andzia69 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 doddy napisał(a):Wrocilam z Krzyczek z amstaffem Heniem :lol: Dzieki Basiu, moze to cos dla mnie jak sie odchudzac... W Krzyczkach sa jeszcze 3 amstaffy. Ale za to jakie piekne :loveu::loveu::loveu: Trza je wyciagnac! noooo - trza...ino gdzie:shake: a pamięta ktos taką piosenkę - Pola Monola Blues Coca -cola:evil_lol::evil_lol::evil_lol: czy tak jakoś...jeżu dzisiaj mamdzień wariata - na nic czasu nie mam:shake: Quote
doddy Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Jutro Beata jedzie ogladac hotel dla naszych pikusi. Jest w miare tani a jaki to zobaczymy. Jak bedzie ok to sciagamy tu nasze psy z Krakowa, bo bedzie taniej. Wtedy mozna pomyslec o zabraniu jeszcze ktorejs bidy z Krzyczek. Na razie mysle o Focusie, bo ma chore oczy. Henio i Focus maja watki na dg. A teraz wracamy do Poli, kto jeszcze podzieli sie z Pola na Mikolaja? Quote
dariaopole Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 daj ciotka linka do wątku Henia :razz: Quote
pati Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101459 prosze :p Quote
dariaopole Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='pati']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101459 prosze :p dziękować dziękować doddy Ty niedługo sama na chacie tych psów będziesz mieć z 10 !! czemu z tymi adopcjami taka doopa ???:placz: Quote
doddy Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Odkad Mambunia wrocila juz nie jestem matka tymczasowka. ;) W adopcjach dupa blada ale coz. Jutro oglosze nasze pikusie z lepszymi zdjeciami. I Stefke musze ponowic. Bo juz chyba sie przedawnilo. Wlasnie do mnie dzwonila Pani o Gosie :diabloti: Urocza godzina na adopcje :evil_lol: Ale i tak rekordzista dzwonil o 3 rano :eviltong: Quote
dariaopole Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 ważne,że dzwonią ciotka a wyśpisz się po smierci :evil_lol: Quote
andzia69 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 no to się naprodukowalam i bazarek wystawilam: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9056412 Quote
doddy Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Dziekuje Anitko za pomoc :loveu::loveu::loveu: Quote
doddy Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Nie mam netu, wiec bardzo Was prosze o pomoc w ogloszeniach naszych psow oraz jakis bazarkach i pozyskiwaniu funduszy na hotele dla psow itd. P.S. Na Pole wplynelo tylko 50zl. Troszku malo :roll: Quote
basiagk Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Doddy nie ma netu a ja specjalnie dla niej!: Zapraszam na mój nowy bazarek "Dla dbających o linię i urodę" :loveu:: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9066119#post9066119 Quote
AniaB Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Przepraszam, nie dałam rady przeczytac całego wątku..:oops: Jakie są postanowienia co do Poli? Wraca do schroniska czy hotelik? Jakie beda mniej wiecej koszty miesięczne jej utrzymania..? Ja spróbuje cos zadeklarować jako wpłate comiesieczną.. ale to pewnie i tak wszystko bedzie za mało... Tak z 80 zł moge dac:oops: Ale za to regularnie - co miesiac..po 27. kazdego miesiaca... Tylko niech ona ma ciepło i sucho.. Taka biedusia...:-( Quote
_bubu_ Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Pola w lecznicy może być max do przyszłego wtorku czyli jeszcze tydzień. Wtedy też pojedzie albo do sugarr na tymczas albo do shroniska. Wszystko zależy od tego czy polubi sie z psem sugarr . Niestety wczoraj Pola rzuciła się na innego psa więc możliwe że nic z tego nie będzie. Ale bedziemy próbować zapoznać psy, to jedyna szansa. Inaczej pojedzie do schroniska. O Hotelu nie ma mowy, nie mamy z czego go opłacić - to koszt 450zł miesięcznie. Quote
andzia69 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 niedobrz, bardzo niedobrze...tak cieżko zbierać kasę na hotele dla psów, które juz tam są, a co dopiero na kolejny hotel:placz: Quote
doddy Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Jak stoi sprawa z rachunkiem w lecznicy? Bo mamy tylko 1050zl. Ani grosza wiecej. Quote
sugarr Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Nie odpisuję na PW, bo z jakiegoś powodu moja szkrzynka mi się nie ładuje. W każdym razie czekam na znak kiedy będzie transport i kiedy poznajemy ze sobą psiaki Quote
_bubu_ Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 sugarr napisał(a):Nie odpisuję na PW, bo z jakiegoś powodu moja szkrzynka mi się nie ładuje. W każdym razie czekam na znak kiedy będzie transport i kiedy poznajemy ze sobą psiaki wstępnie planujemy transport na przyszły wtorek wieczór, chyba że się coś zmieni i pojedziemy wcześniej. może w niedziele. zobaczymy, damy znać. Quote
_bubu_ Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 doddy napisał(a):Jak stoi sprawa z rachunkiem w lecznicy? Bo mamy tylko 1050zl. Ani grosza wiecej. rachunek zapowiada się na 1452zł niestety Quote
basiagk Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Dostałam dziś naklejkę Fundacji AST. JEST SUPER!!! Polecam! Quote
basiagk Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Pola nie ukrywaj się, pokaż się wszystkim! Quote
AniaB Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 _bubu_ napisał(a):rachunek zapowiada się na 1452zł niestety to ja wpłace to 80 zł - tylko na jakie konto? Fundacji bullków czy na Twoje bubu (bo mam - pozostało po żywieckich bazarkach:lol:)... Quote
_bubu_ Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 AniaB napisał(a):to ja wpłace to 80 zł - tylko na jakie konto? Fundacji bullków czy na Twoje bubu (bo mam - pozostało po żywieckich bazarkach:lol:)... to może wpłać na konto fundacji a ja poproszę o wystawienie faktury na fundację zwiększoną o 80zł. bardzo dziękujemy! :loveu: Quote
Recommended Posts