Jump to content
Dogomania

Kalendarz wystaw 2008 - zagraniczne

Recommended Posts

Posted

U mnie na stronie, można również skorzystać z kalendarza wystaw zagranicznych. Sędzia podany jest tylko dla doga niemieckiego, ale opłaty i terminy na bieżąco aktualizuję:

http://www.toya.net.pl/~rycop/kalendarium2008.html

W wersji angielskiej ceny na wystawach polskich dotyczą obcokrajowców.

No i jeszcze poproszę o dopisanie 11.10 CACIB “VILNIUS AUTUMN’ 2008’’ i 10 12 CACIB “GOLDEN CUP’ 2008’’

Bo właśnie pojawiła się kolejna podwójna międzynarodówka w Wilnie :lol:.

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='simbik']
No i jeszcze poproszę o dopisanie 11.10 CACIB “VILNIUS AUTUMN’ 2008’’ i 10 12 CACIB “GOLDEN CUP’ 2008’’

Bo właśnie pojawiła się kolejna podwójna międzynarodówka w Wilnie :lol:.
rzeczywiscie pojawily sie dwie miedzymarodowki w Wilnie. Ale pisz konsekwentnie odnosnie dat. To sa dwa CACIB-y dzien po dniu a nie z dwumiesieczna przerwa :eviltong:. Czyli
11.10 CACIB “VILNIUS AUTUMN’ 2008’’
12.10 CACIB “GOLDEN CUP’ 2008’’

Posted

[quote name='dorotal']rzeczywiscie pojawily sie dwie miedzymarodowki w Wilnie. Ale pisz konsekwentnie odnosnie dat. To sa dwa CACIB-y dzien po dniu a nie z dwumiesieczna przerwa :eviltong:. Czyli
11.10 CACIB “VILNIUS AUTUMN’ 2008’’
12.10 CACIB “GOLDEN CUP’ 2008’’

Gaaafka mi się strzeliła :eviltong:... ale malutka, wszystko przez nieszczęsne kopiuj - wklej :evil_lol:.

A przy okazji wieeeelkie podziękowania:Rose: za rozpiskę z zasadami championatów na twojej stronce. Nie raz korzystałam :lol:.

Posted

Elitesse napisał(a):
a dlaczego zmyla ?
jesli ci chodzi o tytul Zwyc Slowacji - to on jest zawsze na krajowych wystawach - co rok na innej - w zeszlym roku byl w Nitrze, wczesniej m.in w Banskiej Bystrzycy

Chdziło mi o to, że były rozpisane prawie same CACIBY i trafiłam na dogodną wystawę, a niesttey okazała się krajówką wśród wypisanych tu międzynarodówek.

• 1 month later...
Posted

Basik napisał(a):
Kochani dopiszcie Rumunię - czy ktoś się orientuje kiedy jest open romania?

Tak, jest w Targu Mures - Dracula Dog show. Info już na temat tej wystawy są na dogomanii. Odbywa się we wrześniu nie pamiętam teraz dokładnego terminu ;)

pozdr.

Posted

blaira napisał(a):
Tak, jest w Targu Mures - Dracula Dog show. Info już na temat tej wystawy są na dogomanii. Odbywa się we wrześniu nie pamiętam teraz dokładnego terminu ;)

pozdr.

6-7 września :)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='McDzik']To co to teraz w kwietniu jest w Ruminii ? Nie Dracula? Znajomi na jakieś 2 wystawy jadą pod rząd.

Satu Mare 2xCACIB.. zresztą w maju też są dwie podwójne międzynarodówki w Rumunii. U mnie na stronce staram się (jak się orientuję) dopisywać ewentualne dodatkowe tytuły do zdobycia na wystawie (nominacje na Cruft, zwycięstwo danego kraju, Open Romania etc...):
http://manteufel.kylos.pl/kalendarium2008.html

P.S. tylko w rozpisce sędziowie są podani tylko na dogi (lub na II grupę)

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Deep Blue Angel's;10532611 napisał(a):
ma ktos moze z was jakis link gdzie sa wystawy wypisane jakie bada jeszcze na Bosni?

Dziekuje za pomoc.

Napewno będzie CAC + CACIB we wrześniu w Bosańskiej Gradisce - z tego co gdzies czytałam, a i znajomych tam rok temu wysyłałam.

• 3 weeks later...