bigos Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 cisza!:shake: na wyzel.pl osoba, która to napisała też milczy:shake: ale nie traćmy nadziei Quote
bigos Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 wyżełek hopaj do góry! szykuje się weekendowy, wspólny spacer! aparaty w dłoń:cool3::cool3::cool3: Quote
bigos Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 wyżełek na gazeta.pl http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=77813257 Quote
bigos Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Imbirzyca z wyzel.pl ma dzwonić dziś do tego Państwa Quote
bigos Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 cisza:shake:i w telefonie i na wyzel.pl W piątek byliśmy na wspólnym spacerze. My, czyli Marta z Erwinkiem i ja z Bigolkiem:p On jest przekochany, przytulanek i bardzo grzeczny.Powarczeli tylko sobie na siebie w samochodzie. Bigol był z tyłu za kratka a Erwinek przy nogach Marty. Jest grzeczny i ta piękna sznupka, no zakochałam się:loveu: Kciuki cały czas wskazane Quote
AnTu Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Szkoda, po co ktos sie odzywa zrobi nadzieje a pozniej cisza:roll: Quote
bigos Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 jedna z dogomaniaczek zakochana w Bigolku dostała ode mnie info, ze mamy takiego samego przytulańca:cool3::cool3::cool3: czekamy aż tu zawita:cool3::cool3::cool3: Quote
bigos Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Zawitać nie zawita bo za miękke serce na takie historie;) ale rozmowy się toczą:p Co prawda po stracie ostatniego psiura wolałaby młodszego - nie chciałaby przeżywać tego co ostatnio za rok, dwa, ale będę starała sie nakłonić na naszego przytulańca. Ona z Torunia wiec można by zaaranżować spotkanie:p proszę o kciuki Quote
bigos Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 "Kaśka-jesteś prosię!Serce mam w gatkach a łzy w oczach! Jest piękny...... Pozwól ochłonąć. Wieczorem napiszę." Na bank sie zakochała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Poczekamy więc do wieczora. Kciuki mocno trzymamy:knuje::knuje::knuje::happy1::happy1::happy1: Quote
bigos Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 w niedzielę spotkanko:cool3::cool3::cool3::p:p:p mamy ją w garści:p 180zł poszło jeszcze na karmę! przekażemy najwyżej Ali, będzie mieszać z Eukanubą, która ma zamiar karmić Kciuki wskazane nadal! do niedzieli moi drodzy Quote
tanitka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Kciuki wskazane nadal! do niedzieli moi drodzy a jakże!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bigos Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 GoniaP-ale cel jaki szczytny:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tanitka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 zaciskam jeszcze mocniej!!!!:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts