogi bo już wszystkie schrony oczyściła z łyżwów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 lamia2 napisał(a):Nie wypatrzy, Tanitka teraz przerzuciła się na dogi bo już wszystkie schrony oczyściła z łyżwów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: niestety wyzlow caly czas przybywa...wyadpotowalam jednego ze schronu z nastepnego dnia pojawilo sie 5 nowych:shake: az sie boje jechac do schroniska:shake: mowilam juz kiedys tanitce, ze gdybysmy sie zajmowaly TYLKO pomocą wyzlom to i tak mialybysmy mase roboty... ja oprocz wielkiej milosci do wyzlow i wszystkiego co choc odrobine wyzla przypomina mam fioła na punkcie molosow...DA to wprost uwielbiam:loveu: Quote
Aarionne Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 A widziałyście w ostatnim PP wyżełka do adopcji ze schroniska w Bytomiu? Miał amputowane opuszki :( Jest na 10 stronie w grudniowym numerze... Quote
tanitka Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Nie wypatrzy, Tanitka teraz przerzuciła się na dogi bo już wszystkie schrony oczyściła z łyżwów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no na to wyszło!:eviltong: a dogi mają po 3 lata. Quote
andzia69 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 no toż to prawie psie dzieci jeszcze!!!:evil_lol: Quote
tanitka Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Nie wypatrzy, Tanitka teraz przerzuciła się na dogi bo już wszystkie schrony oczyściła z łyżwów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i wychodzi, ze przez Was staję się miłośniczką dogo-bullków:p! zajrzyjcie: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9085939#post9085939 a co to jest PP, gdzie ta 10 strona? Quote
Aarionne Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 PP to miesięcznik Przyjaciel Pies :) Quote
andzia69 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='tanitka']no i wychodzi, ze przez Was staję się miłośniczką dogo-bullków:p! zajrzyjcie: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9085939#post9085939 Tanitka - wiesz jak jest:evil_lol: jak raz poznasz bullowatego to nie sposób sie nie zakochać:eviltong: W sumie łyzwy są duże, jajniki małe - to musisz coś pośredniego pokochac!:lol: Quote
lamia2 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 tanitka napisał(a):no i wychodzi, ze przez Was staję się miłośniczką dogo-bullków:p! zajrzyjcie: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9085939#post9085939 I za to Cię właśnie lubię :lol: a ta bulka długo tam siedzi? zresztą wejdę na jej wątek :cool3: Quote
tanitka Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 spadły na samo dno, a tu zima, mrozy....:shake: Quote
maciaszek Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Oj tak...A argentyńczyki to nie są psy, które szczególnie dobrze znoszą mrozy... Jakie one mają warunki w tym schronie? Gdzie śpią? Mają już Allegro? Quote
lamia2 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Żeby im pomóc trzeba coś o nich wiedzieć, czy ktoś wyciągał je z boksu, jakie są do ludzi, co z tym podejrzeniem o walki ... itp? Quote
zonia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Piękne psy oby im się poszczęściło!!!;) Quote
andzia69 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 one chyba nie są do ludzi agresywne, bo w 1 poście bylo napisane: "Obydwa psy są bardzo miłe i nie agresywane wobec opiekunów schroniska. Ze sobą także żyją w zgodzie." a co do agresji odnośnie psow - to chyba też nie jakoś super czy hiperagresywne, bo dziewczyny pisaly, że wyszly kiedyś z boksu i nie zjadly psow wolno biegających... Quote
sacred PIRANHA Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 sluchajcie ja nie jestem jakims ekpertem wielkim, bo szkoleniami zajmuje sie tylko hobbistycznie...ale mialam do czynienia z paroma psami po walkach i nie potrafily zachowywac sie nawet poprawnie w towarzystwie innych psow nie mowiac o tym ze nie chcialy zjesc...one kipiały na widok innego psa...czy w tym schronie jest mozliwosc wyprowadzenia ich na spacer i przejscia koło boksow z innymi psami? Quote
Tundra Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Raczej trudno mi to sobie wyobrazic, ale pod ich boksem spaceruja inne psy i nawet na zdjeciach widac, ze nie wzburza to w nich zadnej agresji. A nie moglby ich odwiedzic jakis ktos z Was kto zna sie na takich rasach? Quote
tanitka Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Żeby im pomóc trzeba coś o nich wiedzieć, czy ktoś wyciągał je z boksu, jakie są do ludzi, co z tym podejrzeniem o walki ... itp? Lamia2 jeśli masz ochotę to wybierzmy się razem, ale wolałabym, zeby był ktoś jeszcze, kto z rasami bojowymi (psami po walkach) jest obeznany. Bo ja umrę ze strachu:placz: Wyprowadzić je z boksu to raczej nie możliwe, bo po schronisku biega luzem mnóstwo psów. Nie ma możliwosci ich pozamykać, zeby teren był "czysty". :shake: Quote
sacred PIRANHA Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 tanitka napisał(a):Bo ja umrę ze strachu:placz: Wyprowadzić je z boksu to raczej nie możliwe, bo po schronisku biega luzem mnóstwo psów. Nie ma możliwosci ich pozamykać, zeby teren był "czysty". :shake: hehe tanitka nie boj sie...ty myslisz ze jak nie wyzel to Ciebie zje?:eviltong: to wezcie jakiegos z tych "luzem" i polazcie z nim przy boksie...wezcie tak kilka:evil_lol: tak zdecydowanie przydalaby sie osoba ktora albo zna tą rasę albo po prostu szkoli piesy:diabloti: Quote
Recommended Posts