Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 383
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pojawił się problem, napisałam już Bubu na PW.
Na ostatnim spacerze z Portosem znalazłam wesoło przebiegającego sobie przez ulicę szczeniora. Musi zostać u mnie, innego wyjścia nie widzę. Tym samym nie mogę przygarnąć Poli.
Ale! Moi znajomi od dłuższego czasu szukają psiaka dla siebie, nie są jednak w 100% zdecydowani, tacy niekonkretni. Chcą szczeniaka. Powedzieli, że prawdopodobnie adoptują tego mojego szczeniora, dlatego też na razie go nie ogłaszam. Mają dać znać jak najszybciej, mam nadzieję, że do wtorku będę już wiedziała i jeżeli się zdecydują to oczywiście miejsce u mnie wolne i DT dla Poli aktualny

Posted

Mam wielką nadzieję, że jednak znajomi się zdecydują. Na prawdę będę ich molestować na wszystkie sposoby, wiem że to dobrzy ludzie, tylko sami boją się jakoś tej odpowiedzialności, nigdy psa nie mieli.

A ten post, że Pola wraca do schroniska będzie mnie teraz dręczył i dręczył :(

Posted

Przyszły wyniki Poli. Niestety są złe . Rak sutka :( Narazie nie ma żadnych przerzutów , przynajmniej widocznych na rtg. Jeśli znajdzie się osoba chętna zaadoptować Polę , musi zdawać sobie sprawę , że przerzuty mogą się pojawić za jakiś czas, a może nigdy - i taką mam nadzieję.
Jedyne co udało mi się załatwić to przetrzymanie Poli w lecznicy , w cieple o jeden dzień dłużej czyli do środy. Oczywiście odpłatnie. W środe wraca do schroniska , niestety do zewnętrznego kojca na mróz :(

Posted

doddy napisał(a):
Bubu wklej prosze pelen wynik histopatologii w wolnej chwili.

niestety nie mam skanera a aparat pożyczyłam. Wynik jest długi i po angielsku. Coś konkretnego potrzebujesz? to gruczolorak sutka.

Posted

2 najgorsze wieści :( rak i schron ....k....nie mam sŁów , trzeba będzie coś wymyślić bo nie ma wolnego boksu w schronie, roszada psów nic innego nie przychodzi mi do gŁowy.

Posted

Kobitki zeskanujcie w wolnej chwili wynik po pierwsze zebysmy byli fair w stosunku do wplacajacych a po drugie potrzebne nam do historii suni - gdyby urzad nas chcial sprawdzac na co wydajemy pieniadze to musimy miec historie leczenia psow.

Szkoda, ze nie ma u Was hotelu w poblizu w ktorym byscie pilotowaly Polunie, to bysmy zaplacili np. za miesiac.

Posted

doddy napisał(a):
Kobitki zeskanujcie w wolnej chwili wynik po pierwsze zebysmy byli fair w stosunku do wplacajacych a po drugie potrzebne nam do historii suni - gdyby urzad nas chcial sprawdzac na co wydajemy pieniadze to musimy miec historie leczenia psow.

Szkoda, ze nie ma u Was hotelu w poblizu w ktorym byscie pilotowaly Polunie, to bysmy zaplacili np. za miesiac.

hotel jest ale niestety zapchany i nie ma miejsc. poprosze o historie choroby na koniec i Ci pozniej zeskanuje. poza tym przeciez będzie faktura za to leczenie.

Posted

Jesli bylaby kasa to by mogla byc w nim i dluzej ale tego nie moge zagwarantowac.
To, ze bedzie kasa to taka pewnosc w 60 -70%.
Ale przede wszystkim ona musialaby byc solidnie oglaszana gdzie sie da.

Posted

To faktycznie koszmar z tym schronem, :-( wiem ze u met tez nie miala by luksusow, ale napewno bylo by lepiej niz w schronie. Moze ktos z was sie z nia skontaktuje i pogada o warunkach dla suni.