Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam :) Pola jest rewelacyjna, genialna po prostu. Do wszystkich sie cieszy, zaczepia kazdego na spacerze. Codziennie przyjmuje kolejki gosci i kazdego oczarowywuje :) Dzieci wprost uwielbia... Normalnie nie mam pojecia co to bedzie jak bede ja musiala oddac...
Zostalaby u mnie na 100%, zauroczyla nawet mojego tate, no ale niestety nie dogadaja sie z moja sunia...
Bede pisac co nowego u slicznotki, w poniedzialek idziemy do weta, zaszczepic dziewczynke :)

• Replies 383
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozliczenie Poli:
tygryskowa 100zl
Urszula Wieczorek 19zl
Anna Winciorek 24zl
AniaB 50zl
Lukann 100zl
Urszula Szypluk 34zl
Agnieszka Wozniak 20zl
Beata Lempart 15zl
Paulina Soltysiak 50zl
Basiagk 20zl
gonius 30zl
bbgm 200zl

RAZEM: 662zl

Czyli dlug Polci zmniejszyl sie do 814zl.

Dziekujemy wplacajacym za pomoc!
Lista ta jest stworzyona na podstawie dopisow w tytulach. Tam gdzie bylo Pola, te osoby sa uwzglednione.

Posted

No wlasnie ja tez cos kolo 150zl przeleje w tym tygodniu :) A i fakture za weta przesle Ci Kasiu :) Sunia zostala wczoraj ladnie zaszczepiona, bardzo dzielnie sie spisala nawet nie mruknela za to puscila panu weterynarzowi takiego smierdzacego bąka ze az okno otworzyl :P Dziewczynke tez zwazylam, wazy ok 20kg (ok bo tak sie wiercila i cieszyla ze nie sposob jej bylo kulturalnie postawic na wage)

PS: Oj dzieci to ona uwielbia, z wszystkimi od razu chce sie bawic :) Dzielnie zniosla noc sylwestrowa, petardy nie robily na niej wiekszego wrazenia, spala sobie w najlepsze w przeciwienstwie do mojej drugiej suni, ktora byla na lekach uspokajajacych i przesiedziala pol nocy w szafie...

Posted

No w Ratuszu i Echo ogloszenia zajmuja nasze schroniskowe psiaki... Ja sprobuje ja powrzucac do takich gazet jak anonse moze... Bo allegro chyba ma.

PS: Musze poprosic Kasie, jak bedzie miala chwilke, zeby mi zrobila takie ladne plakaty jak Stefce czy innym psiakom robila, (bo ja nie mam programu odpoweidniego a teraz przez 2 tyg bede bez neta, tylko z doskoku jak sie u kogos dorwe) to porzowieszam po dzielnicy, u wetow i po sklepach... No i w schronisku bo aktualnie sa u nas tylko 2 astki, wiec pracownicy beda podawac namiary do mnie gdyby ktos chcial.

Posted

Plakacik pewnie załatwię. ;) Poproszę kogo trzeba.

Jakiś ruch się ostatnio zrobił w adopcji bullowatych! Oby tak dalej :multi:

Allegro Polcia ma.