Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ano właśnie też zauważyłam że drugie się pojawiło... w takim razie moje zmieniam na innego psa bo szkoda kasy :p na allegro zainteresowanie było, ale niestety same domki z psami.

• Replies 383
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ehh... no u Poli to ta niechec do psiakow moze mozna by jeszcze zniwelowac, bo jak ona juz psa pozna to jest ok. Jak dochodzi do spotkania jej i mojej suczyny to Polcia ladnie bez kaganca chodzi i nawet do zabawy zaczepia :) Tylko ze moja sie wtedy strasznie bulwersuje, no a Pola sprowokowana nie popusci...

Posted

Wiesz co no niech sie jeszcze Kasia wypowie co ona o tym mysli... Bo ja jeszcze nie sprawdzalam jak ona sie zachowuje jak drugi pies tez jest bez kaganca.
Ja po prostu widze roznice w zachowaniu mojej suki a Poli. Moja od razu sie rzuca i nie ma szans bez kaganca jej trzymac w domu z innym psem a Pola nie ma w sobie tej agresji przynajmniej po poznaniu psa, kladla sie kolo mojej suni na lozku, zaczepiala ja na poslaniu do zabawy... bo na dworzu to juz z daleka czai sie na kazdego czworonoga.

Posted

Ja bym nie polecala. U mnie siedziala z psami, tolerowala je ale z kazda godzina, dniem jej glebszej adaptacji w srodowisku pozwala sobie na wiecej. Zaczynala takze pilnowac.
I tak np. siedzac na lozku, moje psy nie mogly podchodzic na blizej niz 1,5m bo warczala.
Bardzo zabiegala o moje wzgledy choc zarazem dostawala ode mnie jasne sygnaly, ze jej nie faworyzuje.
Mimo to bardzo spianala sie kiedy moje psy np. wstawaly i za duzo chodzily po domu.

Z pewnoscia pilnuje miski przed psami na odleglosc ok.2m.

Na spacerze nie mialam zadnych problemow z moimi psami. Z obcymi gorzej.

Posted

No dobra to trzymajmy sie wersji ze dom bez zwierzat, u mnie jak moja suka podchodzila do kuchni w kagancu to Pola wychodzila, ale fakt one nie sa ze soba 24h na dobe i generalnie widuja sie tylko na spacerach... No to szukamy caly czas!

PS: Kasiu pamietaj o tych plakatach dla mnie...

Posted

zrobilam przelew za bazarki na Pole na kwote 104 zl. powinno byc 113 zł ale tylko 104 mialam na koncie, , , Mam nadzieje ze wybaczycie:-)

Czekam nadal na 2 przelewy jeszcze ale chyba sie nie doczekam juz ...

Posted

Wielkie dzieki ciotka za plakaty :) jutro oblegna cala Gdyni ;) Aha z mojego bazarku oplacilam wizyte u weta, takze przesle Ci fakture, ale nie wysylaj mi zadnej kaski wtedy...

Suni wczoraj robilam sesje zdjeciowa, ale zdjecia wstawie (postaram sie wstawic) jutro :)