tanitka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 widziałam dziś sunię, jest potężnie zestresowana, boi sie psów z którymi jest w kojcu- siedzi tylko na budzie :cry: . Do człowieka tak bardzo się garnie, takimi błagalnymi oczami prosiła, zeby ją zabrać.... ale nie mam dokąd :cry: dom tymczasowy by się przydał!!:-( Sunka ma 8 m-cy i jest już po sterylizacji. Quote
sacred PIRANHA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 sliczna....no to mi teraz tanitka namieszalas:) Quote
magdyska25 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Śliczna laleczka. Gdzie twój domek Skrabie?? JEst młodziutka na pewno szybciutko znajdzie domek:) 3mam kciuki:) Quote
malagos Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Gdzieś ja tanitko wypatrzyła? :cool1: Kochana mordka, a jakie ma "ciepłe" umaszczenie.... Quote
tanitka Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 w Celestynowie... jest taka słodziutka jak wygląda- jak mleczna czekolada:lol: Quote
sacred PIRANHA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 nie no nie moge...aaa...zwariowalam!!! Quote
tanitka Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 nie no nie moge...aaa...zwariowalam!!! tak, tak, tak!!!!:eviltong: Quote
Katcherine Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Niki-lidka napisał(a):nie no nie moge...aaa...zwariowalam!!! my ci pomozemy :cool3: Quote
malagos Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Katcherine napisał(a):my ci pomozemy :cool3: z przyjemnością :evil_lol: Kokardka w kolorze zielonym na szyję śilcznotki i pod choinkę :evil_lol: Quote
Karilka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Czerwoooną ale taką dużą tą kokardke:cool3:. Quote
sacred PIRANHA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 tanitka napisał(a):czekoladka prosi pięknie:loveu: a co to za serdusia?? Ty mnie tu nie czaruj:eviltong: Quote
tanitka Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 czekam na Niki-Lidkę, a ona jest nocnym markiem;) Quote
sacred PIRANHA Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 tanitka napisał(a):czekam na Niki-Lidkę, a ona jest nocnym markiem;) jestem koffana:) dzis wczesniej bo srednio w nocy moge siedziec...o czwartej wstaje tak jak dzis,tej nocy sie nie polozylam w sumie wcale i ...to nie byl dobry pomysl bo ledwo kontaktuje gdzie jestem...jestem polprzytomna:diabloti: a wiec czekalas na mnie? a po co?:diabloti::evil_lol: Quote
tanitka Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 a wiec czekalas na mnie? a po co?:diabloti::evil_lol: bo Cię lubię i martwię sie jak się czujesz?:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 tanitka napisał(a):bo Cię lubię i martwię sie jak się czujesz?:loveu: Ty chcesz mi "wcisnac" czekoladke...przyznaj sie:eviltong: a ja sie czuje srednio...bo nie spalam wogole dzisiejszej nocy a jutro wstaje o 4tej i oprocz szkolenia nudnego i wizyty poadopcyjnej u uroczej ASTki czeka mnie praca:shake: Quote
malagos Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 A ja sobie myslę, czy nie zakupić szerokiej, ślicznej, błyszczącej wstążki? :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Katcherine napisał(a):my ci pomozemy :cool3: malagos napisał(a):Kokardka w kolorze zielonym na szyję śilcznotki i pod choinkę :evil_lol: magdyska25 napisał(a):może lepiej czerwona:):):eviltong: Karilka napisał(a):Czerwoooną ale taką dużą tą kokardke:cool3:. malagos napisał(a):A ja sobie myslę, czy nie zakupić szerokiej, ślicznej, błyszczącej wstążki? :diabloti: ja Was wszystkim powybijam za chwile!!!!!! o :diabloti: Quote
malagos Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 No spróbuj, a kto Ci wtedy bedzie łapatą do głowy wkładał, ze TY MARZYSZ o takim psie? :cool3: Quote
tanitka Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 prawda malagos, ze szczęściu trzeba pomóc, bo może przejśc koło nosa?:lol: Quote
Katcherine Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Niki-lidka napisał(a):ja Was wszystkim powybijam za chwile!!!!!! o :diabloti: alez NIKI- sama chcesz zwariowac i ja sama wiem ze na dogomaniakow mozna liczyc w tej kwestii- taki jeden malutki (42 kg) rezultat wlasnie mnie tycia nosem ;) Marzenia trzeba spelniac :multi: Quote
Recommended Posts