Klaudus__ Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Kiedy będzie wiadomo na 100% czy jest ten tymczas? Quote
Ada-jeje Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Miejsce po Abigail w hotelu w Cieszynie zwolni sie najprawdopodobniej juz 02.01.08. moze do tego czasu mogl by jej ktos dac DT na miejscu. Quote
kako80 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 postarajcie sie ja gdzies przetrzymac do 2 stycznia.. to nie tak bardzo dlugo... a sunia po operacji nie moze trafic do schronu... moze tego nie przezyc. Quote
Tengusia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Ada-jeje napisał(a):Miejsce po Abigail w hotelu w Cieszynie zwolni sie najprawdopodobniej juz 02.01.08. moze do tego czasu mogl by jej ktos dac DT na miejscu. Ada-jeje w kojcu obok Abi mieszka szczeniak i ma w sobote jechac do domu moze zadzwon do p. Tomka i zapytaj a moze akurat sie uda ;) Quote
Ada-jeje Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Tengusia ja moge zadzwonic juz i zapytac tylko na kogo podac namiary i kto bedzie sie dalej opiekowal sunia jak rowniez pokrywal koszty hotelu. Quote
Puma1984 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Gdyby ktos wzial pole na tymczas to blagam dajcie mi znac jak najszybciej. Pewien sedzia z krakowa z ktorym pilam wczoraj wodeczke powiedzial ze wezmie Pole, siedzielismy my i razem beczelismy. On jest z krakowa. i ma 3 mozliwosci , u siebie w domu, u córki i u tesciowej, tylko u tesciowej jest juz suka i zalezy czy by sie dogadaly, u corki tez jest pies-jakis maly stary. u siebie nie ma psa, ale zazwyczaj calymi dniami go nie ma w domu. Ale mam taka nadzieje ze sie uda :-) Quote
Ada-jeje Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Rozmawialam z panem Tomkiem o miejscu w jego hotelu, niestety na chwile obecna ma tylko kojec z ocieplana buda na zewnatrz i dopiero 02.01.08 wolne miejsca wewnatrz. Quote
AniaB Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 propozycja pumy wydaje sie całkiem fajna.. Przynajmniej do 02.01. miałaby ciepły kącik.. Tylko czy ona umie zostawac sama..? Z kolei starsze psiaki - a do tego schorowane - nie potzrebują cały czas ruchu i towarzystwa.. Moje oba suczyska na przykład chetnie spią cały dzień... Quote
Puma1984 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Ten gosciu ma dzwonic do swojej corki jak wyjdzie z uczelni, on nie chce jej brac na tymczas tylko na stałe. Pierwszt raz wczoraj widzialam jak facet co ma 35 lub wiecej lat beczy,,, Na razie robi mi z komputerem i nie chce go ciagle meczyc ale ma dzwonic po południu i wszystko bede wiedziec pozniej . Quote
Hund Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 lepiej późno i z madrą decyzją niż szybko w emocji zadzwonić i potem oddac psa. czekamy cierpliwie. Quote
Puma1984 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Jutro bedzie gadał w domu co i jak z Pola i ma mi dac znac. Jak tylko sie cos dowiem to od razu dam znac. Quote
Hund Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Dzięki , my też kombinujemy jak się da. Coś musi z tego wyjść :) Quote
Puma1984 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Moze ktos chce kupic encyklopedie dla dzieci ?? http://www.allegro.pl/item284934295_sekrety_ludzkiego_ciala_66szt_dla_bullowatych_.html Dla Poli :loveu: Quote
andzia69 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Puma - a to ty wylicytowałaś 2 naklejki z mojego allegro na Fuksa ??? To tak myslałam, myślałam, ze masz tyle nicków - ale to ty!!!!:lol: Czy mogę ci wysłać 2 takie (czarną i białą)? - nr 3: Quote
Puma1984 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Andzia a nie masz 5 ?? Bo moj mezulek mi kupil na urodziny auto (i tak go nienawidze0meza of course) i zgodzil sie na 5. Kiedys tu bylam na dogomani pod nickiem pusia.puma ale zapomnilam hasło itp. I jeszcze cos dla Poli http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102156 Najwyzej jak nie bedziesz miala 5 to moze kiedys Ci sie jakas znajdzie:-) Quote
andzia69 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Mam:lol: Znalazłam!!!! Wyślę dzisiaj!:lol: Quote
Puma1984 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Pola jest nadal w klinice czy juz ja wzieliscie ?? Quote
doddy Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Domek tymczasowy w Trojmiescie czeka na Pole. Pilny transport jest potrzebny. Tak myslalam, by podzielic trase na pol. Dowiezc ja do Wawy a potem do Trojmiasta. Czy ktos by ja przewiozl Wawa - Trojmiescie np, pociagiem? Quote
Hund Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Doddy wiem że jest tymczas ale nie mam jej jak dowieźć. Ponieważ pracuję w sklepie czeka mnie złota sobota , niedziela i wigilia pracująca i już niedzielę kombinuję jak ją mieć wolną żeby pojechać do schronu i przygotować się do świąt. Ludzie proszę pomóżcie !!!! Może ktoś będzie jechał na święta w tamte okolice może ma czas ... POMOCY dla Poli! :(:(:( Quote
Hund Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Ponieważ nie ma innego wyjścia,nikt nie zgŁosiŁ się aby ją zabrać Pola wraca do schronu :(:( Quote
Puma1984 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
_bubu_ Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 myślałam że uda mi się Polę przetrzymać w domu przynajmniej na święta ale niestety nic z tego , jutro muszę ją zawieźć do schronu :( Pola to kochany kanapowiec. Jest grzeczna, nie niszczy. NIe wiem jak ona przetrwa w schronie. Jest coraz większy mróz :( wykombinuje jej jakies pseudo ubranko z koca ale to niewiele da :( dosyć że taka krótka siersc to jeszcze jest strasznie wychudzona. Jak ona ma sie ogrzać? :( Doktor martwi się że nie przytyła podczas pobytu w lecznicy bo powinna.. Do tego bardzo martwie się o jej psychikę - powrót do schronu będzie dla niej tragedią :( jest taka towarzyska.. Quote
Recommended Posts