beka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Kopiuję z PwP - nic więcej nie wiem:( BARDZO PROSZĘ O POMOC! Rasowy owczarek Belgijski GROENENDAEL o imieniu Alcarian, pięciomiesięczny (ur.26 czerwiec 2007) do oddania! Pochodzi z hodowli CZARNY SOKOLEC, ma metrykę, rodowód i jest w pełni i 100% rasowy! DO ODDANIA ZA DARMO, GDYŻ INACZEJ TRAFI DO SCHRONISKA! Hodowla, od której został kupiony: http://www.czarnysokolec.linart.fc.p...szczenieta.php Proszę o niezwłoczny kontakt zainteresowanych! Jeżeli nikt się nie zgłosi, psiak niestety trafi do schroniska! Kontakt: Telefon: 607499434 Adres: Opole, Kośnego 56/1 E-mail: max.dhampire.incognito@gmail.com GG: 465860 Skype: max.dhampire.incognito Opis psa: Alcarian jest dość spokojnym, dojrzałym jak na swój wiek owczarkiem. Zrównoważony, bardzo mądry i lubiący się uczyć pies. Domaga się uwagi właścicieli. Doskonale wie, co w danej chwili właściciel czuje. Uwielbia być blisko osób, które są w jego 'stadzie'. Quote
Cala2 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Och ludziska, ludziska, mały ma dopiero 5 miechow i juz oddaja. A co hodowca na to ??? Może weźmie do siebie malucha . Quote
Magik Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Hodowca już powiadomiony... Mam nadzieję, ze wyjaśni co się stało i uratuje malucha przed schronem.... Quote
Robull Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Tak jak pisała Magik, hodowca już o wszystkim wie i podjął stosowne działania. Sunia trafia do hodowcy, który po sprawdzeniu jej kondycji fizycznej i psychicznej podejmie decyzję o dalszych losach. Chętnych na tę sunię nie brakuje :), ale teraz wszystko w rękach hodowcy. Quote
MonikaSz Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 We wtorek szczeniak wrócił do hodowcy. Więcej informacji na pewno pojawi się tutaj: http://www.belgi.com.pl/viewtopic.php?t=2246&start=45 Quote
JustynaJK Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 no i tak powinno być.Jak się hoduje psy to trzeba być przygotowanym na różne ewentualności Quote
Viris Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Psiak ma już dom. Dogomaniacki :loveu: Jest fajniutki, dzisiaj go widziałam. Quote
Cerber Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 tak. Alcarianek trafił do mojego domu, możecie poczytać o nim na moim fotoblogu, na który mozecie wejsc przez podpis pod postem, lub na mojej stronie internetowej, poświęconej jako pierwszemu mojemu kundelkowi Cerberkowi. Zapraszam serdecznie jeśli macie ochotę :) http://cerberos.za.pl Quote
Azir Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Bardzo cieszę się, że się nim zaopiekowałaś! :multi::multi::multi: Wrzuć czasem fotki w FOTObelgi :) Quote
sota36 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 No to zyczymy zadowolenia z maluszka!! Bylam! Widzialam! I ...ciesz sie nim!!! Quote
Cerber Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 No jasne, ze mogę powstawiać foty, tylko powiedzcie mi gdzie :P co prawda świeże foty są u mnie w fotoblogu, ale na belgach też cosik mogę powstawiać :] Quote
Recommended Posts