Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,postanowiłem założyć topic o tej prestiżowej wystawie.Choć czasu na wysłanie zgłoszeń pozostało niewiele-chyba do 10.12-to myślę,że warto się skusić.Ja jadę i zachęcam innych.

• 2 weeks later...
Posted

olaglowka napisał(a):
Kto wybiera sie na wystawke??

Ja się wybieram.:cool1:
Miałem jechać pociągiem,ale nastąpi chyba zmiana planów i pojadę swoim busem-będę jechał przez Wilno-tam będę spał i dalej przez Łotwę do Moskwy(omijając Białoruś).
Mógłbym jechaś także bezpośrednio-ale nie mam kierowcy na zmianę.:shake:
Jeśli jakiś wystawca-kierowca byłby chętny na wspólny wyjazd to proszę o kontakt.:lol:

• 2 weeks later...
Posted

Daniel ED napisał(a):
Ja się wybieram.:cool1:
Miałem jechać pociągiem,ale nastąpi chyba zmiana planów i pojadę swoim busem-będę jechał przez Wilno-tam będę spał i dalej przez Łotwę do Moskwy(omijając Białoruś).
Mógłbym jechaś także bezpośrednio-ale nie mam kierowcy na zmianę.:shake:
Jeśli jakiś wystawca-kierowca byłby chętny na wspólny wyjazd to proszę o kontakt.:lol:

Cześć! Też się wybieram i jestem kierowcą. A jak planujesz wracać?

Posted

edelwejs napisał(a):
Cześć! Też się wybieram i jestem kierowcą. A jak planujesz wracać?

Witam,sorrki że tak póżno odpisuje ale coś ostatnio inernet kiepsko mi chodzi.
A więc odnośnie powrotu-to myślę,że tak samo.Tzn.ogólnie rzecz biorąc-chciałbym ominąć Białoruś(tak to dodatkowe wizy,itp).
Poza tym jestem otwarty na propozycje wspólnego wyjazdu.
Ja zabieram 4 syberiany.Jadę VW T4. 3 miejsca z przodu +kanapa do spania po środku i na końcu-ale tę ostatnią będę demontował.
Moje pojadą w 4 transporterach na tyle samochodu,także cały środek jest wolny:lol:
Tak spojrzałem na Twój aviator-do Kiszyniewa w grudniu jechał ze mną znajomy też ze sznaucerem:lol:
Jakby co to proszę o kontakt na priv lub tel.697150770
W Moskwie śpię u znajomej.:cool1: