natalia_aa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 W przyszlym tygodniu postaram sie wspomoc finansowo Rumbe. Poki co jedyne co moge to zrobic bazarki, bo nie wiem jak z oglaszaniem... Chyba trzeba sie wstrzymac do jej przyjazdu do Wawy, kiedy bedzie wiadomo co z nia, co Kasiu? PS: A co z tymi psami z Poznania, tez w tragicznym stanie? Je wogole mozna wyciagnac, albo cokolwiek z nimi robic, czy nie za bardzo... Quote
doddy Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Za bazarki będę strasznie wdzięczna. W tym tyg musieliśmy zapłacić 3000zl za weterynarzy i widzimy już tylko dno na koncie... Formalnie nie powinniśmy jej brać ale nie wiem jak można jej nie zabrać... Co do Poznania - pisałam do Marty o tego rudego. Nie wiedzą zbyt o którego chodzi i mają jeszcze raz przejść schronisko. Mówią, że ogólnie mają kilka amstaffów z problemami gronkowcowymi... Więc może stąd ten rudy miał takie rany na łapach. Quote
natalia_aa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Dobra wieczorem usiade i wezme sie za bazarki... // No a jak dostane jakiegos grosza to dam Ci znac i przeleje na konto. Quote
doddy Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Natalia miałas mi jakies faktury przysłać za Polcię ;) Quote
natalia_aa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Dobrze ze mowisz kochana, bo ten wet, ktory ja szczepil i moze wystawic fakture byl na tygodniowym urlopie, jak bylam ostatnio, a teraz to szczerze zapomnialam :oops: Jutro podjade do lecznicy i odrazu bedziesz miala skan na meila... Sorry, ale zupelnie mi z glowy wypadlo, podejsc w tym tygodniu :oops: Quote
doddy Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Mi jest oryginał potrzebny :eviltong: Rozumiem, że z datą tegoroczną będzie więc ok. Se poczekam. Zamykam zeszły rok i kolekcjonuje faktury. Quote
natalia_aa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 No to wait bom sie zgubila. Chcesz z data tegoroczna i mam Ci poczta wyslac? Wiesz ze ja blond jestem i mi wszystko trzeba ŁOPAtologicznie :) edit: wiesz co powiedz tylko z jakas data najlepiej i pomyslalam sobie, ze bezsensu zebym Ci to slala poczta, bo to bedzie szlo tygodniami a w rezultacie trafi z powrotem do mnie, wiec w sobote do mnie przyjezdza Maupa4 z Wawy po buldozka francuskiego, ja jej dam ta fakture i ona Ci podrzuci... co? Quote
natalia_aa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 A to bazarki dla bullowatych, (narazie tylko 2, reszte zrobie jak porobie fotki reszty rzeczy..) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105455 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105456 Quote
doddy Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Wyślij pocztooomm poleconym to dojdzie. Zanim sie spotkam z Maupą to będą wakacje znając mnie :evil_lol: A data może być styczniowa albo lutowa 2008r. ;) Quote
doddy Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Założyłam bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9452062#post9452062 Quote
Puma1984 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 I w końcu Ada tez bedzie miała domek :multi::multi: Zapraszam na bazarki z podpisu Quote
natalia_aa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Dobra Kasia jutro, najdalej w poniedzialek to wysle... Dam Ci znac jak pojdzie :) Quote
doddy Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 A teraz dlugo oczekiwane zdjecia Aniolka :) moja slodka mordka :) :* i na koniec z Pancia Quote
natalia_aa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Jak to dobrze widziec ja w koncu tak naprawde szczesliwa :loveu: I te oczy, maja w sobie cos co mowi "dziekuje", jej az mi sie lezka w oku zakrecila... Quote
karolina1 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Wspaniałe zdjęcia, a jaka szczęsliwa mordeczka :loveu: tak miło się patrzy. Quote
andzia69 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 cudnie:loveu: oby wszystkie znajdowaly takie domki! Quote
Puma1984 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Cos tu cisza.... gdzie sa jakies nowe fotki aniołeczka ? :loveu: Quote
natalia_aa Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 To wszystko wina niebieskiego forum :evil_lol: Bo i ciotka Issuniakiara i nowi wlasciciele tam byli zalogowani, ale podobno niebieskie ma ruszyc to bede molestowac o fotki. Quote
natalia_aa Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Zachecam do zakupu slicznych kalendarzy na pomoc bullowatym. By wszystkie bidy znalazly tak kochajace domki jak Polcia. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=327018174 Quote
Puma1984 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 natalia_aa napisał(a):To wszystko wina niebieskiego forum :evil_lol: Bo i ciotka Issuniakiara i nowi wlasciciele tam byli zalogowani, ale podobno niebieskie ma ruszyc to bede molestowac o fotki. Molestuj,molestuj :diabloti: Quote
Hund Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Niesamowite !!! oby każde psisko miało takie zakończenie :) Quote
Puma1984 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 A gdzie nowe fotki Poli ? ? ?? ?:placz::placz: Quote
natalia_aa Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Mam cos dla tych, którzy nie zagladaja na niebieskie forum. Quote
Recommended Posts