Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 383
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Miejsce po Abigail w hotelu w Cieszynie zwolni sie najprawdopodobniej juz 02.01.08. moze do tego czasu mogl by jej ktos dac DT na miejscu.

Ada-jeje w kojcu obok Abi mieszka szczeniak i ma w sobote jechac do domu moze zadzwon do p. Tomka i zapytaj a moze akurat sie uda ;)

Posted

Gdyby ktos wzial pole na tymczas to blagam dajcie mi znac jak najszybciej. Pewien sedzia z krakowa z ktorym pilam wczoraj wodeczke powiedzial ze wezmie Pole, siedzielismy my i razem beczelismy. On jest z krakowa. i ma 3 mozliwosci , u siebie w domu, u córki i u tesciowej, tylko u tesciowej jest juz suka i zalezy czy by sie dogadaly, u corki tez jest pies-jakis maly stary.
u siebie nie ma psa, ale zazwyczaj calymi dniami go nie ma w domu.

Ale mam taka nadzieje ze sie uda :-)

Posted

propozycja pumy wydaje sie całkiem fajna.. Przynajmniej do 02.01. miałaby ciepły kącik.. Tylko czy ona umie zostawac sama..? Z kolei starsze psiaki - a do tego schorowane - nie potzrebują cały czas ruchu i towarzystwa.. Moje oba suczyska na przykład chetnie spią cały dzień...

Posted

Ten gosciu ma dzwonic do swojej corki jak wyjdzie z uczelni, on nie chce jej brac na tymczas tylko na stałe.

Pierwszt raz wczoraj widzialam jak facet co ma 35 lub wiecej lat beczy,,,

Na razie robi mi z komputerem i nie chce go ciagle meczyc ale ma dzwonic po południu i wszystko bede wiedziec pozniej .

Posted

Puma - a to ty wylicytowałaś 2 naklejki z mojego allegro na Fuksa ??? To tak myslałam, myślałam, ze masz tyle nicków - ale to ty!!!!:lol:

Czy mogę ci wysłać 2 takie (czarną i białą)? - nr 3:

Posted

Domek tymczasowy w Trojmiescie czeka na Pole. Pilny transport jest potrzebny. Tak myslalam, by podzielic trase na pol. Dowiezc ja do Wawy a potem do Trojmiasta. Czy ktos by ja przewiozl Wawa - Trojmiescie np, pociagiem?

Posted

Doddy wiem że jest tymczas ale nie mam jej jak dowieźć. Ponieważ pracuję w sklepie czeka mnie złota sobota , niedziela i wigilia pracująca i już niedzielę kombinuję jak ją mieć wolną żeby pojechać do schronu i przygotować się do świąt. Ludzie proszę pomóżcie !!!! Może ktoś będzie jechał na święta w tamte okolice może ma czas ...
POMOCY dla Poli!
:(:(:(

Posted

myślałam że uda mi się Polę przetrzymać w domu przynajmniej na święta ale niestety nic z tego , jutro muszę ją zawieźć do schronu :(
Pola to kochany kanapowiec. Jest grzeczna, nie niszczy. NIe wiem jak ona przetrwa w schronie. Jest coraz większy mróz :( wykombinuje jej jakies pseudo ubranko z koca ale to niewiele da :( dosyć że taka krótka siersc to jeszcze jest strasznie wychudzona. Jak ona ma sie ogrzać? :( Doktor martwi się że nie przytyła podczas pobytu w lecznicy bo powinna..
Do tego bardzo martwie się o jej psychikę - powrót do schronu będzie dla niej tragedią :( jest taka towarzyska..