Hund Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Doddy no teraz mogę spokojnie popracować, dobre wieści dziekuję !!! Apolonia sprawój się w stolicy ;) dziewczynka ze wsi przyjechała więc może czegoś nie wiedzieć miej wyrozumiałość ;) Quote
andzia69 Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Doddy - ty jesteś jak ta "kobieta pracująca" - żadnej pracy się nie boisz i o każdej porze jestes gotowa!:loveu: Quote
doddy Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Oj tak :loveu::loveu::loveu: A w nocy sie smiesznie jezdzi :evil_lol: Jechalam ze studentami, a w nastepnym przedziale dziecko darlo sie w nieboglosy a w kolejnym wojsko pilo i spiewalo. :lol: Quote
dariaopole Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 doddy jest po prostu niesamowita :evil_lol: Quote
tyqryskowa Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Super wiesci, miło się czyta taką pozytywną relacje :lol: Quote
_bubu_ Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 księżniczka Pola spędza świeta na kocyku :loveu: śliczne zdjęcie . Quote
doddy Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Pola strasznie smiesznie spi w nocy! Wchodzi pod koldre i cala pod nia spi. Nie ma opcji by spala na koldrze. Ewidentnie nauczona byla, ze koldre jej sie odchyla. Juz jak slalam lozko to czekala na koniec a potem automatycznie wskoczyla. Spi tylko w nogach. Quote
Hund Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Piękne zdjęcia :) pewnie nie wie co się dzieje , tyle zmian wokóŁ niej :) Quote
Puma1984 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Anioleczek z niej jest :loveu: Moj ast ma 3 lata i 2 miechy i wyglada starzej od niej... a tez mam suczke. I tak samo spi , cala pod koldra, wystraczy jej tylko podniesc kawalek i zaraz sie wpkauje cala pod kolderke :-) Niewazne czy jest mroz czy upał. Quote
doddy Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Zawiozę jutro Apolonię do Gdynii, by nie przyzwyczajała się do mnie i w końcu zaznała normalności. A prawda jest taka, że po prostu w czwartek mam kolejny kurs do Opola :evil_lol: a potem do Olsztyna. Normalnie nic tylko pracować na koleji :diabloti: Quote
andzia69 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 doddy napisał(a):Zawiozę jutro Apolonię do Gdynii, by nie przyzwyczajała się do mnie i w końcu zaznała normalności. A prawda jest taka, że po prostu w czwartek mam kolejny kurs do Opola :evil_lol: a potem do Olsztyna. Normalnie nic tylko pracować na koleji :diabloti: Moze ci zniżki dadzą - w koncu ludzie odchodzą od PKP a ty wierna fanka jesteś:lol: Quote
doddy Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Kobieto ja nigdy nie jezdzilam pociagiem :p Teraz jakos sie posypalo, ze w swieta zrobie 2500km :diabloti: Kochana, a zeby zatrzymac pasazerow to nawet pierniczki rozdaja :loveu: Nawet smaczne byly choc ja nie lubie pierniczkow. Quote
Tengusia Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 jezdzenie pociagiem jest fajne a jeszcze jak psiak pachnie jak Sevenek to wogole juz komedia :grins: Quote
doddy Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Na szczescie Pola nie smierdzi. I dobrze jezdzi. Quote
_bubu_ Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 w końcu Pola ma fajne zdjęcia , może teraz będzie jakiś odzew na ogłoszenia. Pewnie jest zachwycona że może spać w łóżku. U mnie jej też tylko ogon spod koca wystawał :) A jak z czystością doddy? nie ma problemów? Quote
doddy Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Pola juz w Gdynii u Natalii. A ja ide spac bo znowu nie spalam 36h. A jutro o 6 rano kolejne 1200km mnie czeka. Pola u mnie sie zesisiala tylko. A tak bylo ok. Quote
Hund Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Pola podróżnik :) mam nadzieję że się w końcu u kogoś będzie mogŁa zadowmowić na staŁe, dzięki doddy ! Quote
karolina1 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 N otez mam taką nadzieje jadę do Natali ją w piątek odwiedzić sunie jak tam się czuje. ;] Quote
Hund Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 doddy a Ty powinnaś mieć zniżke na pociąg za te kilometry ;) Quote
doddy Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Wlasny wagon powinnam dostac :evil_lol: A prawda jest taka, ze ja straaaasznie nie lubie jezdzic pociagami. Ale jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma. :p Ogolnie Pola dzis robila sensacje w pociagu. Ludzi byla masa i ciagle chodzily piesze wycieczki by ja ogladac. Wsadzilam ja wiec pod plaszcz i tylko kita jej wystawala. Quote
_bubu_ Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 doddy odwaliłaś kawał dobrej roboty, bardzo dziękuję!! :multi: Mam nadzieję że w końcu się porządnie wyśpisz :) teraz "tylko" domek stały dla Polci potrzebny, szukamy. Quote
Recommended Posts