Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pogoda nam plata figle wieje pada swieci slonce, spacer odwolany ale zaraz pojde do parku i jak nie bedzie padac to zrobie jakies fotki:)

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bylismy 2godz na spacerze, ale zapomnialam aparatu:oops:

Erwin ladnie reaguje na psy, jest zainteresowany ale nie zuca sie, raz sie tylko zjezyl na jednego a tak spokojnie:)

po operacjii ladnie sie goi:)

Erwin na lozku nie lubi patrzec w obiektyw;)

Posted

powiem tak ze gdyby nie Fryzio(zaginal w schronie a potem sie odnalazl),ktorego przygarnelam tydzien temu z Zamoscia to myslalam o Erwinie...mysle ze taki piekny pies na pweno dom znajdzie juz niebawem
Ja bym sie chwili nie zastanawiala:p

Posted

tanitka napisał(a):
czy Erwinowu jeszcze coś dokucza, czy już zdrowotnie jest OK?:razz:

Myślę, że tak! Ale najlepiej jeśli Marta coś napisze:p

tanitka napisał(a):
ma już allegro?:razz:

tak! jest też na krakvet.pl, psiaki.pl i wyzel.pl:p

Posted

Teoretycznie nic mu juz nie jest:) w przyszlym tyg jedziemy na badania krwi.

Za chwile jade do rodzicow gdzie nie mam internetu tak wiec zycze Wam smacznego jajka i troche wypoczynku:)

Posted

Ale Erwin jest fantastyczny :cool3: i wcale dzieci nie gryzie, bo byłam z moim 18 miesięcznym synkiem na swięta na wsi, u rodziców AnTu i bez problemu, Filip Erwinka głaskał, stał przy jego misce podczas gdy ten jadł i zupełnie nic się nie działo :) Mieliśmy też próbę instynktu Erwina, bo na łące spotkaliśmy dwa zające, Erwin szedł na smyczy jak burza, tato AnTu mało nóg nie pogubił :p Ale ogólnie Erwin jest przekochanym i przytulaśnym psem do kochania i miziania :razz: dziś przed południem moze będę wiedziała coś, ale nie zdradzę co, żeby nie zapeszyć :eviltong: