Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też się cieszę na myśl, że Majeczka wyjdzie ze schronu i będzie wylegiwać się na poduszkach, ale jeżeli chodzi o Leona to już dziś chodzę bez makijażu bo cały czas:placz:.
I bardzo mądrze darmozjad;) zrobił, przynajmniej teraz ją noszą na rękach, a nie musi utrzymywać reszty stada;)

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

{ I bardzo mądrze darmozjad;-) zrobił, przynajmniej teraz ją noszą na rękach, a nie musi utrzymywać reszty stada;-)}

Święte słowa Beatko!

Ale Ty nie płacz!
Na Leosia też już czekają "rączki" :)
Chociaż z drugiej strony to Cię rozumiem... :calus:

Posted

Beata B napisał(a):
Też się cieszę na myśl, że Majeczka wyjdzie ze schronu i będzie wylegiwać się na poduszkach, ale jeżeli chodzi o Leona to już dziś chodzę bez makijażu bo cały czas:placz:.
I bardzo mądrze darmozjad;) zrobił, przynajmniej teraz ją noszą na rękach, a nie musi utrzymywać reszty stada;)

Beata wiesz że w kolejce czekają kolejne bidy - przyjeżdaj jak najszybciej i zabieraj kolejnego:evil_lol:.

Czy mogę już zdjąc Leosia z allegro czy jeszcze czekamy?

Posted

Zdejmujemy:placz:, wiem, że są inne bidy, dwie z nich najbardziej rasowe z kundli biegają po ogrodzie mojej mamy i skutecznie go rozkopują.:placz: Kocham Leosia

Posted

Łobuzica;), Marzenka uduś mnie nie przesłałam Ci jeszcze papierów, ale mam doła, siedzę w grubych skarpetach, za dużym szlafroku, na klamce kartka z napisem nie przeszkadzać...Brakuje mi tylko papillotów....:placz::placz::placz:
Przesyłam Twój numer babeczce od Batmanka

Posted

Beatko, wiem, że to łatwo powiedzieć, a trudno zrobić, ale nie płacz. :calus:
Moja rada, najlepszym lekarstwem na tęsknotę za jednym psiakiem, jest inny psiak.
A teraz ściągaj te grube skarpety, ubieraj się i zabieraj psiaki na spacerek.

Posted

Będę :placz:, nic na to nie poradzę, dziś o 2 w nocy odbieram Majunię, żeby nie siedziała bidulka sama w samochodzie:lol:, prześpimy się i w drogę:placz::placz::placz:

Posted

Świetnie Beatko- Naprawdę się cieszę, że dzięki łańcuchowi ludzi o wielkich sercach, udało się Mai z tym tarnsportem a dla nich obojga udało się znaleść kochające domy.
Beatko dziękuję - bez Ciebie to totalna klapa byłaby z tym transportem ...:calus:
Czy umówiłyście się już na jutro z Ewą?

Posted

Cudna Majeczka już u mnie, rany nie mogę znaleźć telefonu Ewy:-o, Alpino ratuj!!!!!!!!!! Z Ewcią jestem umówiona, ale nie na godzinę tylko na miejscu więc wyjeżdżam koło 9, Alpino poproś Ewę żeby zadzwoniła do mnie, a teraz lulu

Posted

Malagos Beatka już dawno zwaliła skarpety i jedzie (z płaczem wielkim) z Leosiem i Mają...:loveu:
Nie wiem kiedy relacja bo Ewa coś mówiła, że nie ma dostępu do internetu a Beatka to nie wiadomo kiedy dotrze do mamy w Łodzi...

Rozmawiałam z Ewą...
Beatka jest bardzo zakochana w Leosiu i kto wie, czy Leoś nie wróci z Beatką.:)
Beatka liczy że, go nie zechcą ale coś mi się wydaje, że to ona nie zechce go oddać...:cool3:

Posted

Byłam przy Majeczce jak zostawała w nowym domu. Razem z Toska-staruszką.
Jak wychodzilismy ja do pracy, a Beata z Beatą zawiez Leosia, to TZ Beaty owijał staruszki kocykami, zeby im dupki na sofie nie zmarzły.
Nie moge sie dodzwonic jak poszło z Leosiem. Leos jest sliczny naprawde cudny. Pyszczek ma taki słodki i wielkie czarne oczy. Z Shih-tzu to ma nieduzo, chyba tylko charakter, ale to naprawdę śliczni i kochany psiak.

Posted

A jednak!:multi:
Beatka pewnie łzami się zalewa...Biedactwo...:calus:
Nie martw się Beatko- może uda się wyciągnąć trzy shih- tzu a wtedy będziemy Cię bardzo, bardzo prosić o transport, to odwiedzisz Leosia...

Posted

Alpina napisał(a):
Malagos Beatka już dawno zwaliła skarpety i jedzie (z płaczem wielkim) z Leosiem i Mają...:loveu:
Nie wiem kiedy relacja bo Ewa coś mówiła, że nie ma dostępu do internetu a Beatka to nie wiadomo kiedy dotrze do mamy w Łodzi...

Rozmawiałam z Ewą...
Beatka jest bardzo zakochana w Leosiu i kto wie, czy Leoś nie wróci z Beatką.:)
Beatka liczy że, go nie zechcą ale coś mi się wydaje, że to ona nie zechce go oddać...:cool3:

A dlatego Oktawio kochana..:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Beatka sma odwoziła Leosia i liczyła że go nie zechcą bo bardzo go pokochała...:loveu:

Posted

[quote name='Alpina']
A dlatego Oktawio kochana..:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Beatka sma odwoziła Leosia i liczyła że go nie zechcą bo bardzo go pokochała...:loveu:

aaaa rozumiem:evil_lol:to tak jak ja pojechałam do Krzyczek i wróciłam z Dyziem:megagrin::megagrin: teraz wszystko jasne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

A wracając do pytania Oktawi...
Leoś znalazł dom w Chrzanowie(woj. małopolskie) u drugiej nomen - omen Beatki...:)
Bo zdaje się zapomniałam o tym napisać...:oops::evil_lol:

Cociaż to wątek Leosia chcę serdecznie podziękować Beatce, za bezcenny transport oraz Ewiedr za zanalezienie wspaniałych domów dla Leosia i Majeczki.
Dziewczyny jesteście wielkie!:Rose: :Rose: :Rose:

Dziękuję wszystkim, którzy nam kibicowali i którym los tych psiaków nie był obojętny...:Rose: