basiagk Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 doddy napisał(a):Bo ja nigdy ich nie wysylalam, bo zawsze Beate wrabialam i nie wiedzialam ile napisac :oops: Nie wstydź się! No to ile?:evil_lol: Quote
doddy Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 To 4zl doplac, niech Pola ma - na zdrowie. :loveu: Zakopertowalam se koperte juz, wiec jest szansa ze jutro ja wysle co u mnie jest cudem dojsc na poczte :multi: Quote
basiagk Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 No to zaokrąglę do 20 zł. Dla Poli!:loveu: Quote
doddy Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 To mamy pierwsze 50zl. :loveu::loveu::loveu: Basiagk - 20zl Gonius - 30zl (to Gosia z astowego forum) Quote
pati Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 też czegoś poszukam dla biduńki na bazarek :-( a gdzie ona teraz jest dalej w lecznicy? Quote
_bubu_ Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 tak, Pola jest w lecznicy, dostaje kroplówki i ma głodówkę niestety.. jutro dostanie wodę do picia. jak będzie wszystko dobrze to po jutrze pozwolą jej coś zjeść. zagląda biedna do sąsiedniego kojca gdzie jest karma i się oblizuje.. Quote
tyqryskowa Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Bazarek dla POLI http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101381 Zapraszam Quote
doddy Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Tygryskowa dzieki Ci wielkie :loveu::loveu::loveu: Quote
tyqryskowa Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 doddy napisał(a):Tygryskowa dzieki Ci wielkie :loveu::loveu::loveu: Na razie to nie ma za co ;) ale może ktos się na cos skusi. Quote
Karilka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Jaaaką ona ma czapke:loveu::loveu::loveu: Quote
doddy Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Basiu, wyslalam naklejke ;) Kto moze pomoc finansowo Poli? A moze ktos moze dac jej dom. Quote
Tengusia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Slicznosci :loveu: musze poszperac i moze jakis bazarek uda sie zrobic ;) Quote
andzia69 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 no to ja sobię przygotowalam znowu parę plyt CD z grami dla dzieckow i sobię jutro zrobię bazarka dla suni!:lol: Quote
doddy Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Te Twoje dzieci to maja przerabane z Toba. Matka wprawdzie na alkohol nie wynosi ale na psy :evil_lol: A ja se jutro pozyskuje kolejnego pikusia... :p Z naszych ulubionych Krzyczek... Quote
andzia69 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 doddy napisał(a):Te Twoje dzieci to maja przerabane z Toba. Matka wprawdzie na alkohol nie wynosi ale na psy :evil_lol: tylko ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:eviltong: a tego z Krzyczek to gdzie se wsadzisz...wiesz...tak tylko pytam:evil_lol: Quote
andzia69 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 doddy napisał(a):Do Lodzi ;) a nie jedziesz od razu do tyj Łodzi???? i nie wracasz przypadkiem do W-wy przez Kielce???? bo AgaiTheta wzięlaby naszego boksia...ale jest w W-wie tylko do 20...a my zero transportu:shake: Quote
dariaopole Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 doddy napisał(a): A ja se jutro pozyskuje kolejnego pikusia... :p Z naszych ulubionych Krzyczek... Tobie ciotka wiecznie mało:evil_lol: Quote
basiagk Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Ja też juz wyszperałam bazarek. Dla takich cioteczek co chca po świętach zadbac o figurę! :evil_lol:Wystawię jutro albo w poniedziałek. Quote
doddy Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Wrocilam z Krzyczek z amstaffem Heniem :lol: Dzieki Basiu, moze to cos dla mnie jak sie odchudzac... W Krzyczkach sa jeszcze 3 amstaffy. Ale za to jakie piekne :loveu::loveu::loveu: Trza je wyciagnac! Quote
Recommended Posts