andzia69 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Dzisiaj zostal znaleziony pod Kielcami mlody boksio!:placz::placz::placz: Na dzialce, gdzie trzymamy nasze bidy full. On nie chce wejsć do żadnej budy:-( Zaczyna kaszleć - pewnie dość dlugo się błąkal:shake: Na dodatek przeskakuje (nie wiem jak) przez siatkę i może wylądować na ulicy - dzialka jest przy bardzo ruchliwej ulicy w centrum Kielc:-(:-( Czy ktoś może pomoc????????????? Dziewczyna, która go przywiozła mówi,że zaglądała mu w ząbki, jest młody, bardzo przyjacielski ,z pewnościa z mieszkania, doskonale otwiera sobie drzwi z klamki/ w hotelu wszedł sobie do kawiarni:evil_lol:/, lubi jeździc samochodem. Co zrobić? On się rozchoruje na dobre, jeżeli będzie na dworze:placz:. __________________ Quote
ruda76 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 andzia daj znac Cezaremu temu co mieli na DT Jacusia ( znajomi Doddy) Quote
andzia69 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 ale ja ni mam do nich namiaru...moze ciotka doddy tu zajrzy:shake: Czy ktoś moze go wrzucić na boksery w potrzebie????? Proszę!!!!! Quote
andzia69 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 dariaopole napisał(a):zaraz Franca wstawi na boksery dzięki!!!!!:loveu: Quote
Franca81 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Biedulek.... Umieściłam chłopaka na Bokserach w Potrzebie http://www.bokserywpotrzebie.fora.pl/zaginione-znalezione,9/kielce-znaleziono-walesajacego-sie-boksia,463.html#12146 Quote
Fiona.22 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Biedaczek pewnie prosto z kanapy wyrzucili go na takie zimno !!! Mam nadzieję, ze może on jednak komuś się zgubił... Quote
halbina Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Biedaczek, ale ładniutki, więc ma szanse na dom i to szybko... Quote
erka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Bardzo prosimy o pomoc!:placz: My mamy masę psów pod opieką. Nigdzie nie ma miejsca,żeby go do wziąć do mieszkania. Jedynie może być na działce, ale on nie wchodzi do budy!!!:placz: A pogoda jest fatalna, straszna wilgoć, wczoraj cały dzień lało. On juz jest trochęe przeziębiony , jak nie będzie w pomieszczeniu dorobi sie do reszty. Damy ogłoszenie do gazety, będziemy pytać w schronie, czy nikt go nie szuka. Ale nie wydaje sie nam,żeby komuś zginął, raczej został wyrzucony. Przybłąkał się do hotelu pod Kielcami, tam zawsze jest dużo psów wyrzucanych. Za wszelką cenę usiłował się dostać do środka budynku. Trzeba go było natychmiast zabrać, bo niestety kierownictwo hotelu tego nie tolerowało, a co niektórzy osobnicy zobaczywszy rasowego psa juz mieli różne pomysły, co z nim zrobić:mad:. Quote
AgaiTheta Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Jasny grom niech to ..... Pomyślimy, poszukamy czegoś. Quote
andzia69 Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 No To Na Górę - Może Ktoś Pomoze!!!!! Quote
Agniest Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 może jednak ktoś go szuka....... wygląda na zadbanego. Quote
DuDziaczek Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Boksio maniacy prosimy o pomoc! :shake: Quote
pati Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 ogłosze go dzis skopiuje fotki z waszego wątku ok? Quote
ewelinka_m Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 pati napisał(a):ogłosze go dzis skopiuje fotki z waszego wątku ok? oczywiście że tak, ogromnie dziękujemy :loveu: jeśli tylko zdjęcia mają pomóc w znalezieniu mu domu zawsze można kopiować ;) Quote
pati Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 zrobione ogłosiłam go tu kilka psow ode mnie znalazło pzrez ta strone nowe domki moze i jemu sie uda nie wiem do kogo podałam maila i telefon ale był na kieleckim wątku http://zwierzakiwkrakowie.blox.pl/html Quote
ewelinka_m Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='pati']zrobione ogłosiłam go tu kilka psow ode mnie znalazło pzrez ta strone nowe domki moze i jemu sie uda nie wiem do kogo podałam maila i telefon ale był na kieleckim wątku http://zwierzakiwkrakowie.blox.pl/html dziękujemy a podane dane kontaktowe to do erki ;) czyli dobrze Quote
Recommended Posts