Hund Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Pola jest w klinice do wtorku potem wieziemy ją do Krakowa. Quote
sugarr Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Pojawił się problem, napisałam już Bubu na PW. Na ostatnim spacerze z Portosem znalazłam wesoło przebiegającego sobie przez ulicę szczeniora. Musi zostać u mnie, innego wyjścia nie widzę. Tym samym nie mogę przygarnąć Poli. Ale! Moi znajomi od dłuższego czasu szukają psiaka dla siebie, nie są jednak w 100% zdecydowani, tacy niekonkretni. Chcą szczeniaka. Powedzieli, że prawdopodobnie adoptują tego mojego szczeniora, dlatego też na razie go nie ogłaszam. Mają dać znać jak najszybciej, mam nadzieję, że do wtorku będę już wiedziała i jeżeli się zdecydują to oczywiście miejsce u mnie wolne i DT dla Poli aktualny Quote
basiagk Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 O Matko! Ale nerwy to będę miec w strzępach! Quote
tyqryskowa Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Z mojego bazarku uzbierało się 64 zł dołożę coś od siebie i jak mi wpłyną wpłaty zrobię przelew na konto fundacji Pola kochana żebyś tylko domek miała chociaż tymczasowy Quote
tyqryskowa Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 doddy napisał(a):Dzieki tygryskowa :loveu: TYLKO TAK MOGE POMOC ;) domu dać jej nie mogę :-( Quote
_bubu_ Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 czyli na dzień dzisiejszy niestety Pola we wtorek wraca do schroniska :( Quote
sugarr Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Mam wielką nadzieję, że jednak znajomi się zdecydują. Na prawdę będę ich molestować na wszystkie sposoby, wiem że to dobrzy ludzie, tylko sami boją się jakoś tej odpowiedzialności, nigdy psa nie mieli. A ten post, że Pola wraca do schroniska będzie mnie teraz dręczył i dręczył :( Quote
doddy Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Kiedy beda wyniki histopatologii? Quote
_bubu_ Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 doddy napisał(a):Kiedy beda wyniki histopatologii? powinny być już jutro Quote
Puma1984 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101991 Mój pierwszy bazarek :-) Jeszcze jedna sprawa, moge załatwic duzo kocy itp ale ktos by je musial odebrac w Potrzanowie, nie wiem gdzie na forum mam to umiescic, Quote
Puma1984 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 i znowu dla Poli http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9110017#post9110017 Quote
Hund Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 dzięki będę podnosić ile siŁ :) bazarki są super i mam nadzieję że ktoś się skusi ;) Quote
_bubu_ Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Przyszły wyniki Poli. Niestety są złe . Rak sutka :( Narazie nie ma żadnych przerzutów , przynajmniej widocznych na rtg. Jeśli znajdzie się osoba chętna zaadoptować Polę , musi zdawać sobie sprawę , że przerzuty mogą się pojawić za jakiś czas, a może nigdy - i taką mam nadzieję. Jedyne co udało mi się załatwić to przetrzymanie Poli w lecznicy , w cieple o jeden dzień dłużej czyli do środy. Oczywiście odpłatnie. W środe wraca do schroniska , niestety do zewnętrznego kojca na mróz :( Quote
basiagk Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 To Straszne!!!!!:placz::placz::placz: Sugarr co z Twoimi znajomymi? Quote
doddy Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Bubu wklej prosze pelen wynik histopatologii w wolnej chwili. Quote
_bubu_ Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 doddy napisał(a):Bubu wklej prosze pelen wynik histopatologii w wolnej chwili. niestety nie mam skanera a aparat pożyczyłam. Wynik jest długi i po angielsku. Coś konkretnego potrzebujesz? to gruczolorak sutka. Quote
Hund Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 2 najgorsze wieści :( rak i schron ....k....nie mam sŁów , trzeba będzie coś wymyślić bo nie ma wolnego boksu w schronie, roszada psów nic innego nie przychodzi mi do gŁowy. Quote
doddy Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Kobitki zeskanujcie w wolnej chwili wynik po pierwsze zebysmy byli fair w stosunku do wplacajacych a po drugie potrzebne nam do historii suni - gdyby urzad nas chcial sprawdzac na co wydajemy pieniadze to musimy miec historie leczenia psow. Szkoda, ze nie ma u Was hotelu w poblizu w ktorym byscie pilotowaly Polunie, to bysmy zaplacili np. za miesiac. Quote
Hund Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Jeśli ma wrócić po miesiącu do schronu to już lepiej teraz, nastawiaŁyśmy się na to , choć miaŁam nadzieję .... Quote
_bubu_ Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 doddy napisał(a):Kobitki zeskanujcie w wolnej chwili wynik po pierwsze zebysmy byli fair w stosunku do wplacajacych a po drugie potrzebne nam do historii suni - gdyby urzad nas chcial sprawdzac na co wydajemy pieniadze to musimy miec historie leczenia psow. Szkoda, ze nie ma u Was hotelu w poblizu w ktorym byscie pilotowaly Polunie, to bysmy zaplacili np. za miesiac. hotel jest ale niestety zapchany i nie ma miejsc. poprosze o historie choroby na koniec i Ci pozniej zeskanuje. poza tym przeciez będzie faktura za to leczenie. Quote
doddy Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Jesli bylaby kasa to by mogla byc w nim i dluzej ale tego nie moge zagwarantowac. To, ze bedzie kasa to taka pewnosc w 60 -70%. Ale przede wszystkim ona musialaby byc solidnie oglaszana gdzie sie da. Quote
_bubu_ Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 dla Poli każdy kolejny dzień w cieple to duża pomoc. No ale i tak nie ma miejsca w hotelu :( Quote
kako80 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 o boze...to brzmi strasznie.. rak i zimny schron..koszmar Quote
Ada-jeje Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 To faktycznie koszmar z tym schronem, :-( wiem ze u met tez nie miala by luksusow, ale napewno bylo by lepiej niz w schronie. Moze ktos z was sie z nia skontaktuje i pogada o warunkach dla suni. Quote
Recommended Posts