Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale się cieszę, że Czajka ma już zaklepany domek:multi:
To dlatego tak długo była cisza , a ja myślałam , że Madziek nie może znaleźć kota chętnego do przetestowania reakcji Czajki:diabloti:
Buziaki dla cudnej malamutki, żebyś trafiła do dobrego domu!

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czajka już w nowym domu, szczęśliwa i zadowolona! Hurrraaaaa!!

Ogromnie dziękuję w imieniu Czajki wszystkim którzy ją wspierali duchowo, pieniężnie i w każdy inny sposób! :loveu:

Posted

Tak sobie mysle, ze banerek Czajki to chyba moglabys juz usunac ;) a jak sie bardzo do malamutka przyzwyczailas to jakiegos moge Ci podrzucic :p

A dla wszystkich zainteresowanych :razz: Czajeczka super sie czuje w nowym domku, oprocz skonsumowania w pierwsza noc zawartosci kosza na smieci i malych problemow zoladkowych ;) no i ewidentnie byla kiedys psiakiem domowym a nawet lozkowym:evil_lol:

• 1 month later...
Posted

Pozwole sobie przekopiowac slowa czajkowej panci z malamuciego forum ;)

"Chciałam się pochwalić, że wczoraj Czajeczka była po raz pierwszy spuszczona ze smyczy podczas spaceru
Nawet była posłuszna oprócz momentu kiedy zobaczyła kaczuszki i za nimi wyskoczyła, ale wróciła. Gnała cały czas daleko z przodu ale cały czas się odwracała i patrzyła czy idziemy
Dumna jestem ze swojego psiaka!! Mam nadzieję, że jakoś niedługo ukaże się tutaj pare jej nowych fotek
Pozdrawiamy i ściskamy
Czajka & Marysia"

a tu Czajka ze swoim nowym przyjacielem i domownikiem ;)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

jeeeeejjjj masienko a mi się w związku z Czajkąprzypomniało, że ja przecież tych pieniążków jeszcze nie wysłałam. Proszę o wybaczenie :mdleje: możesz mi jeszcze raz podać numer konta?

Posted

Spokojnie ;)

UWAGA!

Jeśli nie jest Ci obojętny los bezdomnych malamutów i chcesz je wspomóc zrób to! Dzięki Tobie zapewnimy im dach nad głową, opiekę weterynaryjną oraz jedzenie. Pomóc możesz wpłacając pieniądze na konto fundacji

Fundacja Terapeutyczna
''Pies dla Stasia"

ul. Sosnowiecka 5
01-496 Warszawa

nr konta: 27116022020000000073711200

KONIECZNIE z dopiskiem
darowizna Klub Malamuta + imię (jeśli chcesz pomóc konkretnemu malamutowi)