Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kopiuję z PwP - nic więcej nie wiem:(

BARDZO PROSZĘ O POMOC!
Rasowy owczarek Belgijski GROENENDAEL o imieniu Alcarian, pięciomiesięczny (ur.26 czerwiec 2007) do oddania! Pochodzi z hodowli CZARNY SOKOLEC, ma metrykę, rodowód i jest w pełni i 100% rasowy!
DO ODDANIA ZA DARMO, GDYŻ INACZEJ TRAFI DO SCHRONISKA!

Hodowla, od której został kupiony:
http://www.czarnysokolec.linart.fc.p...szczenieta.php

Proszę o niezwłoczny kontakt zainteresowanych! Jeżeli nikt się nie zgłosi, psiak niestety trafi do schroniska!

Kontakt:
Telefon: 607499434
Adres: Opole, Kośnego 56/1
E-mail: max.dhampire.incognito@gmail.com
GG: 465860

Opis psa:
Alcarian jest dość spokojnym, dojrzałym jak na swój wiek owczarkiem. Zrównoważony, bardzo mądry i lubiący się uczyć pies. Domaga się uwagi właścicieli. Doskonale wie, co w danej chwili właściciel czuje. Uwielbia być blisko osób, które są w jego 'stadzie'.

Posted

Tak jak pisała Magik, hodowca już o wszystkim wie i podjął stosowne działania. Sunia trafia do hodowcy, który po sprawdzeniu jej kondycji fizycznej i psychicznej podejmie decyzję o dalszych losach. Chętnych na tę sunię nie brakuje :), ale teraz wszystko w rękach hodowcy.

Posted

tak. Alcarianek trafił do mojego domu, możecie poczytać o nim na moim fotoblogu, na który mozecie wejsc przez podpis pod postem, lub na mojej stronie internetowej, poświęconej jako pierwszemu mojemu kundelkowi Cerberkowi. Zapraszam serdecznie jeśli macie ochotę :)

http://cerberos.za.pl

Posted

No jasne, ze mogę powstawiać foty, tylko powiedzcie mi gdzie :P co prawda świeże foty są u mnie w fotoblogu, ale na belgach też cosik mogę powstawiać :]