_bubu_ Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 ano właśnie też zauważyłam że drugie się pojawiło... w takim razie moje zmieniam na innego psa bo szkoda kasy :p na allegro zainteresowanie było, ale niestety same domki z psami. Quote
natalia_aa Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Ehh... no u Poli to ta niechec do psiakow moze mozna by jeszcze zniwelowac, bo jak ona juz psa pozna to jest ok. Jak dochodzi do spotkania jej i mojej suczyny to Polcia ladnie bez kaganca chodzi i nawet do zabawy zaczepia :) Tylko ze moja sie wtedy strasznie bulwersuje, no a Pola sprowokowana nie popusci... Quote
_bubu_ Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 natalia myslisz że jest szansa żeby Pola zamieszkała w domu w którym jest inny pies - samiec i się z nim jakoś dogadała? Quote
natalia_aa Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Wiesz co no niech sie jeszcze Kasia wypowie co ona o tym mysli... Bo ja jeszcze nie sprawdzalam jak ona sie zachowuje jak drugi pies tez jest bez kaganca. Ja po prostu widze roznice w zachowaniu mojej suki a Poli. Moja od razu sie rzuca i nie ma szans bez kaganca jej trzymac w domu z innym psem a Pola nie ma w sobie tej agresji przynajmniej po poznaniu psa, kladla sie kolo mojej suni na lozku, zaczepiala ja na poslaniu do zabawy... bo na dworzu to juz z daleka czai sie na kazdego czworonoga. Quote
doddy Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Ja bym nie polecala. U mnie siedziala z psami, tolerowala je ale z kazda godzina, dniem jej glebszej adaptacji w srodowisku pozwala sobie na wiecej. Zaczynala takze pilnowac. I tak np. siedzac na lozku, moje psy nie mogly podchodzic na blizej niz 1,5m bo warczala. Bardzo zabiegala o moje wzgledy choc zarazem dostawala ode mnie jasne sygnaly, ze jej nie faworyzuje. Mimo to bardzo spianala sie kiedy moje psy np. wstawaly i za duzo chodzily po domu. Z pewnoscia pilnuje miski przed psami na odleglosc ok.2m. Na spacerze nie mialam zadnych problemow z moimi psami. Z obcymi gorzej. Quote
AniaB Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 wpłaciłam na konto fundacji 55 zł na Pole - pieniazki z mojego bazarku - licytowała Maupa4:loveu: Maupa4 - dziekuje!!:loveu: Quote
natalia_aa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 No dobra to trzymajmy sie wersji ze dom bez zwierzat, u mnie jak moja suka podchodzila do kuchni w kagancu to Pola wychodzila, ale fakt one nie sa ze soba 24h na dobe i generalnie widuja sie tylko na spacerach... No to szukamy caly czas! PS: Kasiu pamietaj o tych plakatach dla mnie... Quote
doddy Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Plakacik dla Apolonii do wydrukowania i wieszania :p Dziękujemy cioci Inie za takie cudo. http://www.coffeeshop.com.pl/Doddy_plakaty_Pola.jpg Quote
Puma1984 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Doddy ile Pola jeszcze ma długu ? A tu bazarek dla Poli :loveu: Quote
Puma1984 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9269381&posted=1#post9269381 Quote
Puma1984 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 zrobilam przelew za bazarki na Pole na kwote 104 zl. powinno byc 113 zł ale tylko 104 mialam na koncie, , , Mam nadzieje ze wybaczycie:-) Czekam nadal na 2 przelewy jeszcze ale chyba sie nie doczekam juz ... Quote
Puma1984 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Mala reklama, http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103873 chociaz i tak malo kto wchodzi na ten watek :mad: Quote
natalia_aa Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Wielkie dzieki ciotka za plakaty :) jutro oblegna cala Gdyni ;) Aha z mojego bazarku oplacilam wizyte u weta, takze przesle Ci fakture, ale nie wysylaj mi zadnej kaski wtedy... Suni wczoraj robilam sesje zdjeciowa, ale zdjecia wstawie (postaram sie wstawic) jutro :) Quote
Puma1984 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Ja chce nowe foteczki zobaczyc :multi::multi: Quote
natalia_aa Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Poczekajcie do jutra, najdalej do poniedzialku. Mama miala zajechac do swojego zakladu zgrac na plyte ale oczywiscie zapomniala wiec musze sama pojechac :evil_lol: Quote
Puma1984 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Zeby nie bylo,,,ja czekam na fotki :-) Quote
natalia_aa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Przepraszam za opoznienie, w ramach rekompensaty wstawiam ich nieco wiecej :) Quote
doddy Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 O raju!!!!!!!! Jak ona pieknie wyglada :loveu::loveu::loveu::loveu: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
andzia69 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 piekna najpiekniejsza...hmmm grubaska:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
doddy Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Eeee tam gadasz. Ladnie wyglada. W koncu to amstaff a nie pitbull :evil_lol: Quote
natalia_aa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 A czego Wy sie cioteczki spodziewalyscie? Domek na juz potrzebny! Nie wierze ze nikt nie chce takiej slicznotki... Quote
Recommended Posts