klira0 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 ktos sie orientuje okolo ktorego tanitka wraca, zeby pomogla jakos sprawe zakonczyc?? Quote
Hotel KADIF Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Mam info od klientki - szukamy domku dla suńki :placz:. Przykro mi..... :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
klira0 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 DIF to może ta osoba byłaby zainteresowana tą psinką z dogo http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102659 jest to też młody york trochę zmiksowany:lol: ale juz odchowany, może nim byli by zainteresowani?? Quote
klira0 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Tanitka daj znać co z kudłaczem się działo przez święta?? Są takie:-o mrozy, mam nadzieję że radzi tam sobie jakoś. Quote
Esia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Napisz koniecznie co u małej, jak znosi te mrozy ? Może masz nowe fotki ? Quote
Hotel KADIF Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='klira0']DIF to może ta osoba byłaby zainteresowana tą psinką z dogo http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102659 jest to też młody york trochę zmiksowany:lol: ale juz odchowany, może nim byli by zainteresowani?? Słonko! Moja klientka jest osobą starszą i nie może otrzymać od nas szczeniaka. Szukam psa od 4-5 lat. Dlatego też doszła do wniosku, że szukamy dalej. Quote
malagos Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Był ktoś moze tam w schronisku? Ta mała jeszcze jest? Quote
tanitka Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 jutro zadzwonie i zapytam co z małą. Quote
tanitka Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 rozmawiałam z Panią dyrektor, nie mogłyśmy się najpierw dogadać o którą suczke mi chodzi, a potem dowiedziałam sie, że (chyba ona) była na występie w TV i została adoptowana przez kogoś z obsługi programu. :roll: 100% pewności będe miała jak pojadę do schronu i suczki w nim nie zobaczę.:lol: Podobno jest długowłosy 1,5 roczny jamniczek czarny podpalany na brąz, pogryziony przez inne psy.:placz::placz: Quote
klira0 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 jak tak to super wiadomość że udało się malenstwu :):multi: Quote
malagos Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 a kiedy będziesz w schronisku? ten jamniczek.... :shake: :placz: Quote
magdyska25 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Jakby to była Ona to suuuuper!!!!!!!! Jamniś biedaczek. Daj znać czy sunia została zaadoptowana i jak się miewa jamniś...:shake: Quote
tanitka Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 dziś sprawdziłam osobiście, suni w schronisku rzeczywiście nie ma. Potwierdzono wersję o adopcji przez osobę z telewizji.:lol: Quote
magdyska25 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 No to tylko zmienić opis:multi::multi::multi: Co z jamnisiem?? Quote
malagos Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Tanitko, to może jamniczek też znalazł dom? Quote
tanitka Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 jamniczek domu nie znalazł, ale w niedzielę jedzie z Tundrą do Niemiec do DT i potem na pewno do cudownego stałego:lol: za to jest śliczniuteńka młodziutka foksterierka, która miała tyle nadzie w oczach jak podchodzila do mnie i delikatnie prosiła o pogłaskanie,........:placz: Quote
Esia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 czy są lepsze fotki i więcej info o suni ? Quote
Recommended Posts