Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U mnie nadal nie najlepiej, musze kilka razy otwierać, żeby można się było zalogować, na dodatek wczoraj pożarło mi długiego posta, ale jestem cierpliwa....
A Ty Szakuń - na pierwszą!!! Migusiem!!!

Posted

Mialysmy koszmarny tydzien :shake:, nasz Pimpus-Dziadzius powaznie zachorowal, wiec kazda wolne chwile, jaka nam jeszcze zostala spedzilysmy z nim w lecznicy, wiec z nowych zdjec Szakulca nici :-(

Szaki ma sie bardzo dobrze, niestety bardzo sie przywiazal do swojego tymczasowego opiekuna. Jest z nim juz ponad 7 m-cy... nie wiemy co to bedzie, jak w koncu bedzie musial opuscic hotelik :shake:

• 2 weeks later...
Posted

Szukamy pilnie nowego miejsca dla Szakiego.
Mozliwe, ze niedlugo bedziemy go musialy zabrac z hotelu, a kompletnie nie mamy gdzie go umiescic :(. HELP!!!!!!!!!!!!!!
Szaki nie moze przebywac w kojcu, bo dla niego to wyrok :-(
My mamy juz 3 psy i ciagle podrozujemy, a Szaki niestety nie przepada za jazda samochodem...
PILNIE SZUKAMY DOMU DLA SZAKUSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

No niestety sprawa zaczyna być pilna... Szakuś jest już w hoteliku od listopada :shake: do dnia dzisiejszego wydałyśmy już na niego ok 5.500 zł Nie wiemy jak długo jeszcze będziemy w stanie go utrzymywać :shake: Mamy niestety jeszcze na głowie kilka innych psiaków, a fundusze niestety topnieją. Dlatego musimy poszukać dla niego tańszego miejsca.

Zainteresowanie Szakusiem jest kompletnie zerowe niestety :-(

• 2 weeks later...
Posted

O mamo, a on potrzebuje szczególnych warunków, to nie moze być kojec czyli najchętniej w domu i to tam gdzie ktoś prawie cały czas jest, tak? Chyba nie będzie łatwo coś takiego znaleźć? A to się porobiło :-(

Posted

Ostatnio nieregularnie mamy dostęp do netu...
Szakunio faktycznie potrzebuje "szczególnych" warunków - nie nadaje się do kojca i jakichkolwiek zamkniętych pomieszczeń ! To psina, która tak bardzo kocha człowieka, że żyć bez niego nie potrafi :shake:
Nijak nie potrafimy zrozumieć, że taki cudowny psiak nie może znaleźć domu. W zasadzie to nie jest konieczna non stop obecność człowieka - on tylko na początku musi się przyzwyczaić do nowych warunków - potem nie ma już z nim najmniejszych problemów. Skończyły się nawet problemy z siusianiem.
W międzyczasie znalazłyśmy domy dla kilku innych psiaków, a u Szakusia kompletna cisza :mad:

Posted

No też się nadziwić nie możemy, że tyle psiaków w międzyczasie znalazło domy, a Szakuniem kompletnie nikt się nie interesuje :shake: A to takie kochane i wspaniałe psisko !

Posted

Szakulec potrzebuje wsparcia finansowego
Witokretki oplacaja go od 7 miesiecy ....to masa czasu
i naprawde juz nie maja ...

moze jakies cegiełkowe allegro - kto umie zrobic ?
musimy im jakos pomoc bo to naprawde jest zalamujace :-(

a co do samego Szakiego : bez problemu zostaje sam w domu , nie niszczy , nie sika , nie szczeka , nie wyje ...

Posted

Czyli pies ideał:p To co robimy z kasą? Ja mogę jakieś rzeczy na bazarki podrzucić, i jakąś stałą, niedużą, ale zawsze kwotę zaoferować...