Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cały czas mieszkam kątem u kumpla!:placz: 22 luty to najwcześniejsza data wprowadzki do nowego mieszkania, które na dzień dobry trzeba pomalować itd:shake:

Tanitka! ja pamiętam o nim! myślę o nim, ale póki co możliwości mieszkaniowych nie mam:placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

masz pm

Rozmawiałam przed chwilą z Ewką Firlik ze schronu! Twierdzi, ze nie powinno byz z nim jakichkolwiek kłopotów z wychowaniem, charakterem! Erwinek jest spokojny!

Chodzenie na smyczy? - nie wiadomo! Uwiązany a łańcuchu:angryy:

Posted

Wczoraj dostałam taki oto sms:
"Witam. Piszę do Pani z Krakowa i interesuje mnie piesek Erwin. małe ale-mam 2letnie dziecko i 48m2 (blok). Mam sunię wyżeł na wsi u rodziców i stąd moje zainteresowanie. Przepraszam że przez sms, ale na forum nie jestem w stanie sie zalogować. W schronisku powiedzieli mi, że się nie dadaje się do dziecka"
:shake::shake::shake:

Zadzwoniłam do Ewki (pracuje w scronisku; jest zaufana)

Erwin ładnie chodzi na smyczy! Ale ma problem z tolerowaniem innych samców! Teraz jest w boksie z dwoma suczkami! Chudy! Z dnia na dzień znika i Ewka twierdzi, ze tak dłużej nie pociągnie:placz::placz::placz:

Nie wiadomo czy to wynik bycia w schronie, ale on się dziwnie zachowuje! na początku tego nie było!

Dodatkowo Ewka mów, ze może chory bo on nie przybiera na wadze, teraz to podobno szkielecik! No chyba, ze mu suki wyjadają! W schronie mu nikt badan krwi nie zrobi:-(:-(:-(

dlatego moja decyzja jest taka, że szukamy domku ale musi być bez dziecka! za duże ryzyko!

odp:

"[SIZE=2]Witam rozmawiałam przed chwilą z zaufaną os ze schroniska. On jednak wykazuje agresję w stosunku do samców, więc wiadomo! gwarancji nie ma, że wszystko będzie dobrze. Może spowodowane jest to przebywaniem w schronie a w domku byłby idealny, ale tego spr się nie da. Jeśli jest dziecko to nie ma co ryzykować..."

[SIZE=4]Tanita! Może mogłybysmy poszukac pani innego wyżełka! ona chce wyżełka! mam namiar! warunek-musi lubić dzieci

Posted

Masz pm

Wysłalam mailem linki do Kozaka, wyżełka z Karabowic, suczke z Mielca, wyżełka z Cieszyna, sunię z Dzierżoniowa i z Warszawki

Pani obejrzy forum wyżełkowe jesli nie jest zalogowana?

Posted

Przypominam!

eraz jest w boksie z dwoma suczkami! Chudy! Z dnia na dzień znika i Ewka twierdzi, ze tak dłużej nie pociągnie:placz::placz::placz:

Fakt, ze jest agresja w stosunku do samców stawia pod znakiem zapytania dt u mnie:-(

Posted

Pani jest z Krakowa

Też się martwię! podobno na tych ostatnich fotach to wygląda super! teraz to szkielet i znika z dnia na dzień Ewka mówi, ze długo tak nie wytrzyma! jeszcze poszedł do zimnego boksu:-(:-(:-(:-(