Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jest chudy jak szczapa...:(ale jeśli wesoły i nie jest w depresji to powinien przeżyć,możecie go odrobaczyć?to tak niewiele kosztuje a moze zacznie lepiej jeść?

Posted

Ustalone!

AnTu weźmie Erwinka do siebie od poniedziałku na dt:multi::multi::multi:
W razie klopotów w mieszkaniu (demolownie np) zawiezie go do kojca na wieś:p

Dzwoniłam do Ewki ze schronu! Ona w poniedziałek od 12-20 pracuje u weta! Weźmie Erwina, zbadają mu krew i z tej poznańskiej lecznicy go zabierzemy okolo 19-20stej:p

UWAGA!!!!!!!!!

Potrzebna kaska! Okolo 300-400zł na badania, karmę itd! Potwierdzimy wszystko fakturami!

Ja deklaruję 100zł na dobry początek...

PILNIE SZUKAMY DOMKU

Posted

Pieniążki mozna wpłacać na konto

46 1090 1199 0000 0000 1915 2119

Katarzyna Wrzesińska
Wieniawskiego 6/4
62-510 Konin

czyli do mnie;)

A może ktos jakiś bazarek zalozy?

Posted

Tanitka! Mnie nie będzie być może nawet do srody:shake: postaram się wejść czasami jakoś na necik zeby spojrzeć jak rozwija sie watek i informować o dt u marty (chociaż poprosze żeby sama pisała:p)

Możesz mieć na oku wątek, podbić?

Posted

Hej

dojechaliśmy z erwinem do domu, w tramwaju spokojnie nie próbował sobie kagańca zdjąć.
Wykąpaliśmy się pod prysznicem, także spokojnie chociaż po jakimś czasie chciał już wyjść.

Teraz leży na śpiworze i się wylizuje.
Został sam na 10min kiedy byłam w sklepie, otworzył drzwi do mojego pokoju i położył się na łóżku, mam nadzieje że jutro przez moją nieobecność będzie spokojny:)

Erwin niestety ma nowotwór na śledzionie, narośl na powiece wewnątrz oka i zęby do oczyszczenia. W czwartek jedziemy na operacje narośl i śledziona zostaną usunięte zęby oczyszczone, jest duża szansa że wyzdrowieje:p

Posted

Jesteśmy dobrej myśli:)

Jeszcze muszę kupić tabletki przed operacją żeby się bakterii pozbyć ale jak dojechałam do siebie to już apteka była zamknięta jutro rano kupie

Posted

Jak do tej pory jest grzeczny, wykapalam go wczoraj od razu jak przyszlam po 19 przespal cala noc (nic nie narobil) no i spacer dopiero rano o 8.
Mam nadzieje ze pod moja nieobecnosc nic nie zrobi

Posted

Dobrze;)

potrafi sobie drzwi otwierac wiec musze cos pokombinowac zeby sie z mojego pokoju nie wydostal pod moja nieobecnosc, no ale zadnych szkod narazie nie zrobil:)