roszczyk Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Szczorek to już lepiej :P no może coś ciekawego wyjdzie :P hm... Szczoruś ... :P Co wy na to ?? Quote
kamilkson Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Szczodruś:) łiiiiiiiii śliczniuchno :cool1: Quote
roszczyk Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Szczodróś.... no niezłe :D Mi sie podoba ... :D Quote
Guest Agata_B Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Brzydkie :P Kojarzy mi się ze szczotką do toalety. Weź Szafirr, weźź :P:loveu: Quote
roszczyk Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 No nie wiem :P Decyzja nie należy do mnie .... i całe szczęście bo mi sie trudno zdecydować :) Quote
tigrunia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 O kurcze ! Mamy wreszcie na Dogo Yorka z Bydgoszczy!! Mozesz powiedzieć jakie osiedle ?? Bo Jessi nie ma się z kim bawić :eviltong: hihi Quote
roszczyk Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Tatrzańskie (4don) :P A ty ?? :P Quote
tigrunia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 roszczyk napisał(a):Tatrzańskie (4don) :P A ty ?? :P, Ojej :placz: Daleko :placz: Ja Glinki Quote
roszczyk Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Bez przesady nie aż tak daleko :D Gorzej jak byś mieszkała na Osowej Górze :) Quote
tigrunia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 roszczyk napisał(a):Tatrzańskie (4don) :P A ty ?? :P roszczyk napisał(a):Bez przesady nie aż tak daleko :D Gorzej jak byś mieszkała na Osowej Górze :) No nie wiem czy nie daleko .. Ty na jednym końcu Bydgoszczy , ja na drugim :p Ja z domu na Tatrzańskie autem jadę 40 minut jak nie ma korków :crazyeye: Quote
roszczyk Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 tigrunia napisał(a):No nie wiem czy nie daleko .. Ty na jednym końcu Bydgoszczy , ja na drugim :p Ja z domu na Tatrzańskie autem jadę 40 minut jak nie ma korków :crazyeye: taaa.. to jest prawda ... :P 40 minut Ale jak wiadomo... w Bydgoszczy prawie zawsze są korki :P Quote
Guest Agata_B Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 tigrunia napisał(a):No nie wiem czy nie daleko .. Ty na jednym końcu Bydgoszczy , ja na drugim :p Ja z domu na Tatrzańskie autem jadę 40 minut jak nie ma korków :crazyeye:40 minut do mało przecież :p Quote
roszczyk Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Dla mnie to dużo nie jest.. ale też zależy... niektórzy nie mają dużo czasu.. :P A co do imienia :P Postanowione!!:multi::multi::multi: ~~SZAFIR~~ Quote
Guest Agata_B Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
madziasto4 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='roszczyk']Dla mnie to dużo nie jest.. ale też zależy... niektórzy nie mają dużo czasu.. :P A co do imienia :P Postanowione!!:multi::multi::multi: ~~SZAFIR~~ Kto pomógł podjąć decyzję? :razz: Quote
Guest Agata_B Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 madziasto4 napisał(a):Kto pomógł podjąć decyzję? :razz:Jaaa :multi::evil_lol: Quote
roszczyk Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Jak zaproponowałem Szafir... to spodobało sie rodzince i postanowiliśmy ze będzie sie właśnie tak nazywał :P Quote
roszczyk Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 No według mnie też jest ok. Najważniejsze że wszystkim sie spodobało :) Quote
Guest Agata_B Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Tylko nam z forum nie uciekaj czasami ;) Quote
roszczyk Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Nie mam zamiaru... :P Niedługo zrobię więcej fotek i założę galerie :P Też sie wpisze do waszej listy Yorków ;) Pozdrawiam :P Quote
tigrunia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='roszczyk']Dla mnie to dużo nie jest.. ale też zależy... niektórzy nie mają dużo czasu.. :P A co do imienia :P Postanowione!!:multi::multi::multi: ~~SZAFIR~~ No to mamy kolejnego Szafirka :multi::multi: Niestety ten pierwszy długo z nami nie był ale też był tak uroczy jak Twój [quote name='roszczyk']Nie mam zamiaru... :P Niedługo zrobię więcej fotek i założę galerie :P Też sie wpisze do waszej listy Yorków ;) Pozdrawiam :P Czekamy z niecierpliwością :loveu: Quote
tigrunia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='roszczyk']A co sie z nim stało ?? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=90931 Poczytaj sobie tutaj :-( Quote
Recommended Posts