klira0 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='klira0']hej mam pytanko? Myślę że mogłabym psińce po sylwestrze załatwić DT tylko, że problem jest taki, że mieszkam w Poznaniu. Także dajcie znać jakby ktoś coś więcej wiedział... Dzięki wielkie. namiary na mnie: malgorzata.rybak@gmail.com Quote
Hotel KADIF Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 klira0 napisał(a):hej mam pytanko? Myślę że mogłabym psińce po sylwestrze załatwić DT tylko, że problem jest taki, że mieszkam w Poznaniu. Także dajcie znać jakby ktoś coś więcej wiedział... Dzięki wielkie. Wstrzymajmy się chwilkę, dobrze? W tygodniu posylwestrowym będę miała kontakt z Panią której chcę pokazać sunię na dogo. Miałaby szansę na domek stały. Quote
klira0 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 spoko nie ma sprawy tylko żeby malutka się nie marnowała w schronisku, zapewne cieplutki kąt i dużo miłości jest dla niej ważne, mam dobre warunki także moglabym się nią zająć. Jakby co będę śledzić wątek. Pozdrawiam Quote
Esia Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 super, czyli już dwie propozycje :) bardzo się cieszę bo malutka zasługuje na kochający domek Quote
magdyska25 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Coraz lepsze wieści. Aż miło poczytać;) Quote
madziamn Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 trochę lepszych wieści o suni. jakieś domki sie kroją? świetnie by było. Quote
klira0 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 madziamn napisał(a):Hej Co U Suni?? ja czekam na wieści od DIF...jakby co pamiętajcie o mnie że tymczas czeka. Pozdrawiam malutką, jakby ktoś ją widział niech pomizia za uszkiem. Quote
beka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Tanitka jeszcze nie wrócila z wojaży. Jak wróci to pewnie się wywie co u sunieczki.. Quote
malagos Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Bo moze szkoda, ze tymczas w Poznaniu czeka.... Quote
Mikea Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Prawie jak moja maltanka, lecz po farbowaniu:lol: Hopa do Góry!!! Napewno znajdzie się i dla Ciebie domek. Quote
Hotel KADIF Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Jutro dam odpowiedź w sprawie suńki!!! Będę rozmawiać z klientką :loveu:! Quote
klira0 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 i co malutkiej...udalo sie z domkiem stalym?? Quote
klira0 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 DIF i co z maluka?? udalo sie cos zalatwic?? Quote
Recommended Posts