Dea Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Ciotki a nie trzeba będzie Szakusia jeszcze "ciachnąć" przypadkiem co? No bo gdyby trafił się dom z suczką? (tak mi się nasunęło czytając ostatnie posty). Quote
Witokret Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Szczerze mówiąc do tej pory nie bardzo można było nawet o tym mysleć... Póki co poczekajmy aż zajdzie taka konieczność ;) Ta psina już strasznie dużo przeszła i nie chcemy bez potrzeby narażac go na kolejny stres. Quote
Fasolka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Na pewno, Szakulek to świetny pies, zasługuje na dobry dom :-) Hopaj do góry! Quote
Witokret Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Fasolka - kochana jesteś :loveu: wielkie dzięki za podnoszenie wątku Szakusia :lol: Quote
Fasolka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Tak fajnie o nim mówiłaś... :-) że polubiłam go, choć przeciez nawet nie widziałam :-) I jakoś tak nabrałam nadziei, że znajdzie dom... :-) Quote
Dea Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 No to wynosimy naszego Szakulca:evil_lol: Quote
Witokret Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Teraz jestesmy przez chwile w Warszawie i najpozniej w przyszla srode postaramy sie zabrac Szakunia na spacerek i porobic troche nowych zdjec. Szczerze mowiac juz sie za nim strasznie stesknilysmy... :loveu: Quote
Dea Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Ciekawe w którą stronę idzie mu to odchudzanie:evil_lol: Witokretki wczoraj miałam telefon - Tęcza jest już w nowym kochającym domu w Szwecji:loveu: Quote
Witokret Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 :multi::multi::multi: no proszę :loveu::loveu::loveu: I pomyśleć, że psina dalej siedziałaby w ciasnym boksie... Straaasznie sie cieszymy - dzięki Dea za wspaniałe wieści :lol: Quote
Dea Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Ze składek dla nużycowych mam nadzieję będzie 150 złotych dla Szakusia:p Quote
Fasolka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Szakuś, myślimy o Tobie :-) niech inni Cię zobaczą :-) Quote
Witokret Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Dea jesteś kochana :loveu: Jutro zabieramy Szakusia "na budowę" ;) - spędzimy z nim trochę czasu, poobserwujemy, powariujemy i poganiamy po okolicznych lasach i łąkach - juz się za naszym wilczkiem straaasznie stęskniłyśmy :shake: No i oczywiście obstrykamy go jak tylko się da :razz: Quote
Fasolka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Będą zdjęcia, będą zdjęcia :multi::multi::multi: Quote
Witokret Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Niestety fotorelacji na razie nie będzie... Nasza Samcia miała dzisiaj 4 ataki padaczki :shake: nie wiemy co się dzieje... dopiero wrocilysmy z lecznicy i na razie nie mamy pojecia co będzie dalej więc wizyta u Szakulca odwołana. Quote
Fasolka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ooooo, biedna Samcia :-( a to się biedactwo wymęczyło :-( Co mówi wet? A skoro Szakulin musi zaczekać na wizytę, to i my przecież poczekamy... Quote
Dea Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 No pewnie, że poczekamy, biedna Samcia. Może to na tle nerwowym, cztery ataki w ciągu dnia??!? Quote
Witokret Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 No niestety... i to w krótkich odstępach czasu :shake: Podejrzewamy, że to może być na tle nerwowym - póki co obserwujemy. Szakunia odwiedzimy najszybciej jak tylko damy radę. Quote
Recommended Posts