Daniel ED Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Witam,postanowiłem założyć topic o tej prestiżowej wystawie.Choć czasu na wysłanie zgłoszeń pozostało niewiele-chyba do 10.12-to myślę,że warto się skusić.Ja jadę i zachęcam innych. Quote
Sajko Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Hej, a masz może rozpiskę sędziów? Interesują mnie miniaturowe bulle... Quote
Daniel ED Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='Sajko']Hej, a masz może rozpiskę sędziów? Interesują mnie miniaturowe bulle... http://www.rkf.org.ru/ru/dok/judges_evrazia2008.doc tutaj rozpiska sędziów,niestety bez podziałów na grupy Quote
Daniel ED Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 olaglowka napisał(a):Kto wybiera sie na wystawke?? Ja się wybieram.:cool1: Miałem jechać pociągiem,ale nastąpi chyba zmiana planów i pojadę swoim busem-będę jechał przez Wilno-tam będę spał i dalej przez Łotwę do Moskwy(omijając Białoruś). Mógłbym jechaś także bezpośrednio-ale nie mam kierowcy na zmianę.:shake: Jeśli jakiś wystawca-kierowca byłby chętny na wspólny wyjazd to proszę o kontakt.:lol: Quote
edelwejs Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Daniel ED napisał(a):Ja się wybieram.:cool1: Miałem jechać pociągiem,ale nastąpi chyba zmiana planów i pojadę swoim busem-będę jechał przez Wilno-tam będę spał i dalej przez Łotwę do Moskwy(omijając Białoruś). Mógłbym jechaś także bezpośrednio-ale nie mam kierowcy na zmianę.:shake: Jeśli jakiś wystawca-kierowca byłby chętny na wspólny wyjazd to proszę o kontakt.:lol: Cześć! Też się wybieram i jestem kierowcą. A jak planujesz wracać? Quote
Daniel ED Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 edelwejs napisał(a):Cześć! Też się wybieram i jestem kierowcą. A jak planujesz wracać? Witam,sorrki że tak póżno odpisuje ale coś ostatnio inernet kiepsko mi chodzi. A więc odnośnie powrotu-to myślę,że tak samo.Tzn.ogólnie rzecz biorąc-chciałbym ominąć Białoruś(tak to dodatkowe wizy,itp). Poza tym jestem otwarty na propozycje wspólnego wyjazdu. Ja zabieram 4 syberiany.Jadę VW T4. 3 miejsca z przodu +kanapa do spania po środku i na końcu-ale tę ostatnią będę demontował. Moje pojadą w 4 transporterach na tyle samochodu,także cały środek jest wolny:lol: Tak spojrzałem na Twój aviator-do Kiszyniewa w grudniu jechał ze mną znajomy też ze sznaucerem:lol: Jakby co to proszę o kontakt na priv lub tel.697150770 W Moskwie śpię u znajomej.:cool1: Quote
Recommended Posts