Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W przyszlym tygodniu postaram sie wspomoc finansowo Rumbe. Poki co jedyne co moge to zrobic bazarki, bo nie wiem jak z oglaszaniem... Chyba trzeba sie wstrzymac do jej przyjazdu do Wawy, kiedy bedzie wiadomo co z nia, co Kasiu?

PS: A co z tymi psami z Poznania, tez w tragicznym stanie? Je wogole mozna wyciagnac, albo cokolwiek z nimi robic, czy nie za bardzo...

• Replies 383
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Za bazarki będę strasznie wdzięczna.
W tym tyg musieliśmy zapłacić 3000zl za weterynarzy i widzimy już tylko dno na koncie... Formalnie nie powinniśmy jej brać ale nie wiem jak można jej nie zabrać...

Co do Poznania - pisałam do Marty o tego rudego. Nie wiedzą zbyt o którego chodzi i mają jeszcze raz przejść schronisko.
Mówią, że ogólnie mają kilka amstaffów z problemami gronkowcowymi... Więc może stąd ten rudy miał takie rany na łapach.

Posted

Dobrze ze mowisz kochana, bo ten wet, ktory ja szczepil i moze wystawic fakture byl na tygodniowym urlopie, jak bylam ostatnio, a teraz to szczerze zapomnialam :oops: Jutro podjade do lecznicy i odrazu bedziesz miala skan na meila... Sorry, ale zupelnie mi z glowy wypadlo, podejsc w tym tygodniu :oops:

Posted

No to wait bom sie zgubila. Chcesz z data tegoroczna i mam Ci poczta wyslac? Wiesz ze ja blond jestem i mi wszystko trzeba ŁOPAtologicznie :)

edit: wiesz co powiedz tylko z jakas data najlepiej i pomyslalam sobie, ze bezsensu zebym Ci to slala poczta, bo to bedzie szlo tygodniami a w rezultacie trafi z powrotem do mnie, wiec w sobote do mnie przyjezdza Maupa4 z Wawy po buldozka francuskiego, ja jej dam ta fakture i ona Ci podrzuci... co?

Posted

Wyślij pocztooomm poleconym to dojdzie.
Zanim sie spotkam z Maupą to będą wakacje znając mnie :evil_lol:

A data może być styczniowa albo lutowa 2008r. ;)

• 4 weeks later...
Posted

natalia_aa napisał(a):
To wszystko wina niebieskiego forum :evil_lol: Bo i ciotka Issuniakiara i nowi wlasciciele tam byli zalogowani, ale podobno niebieskie ma ruszyc to bede molestowac o fotki.

Molestuj,molestuj :diabloti:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...