GoniaP Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ale tam okropne warunki panują w tym schronisku.... :shake: Wstyd normalnie, że to TOZowskie... Wyżełek w górę! Quote
pati-c Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Jak to możliwe-taki piękny pies i nikt go nie chce?? :-(:-( Do góry! Quote
tanitka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 bigos, ktoś dzwonił w jego sprawie?:roll: Quote
tanitka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 rozmawiałam z pewnym młodym człowiekiem z POznania zainteresowanym adopcją wyżla, powinien zadzwonić do Ciebie:roll: Quote
bigos Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 No to czekamy...Narazie nikt nie dzwonił Quote
tanitka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 dupa, do mnie zadzwonił, ze niestety ale pan od którego wynajmuje mieszkanie się nie zgadza na psa. Quote
bigos Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 :angryy::angryy::angryy: No ale lepiej teraz niż miałoby to okazać się po adopcji:shake: Quote
bigos Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 cisza:-(:-(:-(:shake::shake::shake::placz::placz::placz: Quote
bigos Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Cały czas mieszkam kątem u kumpla!:placz: 22 luty to najwcześniejsza data wprowadzki do nowego mieszkania, które na dzień dobry trzeba pomalować itd:shake: Tanitka! ja pamiętam o nim! myślę o nim, ale póki co możliwości mieszkaniowych nie mam:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
GoniaP Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 A wiadomo jak on sie zachowuje w domu?? I czy ciągnie na smyczy? Quote
GoniaP Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Bigosiku kochany, prześlij mi proszę swój nr komórki... Quote
bigos Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 masz pm Rozmawiałam przed chwilą z Ewką Firlik ze schronu! Twierdzi, ze nie powinno byz z nim jakichkolwiek kłopotów z wychowaniem, charakterem! Erwinek jest spokojny! Chodzenie na smyczy? - nie wiadomo! Uwiązany a łańcuchu:angryy: Quote
bigos Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 600 256 503! teraz miałam zajęte edit: hihi! był zły sorki Quote
bigos Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Niestety...nie tym razem Szukamy pilnie domku:-( Quote
bigos Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Wczoraj dostałam taki oto sms: "Witam. Piszę do Pani z Krakowa i interesuje mnie piesek Erwin. małe ale-mam 2letnie dziecko i 48m2 (blok). Mam sunię wyżeł na wsi u rodziców i stąd moje zainteresowanie. Przepraszam że przez sms, ale na forum nie jestem w stanie sie zalogować. W schronisku powiedzieli mi, że się nie dadaje się do dziecka" :shake::shake::shake: Zadzwoniłam do Ewki (pracuje w scronisku; jest zaufana) Erwin ładnie chodzi na smyczy! Ale ma problem z tolerowaniem innych samców! Teraz jest w boksie z dwoma suczkami! Chudy! Z dnia na dzień znika i Ewka twierdzi, ze tak dłużej nie pociągnie:placz::placz::placz: Nie wiadomo czy to wynik bycia w schronie, ale on się dziwnie zachowuje! na początku tego nie było! Dodatkowo Ewka mów, ze może chory bo on nie przybiera na wadze, teraz to podobno szkielecik! No chyba, ze mu suki wyjadają! W schronie mu nikt badan krwi nie zrobi:-(:-(:-( dlatego moja decyzja jest taka, że szukamy domku ale musi być bez dziecka! za duże ryzyko! odp: "[SIZE=2]Witam rozmawiałam przed chwilą z zaufaną os ze schroniska. On jednak wykazuje agresję w stosunku do samców, więc wiadomo! gwarancji nie ma, że wszystko będzie dobrze. Może spowodowane jest to przebywaniem w schronie a w domku byłby idealny, ale tego spr się nie da. Jeśli jest dziecko to nie ma co ryzykować..." [SIZE=4]Tanita! Może mogłybysmy poszukac pani innego wyżełka! ona chce wyżełka! mam namiar! warunek-musi lubić dzieci Quote
bigos Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Masz pm Wysłalam mailem linki do Kozaka, wyżełka z Karabowic, suczke z Mielca, wyżełka z Cieszyna, sunię z Dzierżoniowa i z Warszawki Pani obejrzy forum wyżełkowe jesli nie jest zalogowana? Quote
bigos Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Przypominam! eraz jest w boksie z dwoma suczkami! Chudy! Z dnia na dzień znika i Ewka twierdzi, ze tak dłużej nie pociągnie:placz::placz::placz: Fakt, ze jest agresja w stosunku do samców stawia pod znakiem zapytania dt u mnie:-( Quote
tanitka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Pani obejrzy forum wyżełkowe jesli nie jest zalogowana? tak, obejrzy, a skad ona jest? bardzo sie martwię Erwinem:shake: Quote
bigos Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Pani jest z Krakowa Też się martwię! podobno na tych ostatnich fotach to wygląda super! teraz to szkielet i znika z dnia na dzień Ewka mówi, ze długo tak nie wytrzyma! jeszcze poszedł do zimnego boksu:-(:-(:-(:-( Quote
Recommended Posts