Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

doddy napisał(a):
Wrocilam z Krzyczek z amstaffem Heniem :lol:

Dzieki Basiu, moze to cos dla mnie jak sie odchudzac...

W Krzyczkach sa jeszcze 3 amstaffy. Ale za to jakie piekne :loveu::loveu::loveu: Trza je wyciagnac!

noooo - trza...ino gdzie:shake:

a pamięta ktos taką piosenkę - Pola Monola Blues Coca -cola:evil_lol::evil_lol::evil_lol: czy tak jakoś...jeżu dzisiaj mamdzień wariata - na nic czasu nie mam:shake:

• Replies 383
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro Beata jedzie ogladac hotel dla naszych pikusi. Jest w miare tani a jaki to zobaczymy.
Jak bedzie ok to sciagamy tu nasze psy z Krakowa, bo bedzie taniej. Wtedy mozna pomyslec o zabraniu jeszcze ktorejs bidy z Krzyczek. Na razie mysle o Focusie, bo ma chore oczy.
Henio i Focus maja watki na dg.

A teraz wracamy do Poli, kto jeszcze podzieli sie z Pola na Mikolaja?

Posted

Odkad Mambunia wrocila juz nie jestem matka tymczasowka. ;)
W adopcjach dupa blada ale coz.

Jutro oglosze nasze pikusie z lepszymi zdjeciami. I Stefke musze ponowic. Bo juz chyba sie przedawnilo.

Wlasnie do mnie dzwonila Pani o Gosie :diabloti: Urocza godzina na adopcje :evil_lol:
Ale i tak rekordzista dzwonil o 3 rano :eviltong:

Posted

Nie mam netu, wiec bardzo Was prosze o pomoc w ogloszeniach naszych psow oraz jakis bazarkach i pozyskiwaniu funduszy na hotele dla psow itd.

P.S. Na Pole wplynelo tylko 50zl. Troszku malo :roll:

Posted

Przepraszam, nie dałam rady przeczytac całego wątku..:oops: Jakie są postanowienia co do Poli? Wraca do schroniska czy hotelik? Jakie beda mniej wiecej koszty miesięczne jej utrzymania..? Ja spróbuje cos zadeklarować jako wpłate comiesieczną.. ale to pewnie i tak wszystko bedzie za mało... Tak z 80 zł moge dac:oops: Ale za to regularnie - co miesiac..po 27. kazdego miesiaca... Tylko niech ona ma ciepło i sucho.. Taka biedusia...:-(

Posted

Pola w lecznicy może być max do przyszłego wtorku czyli jeszcze tydzień.
Wtedy też pojedzie albo do sugarr na tymczas albo do shroniska. Wszystko zależy od tego czy polubi sie z psem sugarr . Niestety wczoraj Pola rzuciła się na innego psa więc możliwe że nic z tego nie będzie. Ale bedziemy próbować zapoznać psy, to jedyna szansa. Inaczej pojedzie do schroniska. O Hotelu nie ma mowy, nie mamy z czego go opłacić - to koszt 450zł miesięcznie.

Posted

Nie odpisuję na PW, bo z jakiegoś powodu moja szkrzynka mi się nie ładuje. W każdym razie czekam na znak kiedy będzie transport i kiedy poznajemy ze sobą psiaki

Posted

sugarr napisał(a):
Nie odpisuję na PW, bo z jakiegoś powodu moja szkrzynka mi się nie ładuje. W każdym razie czekam na znak kiedy będzie transport i kiedy poznajemy ze sobą psiaki

wstępnie planujemy transport na przyszły wtorek wieczór, chyba że się coś zmieni i pojedziemy wcześniej. może w niedziele. zobaczymy, damy znać.

Posted

_bubu_ napisał(a):
rachunek zapowiada się na 1452zł niestety

to ja wpłace to 80 zł - tylko na jakie konto? Fundacji bullków czy na Twoje bubu (bo mam - pozostało po żywieckich bazarkach:lol:)...

Posted

AniaB napisał(a):
to ja wpłace to 80 zł - tylko na jakie konto? Fundacji bullków czy na Twoje bubu (bo mam - pozostało po żywieckich bazarkach:lol:)...

to może wpłać na konto fundacji a ja poproszę o wystawienie faktury na fundację zwiększoną o 80zł. bardzo dziękujemy! :loveu: