Irkowa Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 no to startujemy ja mam duzo nowych obrozek ... ale niestety czesto mnie nie ma , wiec nie chce sie zabierac za bazarki komu moge przekazac? ps:mam nowe zdjecia szakiego - wysle witokretkom Quote
Irkowa Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Szakulec Bardzo BARDZO mocno potrzebuje wsparcia finansowego ... dziewczyny padaja na twarz ... ale jak zwykle nic nie pisza....takie juz sa witokretki ja wiem ze im bardzo ciezko :( czy ktos moze wspomoc hotel Szakiego drobnym groszem ? Quote
Witokret Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Szaki, prawie wilk, pies wyjatkowy, zrownowazony i wierny, ciagle bezdomny :-( Quote
Irkowa Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Znam Szakiego. Dosc czesto go widuje. Zachecam wszyskich do jego adopcji . To pies IDEAŁ!!!!serio! Przyjaznie nastawiony do innych psich kolegow . Wierny i kochany - szybko sie przywiazuje i kocha całym sercem . W domu nie sprawia zadnych , ale to zadnych problemow! problemy ze zdrowiem - zlikwidowane! bierzcie go!!! nie ma sie nad czym zastanawiać! Szakulec zaufa kazdemu - uwielbia kontakt z człowiekiem . Quote
Fasolka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Poproszę o nr konta na priv, postaram się coś przelać na hotelik dla Szakulina... Quote
Dea Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 za parę dni na pewno parę złotych wyślę dla Szakusia Quote
Fasolka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Jakby ten nr konta był zrobiłabym dziś przelew, proszę... Quote
Witokret Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Fasolka kochana - bardzo dziękujemy :) Chwilowo mamy sporadycznie dostęp do netu - nr konta postaramy się podać jak najszybciej - jeszcze dzisiaj wieczorem (nie siedzę przy swoim komputerze więc nie mam nr nigdzie pod ręką, muszę dopiero wejść na konto)... Bardzo wszystkim dziękujemy za chęć pomocy - Szakulin naprawdę jest tego wart :) Quote
Fasolka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Spoko, dziś rano zrobiłam przelew :-) Szakulinio - biegnij na pierwszą... Quote
Witokret Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Fasolka - raz jeszcze wielkie dzięki :Rose: Quote
Irkowa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Bylam dzisiaj z Szakulcem na spacerku.... pies rewela,... Quote
Witokret Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 No dokładnie - "rewela" :razz: i co Wy na to ??? Quote
Witokret Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 No dokładnie - gdzie ten domek ??? :mad: Quote
Neris Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 nie leń się Szakuniu, pokazuj się wszystkim, jesteś taki cudny, niech Cię ktoś pokocha! Quote
Witokret Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Trzymajcie z całych sił kciuki za Szakusia !!!!!!!! Dostałyśmy dzisiaj informację, że z Szakuniem jest bardzo źle :placz: Dostał jakby porażenia nerwowego - nie jest w stanie utrzymać się na łapkach, spada ze schodów, przekrzywia łepek na jedną stronę, mruzy oczki :shake: Nie jest dobrze... Nie wiadomo co się właściwie dzieje - może to być ponosówkowe albo niestety jest jakiś guz w mózgu :placz: Na razie Szakulek będzie dostawał witaminę B Complex, a w środę zabieramy go do naszej wetki - trzymaj się psineczko !!! Quote
Folen Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Trzymamy kciuki za Szakusia... :shake: A ja wytrwale wznawiam allegro... Quote
Neris Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Może być potrzebna kosztowna diagnostyka, Witokretki nic nie mówią ale to kupa kasy, przecież pomożemy jak będzie trzeba, prawda? Quote
Irkowa Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 pilnie poszukiwana osoba ktora umie zrobic aukcje cegielkowa na allegro musimy zrobic tomografie i zobaczyc czy jest guz .... koniecznie ... a to kuuuuupa kasy ... blagam pomozcie... widzialam dzisiaj Szakiego :-( straszne , nie wiem co mu sie stalo..to nie ten sam pies ... pomozmy mu...prosze raz jeszcze .... Quote
Neris Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Wołam Kasię. Ona umie zdjęcia wstawić w środek aukcji. Quote
Irkowa Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Wolaj Neris-dzieki Ci .. nie jestem w stanie zapomniec widoku Szakulca :( on mruzy oczka jak Polo - przy nosowce ... i jest mniej wiecej tak samo "wykrecony " o co chodzi ... :shake: ? jedna zrenica nie reaguje na swiatlo .. uszka czyste , kleszczy brak , kolor moczu ok ... apetyt słaby . Quote
Recommended Posts