Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to sie cieszę, że wszystko w porzadku:p:p:p

Dzisiaj wielki dzień! O 11 Erwin jedzie na operację więc trzymamy kciuki:loveu:

Rozliczenie:
Olga Przyjemska - 20zł
Julita Krysiak - 50zł
Anna Gryc - 50zł
Tanitka - 100zł
Iwona Muszyńska - 100zł
Joanna Socha - 50zł
bigos - 100zł
Chenti - 50zł
------------
SUMA: 520zł dziękujemy:Rose:

-150zł karma, 30zł adopcja, 50zł szampon i antybiotyk z recepty

POZOSTAŁO: 290zł! Operacja to koszt 350zł! Bardzo prosimy o wpłaty bo trzeba mu podać jeszcze leki pooperacji

Posted

Biedny Erwin, jest taki szczęśliwy, że wyszedł ze schronu, a tyle jeszcze przed nim cierpienia. Dzisiaj będzie miał usuniętą całą śledzionę i mam nadzieję, że po "otwarciu" go nie będzie żadnych niespodzianek w postaci przerzutów. Będzie go operował dobry chirurg (dr Tomasz Nowak) ale trzymanie kciuków nie zaszkodzi;).

Posted

Wrocilismy ze spaceru, Erwin wlasnie siedzi obok mnie jakby wiedzial ze o nim piszemy:)

kolo 11 bedziemy w klinice pozniej jade na zajecia i wieczorem po Erwina mam nadzieje ze szybko dojdzie do siebie:)

troche kombinuje jak mnie nie ma, jego glownym celem jest wydostanie sie z mojego pokoju i przeszukanie kuchni i spanie u mojej babci w lozku.

W piatek jedziemy na wies i tam mam nadzieje ze zrobie mu jakies ladne zdjecia na wybiegu

Posted

AnTu napisał(a):

W piatek jedziemy na wies i tam mam nadzieje ze zrobie mu jakies ladne zdjecia na wybiegu
Antu, operacja usunięcia śledziony to poważny zabieg... po którym pies powinien odpoczywać w cieple i spokoju. Nie wiem, czy wyjazd na wieś w tym przypadku jest dobrym rozwiązaniem...

Posted

Napisałam na gg do Marty! Ta wieś to koło Czarnkowa o ile dobrze pamiętam! Ewka dogadacie się na miejscu jak wieczorkiem będzie go Marta odberać! Będziesz?

Posted

Oki. Porozmawiamy na miejscu coby tu wymyśleć...
Tak jak napisała Gonia to poważna operacja i Erwin nie będzie mógł latać i szaleć nawet jeśli będzie chciał. Kurcze, jak AnTu zaoferowała DT to nikt nie wiedział, że jest tak bardzo chory. Coś się wymyśli:roll:

Posted

Potwierdzam! Erwinka i Antu zawiezie Marek (mm.templum):p dziekujemy!

Będzie po Was o 18.40-45:p

Kurcze! Gonia mnie troszku wystraszyła! Mam nadzieję, ze wszystko ułoży się jak należy

Posted

Jestesmy w dom. Dziekujemy Markowi:)
Erwin nie chcial sie na podlodze polozyc to rozlozylam mu koc na lozku, teraz probuje zasnac, a ja ide do apteki po witaminy

Posted

Erwin sie przebudzil zdazylam sie ubrac i poszlismy na siku, niestety wczesniej wymiotowal zulcia nie trafil na swoj koc tylko na moja koldre ale to sie jutro wypierze.
Teraz spi dalej:)