Witokret Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 My na razie w trakcie przeprowadzki więc póki co spacerku nie było... ale co się odwlecze... ;) Quote
majqa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 A ja z przyjemnością zobaczyłabym nowe zdjęcia Szakunia. Quote
Witokret Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 A my jak za Szakuniem tęsknimy :shake: ale co zrobić... dzień za krótki :mad: Za to zbliza sie długi weekend - będzie chwilka wytchnienia to nadrobimy ;) Quote
majqa Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Oj, nadrabiajcie!!! Migusiem!!! :loveu: :mad: :loveu: Quote
Fasolka Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Ściski i głaski dla Szakulca!!! A Ty chłopaku, biegaj na pierwszą... Quote
Dea Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Szakuś jak tam, ciotki w końcu zabrały Cię na spacer czy mamy je pogryźć:evil_lol: Quote
majqa Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Dea napisał(a):Szakuś jak tam, ciotki w końcu zabrały Cię na spacer czy mamy je pogryźć:evil_lol: Pewno pogryźć...nawet tak profilaktycznie. Quote
Witokret Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 O zgrozo ciotki znowu na wygnaniu :cool3: Nie tylko nie zdążyły zabrać wilka na spacerek, ale nawet go nie odwiedziły o! takie paskudne są :mad: Bijemy się w pierś, ale bokami juz robimy... nie wiem tylko, czy Szakulec uzna jakiekolwiek tłumaczenie :oops: Quote
Dea Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Szakulec ma dobre serducho, to uzna na pewno, ale za to z nami możecie mieć problem:evil_lol: - majqa szczepiona jesteś?:diabloti: Bo jak mamy gryźć.... Quote
majqa Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Dea napisał(a):Szakulec ma dobre serducho, to uzna na pewno, ale za to z nami możecie mieć problem:evil_lol: - majqa szczepiona jesteś?:diabloti: Bo jak mamy gryźć.... No ba...a od czasu do czasu zczepiam się z...no cóż, partnerem ale na to nie chcę się leczyć. :shake: ;) Quote
Witokret Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Folen - jak zwykle - wielkie dzięki :loveu: Kompletnie nikt nie interesuje się Szakuniem :shake: Quote
majqa Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Witokret napisał(a):Folen - jak zwykle - wielkie dzięki :loveu: Kompletnie nikt nie interesuje się Szakuniem :shake: Matko, co jest nie tak??? Quote
Witokret Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Z Szakuniem wszystko jak najbardziej w porządku - to z ludźmi coś nie halo... :mad: Quote
Fasolka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 No co z tą dogomanią - otwierać mi się nie chciała przez kilka dni... Ale jestem, Szakulin na pierwszą!!! Quote
Recommended Posts