Irkowa Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Szakulec do gory... wczoraj kiedy go odwiedzilam znowu mnie podrywal :cool3: buziaki i takie tam ... hehe Quote
Witokret Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Szaki nam wyzdrowial. Objawy choroby wskazuja jednoznacznie, ze ten pies jest niesamowicie wrazliwy. Bez kontaktu z czlowiekiem, zamkniety w 4 scianach marnieje i "lapie" rozne chorobska. W schronisku byly to wszystkie mozliwe choroby skory, ostatnio zaburzenia neurologiczne. To jak szybko doszedl do siebie po zmianie warunkow swiadczy tylko o tym, ze ten psiak potrzebuje prawdziwego dogomaniackiego domu. Czyzby naprawde wszytkie juz sie zapelnily? :-( A teraz zalegla sesja zdjeciowa naszego wilka z nowego hoteliku :loveu: ....wszystkie sa piekne, nieprawdaz? :loveu: Szaki przystojniak i 2 damy :) Bella to stara znajoma Szakiego z poprzedniego hoteliku, to zreszta widac :) Wilk domowy, kanapowy :lol: ...wstac, nie wstac.. oto jest pytanie.... Quote
Dea Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 no ale właściwie po co????:evil_lol: Taki hotelik to ja rozumiem:-) Quote
Fasolka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Łaaaał jaki hotelik!!!! Jaki Szakuń!!!! Jakie Damesy obok!!!! Taki domek dla Szakulina proszę.... Quote
Neris Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Ależ on jest wielki!!! Dlaczego myślałam, że to piesek do kolanka? Quote
Witokret Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Fasolka - kochana jesteś, że tak "pilnujesz" naszego wilczka :loveu: My znowu poza Wawą i do tego potfffornie zabiegane, ale szakunio teraz ma się świetnie więc jesteśmy o niego spokojne :lol: Jest pod wspaniałą opieką - chłopak nam rozkwita :razz: Quote
Fasolka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Zdjęcia robią wrażenie. Szkoda, że to nie domek. Szakuń cudny :loveu: Quote
Neris Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Ciekawe jak sobie poradzi bez rudej babci... Quote
Fasolka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 O Biedaku, jedna z dam opuszcza hotelik? Trzymaj się Szakuniu i .... Na pierwszą ;-) Quote
Witokret Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Szakulec ma jeszcze jedną damę do towarzystwa :razz: Teraz to ona zwładnęła jego wilczym serduchem :loveu: Byle nasz amant miał jakąś suńkę pod bokiem - wtedy będzie najszczęśliwszym psem pod słońcem ;) Wieczorkiem wrzucimy nowe zdjęcia futrzaka. Quote
Witokret Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 O proszę jaki jestem przystojniacha :loveu: widzicie tę sunię w tle - powaliła ją moja uroda :razz: chwilami nawet bywam zmęczony tymi wielbicielkami ;) Nasz kochany Szakulec - on poradzi sobie dosłownie z KAŻDĄ suczką :D Quote
jayo Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Sunia jakos do naszej podobna.... :evil_lol: Co to za stwor ? Quote
Witokret Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 Aaa to taka Rifffkowata, przekochana starsza dama :loveu: No i nowy obiekt westchnień Szakulca :razz: Quote
Dea Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Oj kochliwy ten nasz Szakulec:loveu: Gorąca cieszyńska krew!:cool3: Quote
Fasolka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Hmmm, czy my o czymś nie wiemy... ;-) Quote
Maćka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 http://gratyzchaty.pl/viewtopic.php?t=8245 Jutro jak tylko dzieci dadzą mi możłiwość Szaki znajdzie się w większej ilości portali ogłoszeniowych :lol: Quote
Witokret Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Maćka kochana jesteś :loveu: Dziękujemy baaardzo :Rose: Quote
Maćka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Witokret napisał(a):Maćka kochana jesteś :loveu: Dziękujemy baaardzo :Rose: Nie ma za co, tutaj widzę więcej fotek :razz: Quote
Witokret Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Szaki niestety ma nawrot choroby, a my nie mozemy go zabrac do weta, bo nie mamy co zrobic z malym szczeniorkiem znalezionym pod sklepem. Pilnie szukamy DT dla malutkiej! Szaki nas potrzebuje! Dla niego kazdy dzien zwloki moze oznaczac nieodwracalne skutki! Czy ktos moze pomoc i zabrac mala chociaz na kilka dni??? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121547 Quote
Recommended Posts