Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 383
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wysłałam przed chwila 50 zł na konto fundacji na Pole.. Na bazarku jest 40 zł za pluszowego bulldoga - jak tylko zakończe aukcje, natychmiast to przelewam na nią...

Posted

Puma1984 napisał(a):
rozbeczalam sie...........:-( do jakiego schronu trafi Pola ?

do tego samego skąd ją wzięŁyśmy. W niedzielę sama zobaczysz jakie są tam warunki.

Posted

no właśnie - w okresie swiatecznym i wakacyjnym miejsce w hoteliku to skarb... Podejrzewam, ze u naszego Pana Tomka w Wieliczce tez zostały - o ile w ogóle - boksy zewnetrzne... Wiec pewnie by i tak marzła biedula, tyle ze za opłatą.. Najlepiej zeby ja ktos przechował, az zwolnia sie boksy wewnętrzne... Wtedy hotelik...

Posted

Nasza sunia z katowic jest w hoteliku w cieszynie u p. Tomka, jesli sie nie myle to drugi boks wewnetrzny jest zajety do soboty potem nie wiem bo nie pytalam ale moze warto zadzwonic i sie zapytac.

Tutaj macie adresik do strony p. Tomka http://www.tomdog.piesek.com/ telefon 338569723 w godzinach popoludniowych zadzwoncie i zapytajcie moze akurat sie uda ;)

Posted

Puma1984 napisał(a):
Ola mam brac te kołdry i koce? A jakies zarcie? To moj pierwszy raz wiec nie wiem co i jak? moze kupic jakas kasze ? :roll:

jeśli masz niepotrzebne koce to w schronisku jak najbardziej się przydadzą. Potrzebna tez jest sucha karma, puszki, miski metalowe, smycze itp..

Posted

Ja nigdzie nie dzwonilam bo i tak nic nie zalatwie nie bedac na miejscu. Ja jestem od placenia.

Dla Poli najprawdopodobniej jest dom tymczasowy w Trojmiescie. Potrzebny tylko transport.