Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Leoś jest niesamowity, jest mixem pekińczyka i shy tsu:oops: ma 8 miesięcy, nic nie niszczy, jest bardzo towarzyski, czysty, chodzi pięknie na smyczy. Taki typ, szczęśliwca co kocha cały świat, jest teraz u mnie, na tymczasie (dużo podrożuję), ale jestem pewna, że dostarczy radości każdej osobie, która marzy o małej, niehałaśliwej przylepie. Nie wiem jak wkleić jego zdjęcie, mogę przesłać na maile.

Jesteśmy w Warszawie, ale jeżeli znajdzie się osoba, bądź rodzina o wielkim sercu przywiozę go na miejsce, o ile przyszli właściciele zgodzą się na wcześniejszą rozmowę z wolentariuszem.

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Beata B']
Leoś jest niesamowity, jest mixem pekińczyka i shy tsu:oops: ma 8 miesięcy, nic nie niszczy, jest bardzo towarzyski, czysty, chodzi pięknie na smyczy. Taki typ, szczęśliwca co kocha cały świat, jest teraz u mnie, na tymczasie (dużo podrożuję), ale jestem pewna, że dostarczy radości każdej osobie, która marzy o małej, niehałaśliwej przylepie. Nie wiem jak wkleić jego zdjęcie, mogę przesłać na maile.
Kontakt 501 24 64 11
Jesteśmy w Warszawie, ale jeżeli znajdzie się osoba, bądź rodzina o wielkim sercu przywiozę go na miejsce, o ile przyszli właściciele zgodzą się na wcześniejszą rozmowę z wolentariuszem.

prześlij na mój mail: oktawiamroczek@vp.pl to obrobię i wstawię na ten wątek;).

Możesz Beato napisac czy to piesek z interwencji czy z innej akcji?

pamiętaj o kastracji:roll:.

Posted

Nie chcę zapeszać - dajcie mi trochę czasu, bo teraz tylko wpadłam na sekundę - ale chyba będzie dla niego dom...Chcą młodego pieska może być mix, im nie przeszkadza...;)
Tylko jak z transportem ? Mały musiałby być dostarczony albo do Krakowa albo do Katowic....
Domek sprawdzony .
Pod czujnym okiem wolontariuszki i Dogomaniaczki Ewadr
Dam znać jak i co...
Beatko jeśli to ma być wolontariusz którego Ty wybierzesz, to nie ma problemu aby taka rozmowa się odbyła...
Jeśli mix shih- tzu z pudlem - wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101460
znajdzie dom, to on może jechać na jego miejsce...

Posted

Leoś po zabiegu, ma się super, musi tylko przyjmować kropelki (około 4 tygodni), a później też kropelki(już inne) przez 1,5 miesiąca. Walczą z moim yorkiem( Yurek prowokuje)...minęly 3 minuty śpią ogon w ogon, byle blisko mnie

Posted

Beatko, Ewa będzie do Ciebie dzwoniła i omówicie sobie jak i co...
Rodzina sprawdzona, z resztą sama zobaczysz...
Jeśli jesteś z Warszawy, to może udałoby się od razu zawieść i Leosia i Majeczkę z Gdańska - bo jest możliwość przywiezienia Majeczki z Gdańska do Warszawy...
Majeczka siedzi w schronie a wspaniały dom, notabene z drugą taką kochaną babuleńką shih- tzakiem, już na nią czeka...
Wszystko rozbija się o ten transport nieszczęsny...

Posted

Leoś będzie potrzebował opieki okulistycznej(prześlij mi swoj numer to oddzwonie i wszystko wyjasnię), oczywiście, że nie ma problemu z Majeczka

Posted

Beatko tel. dałam Ci na PW .
Wątki czytają różni ludzie - przekonałam się niestety osobiście o tym niedawno - jakaś wariatka nękała mnie zastraszającymi SMS-sami...:shake:

Jakby się z Mają udało to byłoby suuper!
Biedula, teraz tak zimno a ona tkwi w tym schronie zamiast już grzać doopkę w domku na piernatach...

Posted

Alpino, Beata prosiła mnie, aby ta osoba zainteresowana skontaktowała się z nią jak najszybciej i powiedziała, kiedy może zabrać Leosia.

Beata z powrotem zabiera innego psa do W-wy i musi sobie to jakoś ułożyć.

Posted

:oops:Maję też dowiozę, nie mogę otworzyć maila, nie wiem czemu mam zablokowane okienko.Dajcie gonga, lub sms na mój numer to oddzwonię.
Majka w piernnnnnnnaaaaaaaatyyyyyyy
oj, doopa wołowa już weszłam w privy, wstyd się przyznawać, że trochę techniki i człowiek się gubi

Posted

OK. Rozmawiałam już z Beatką.
Czekam na PW od Aga- Czakry - która prowadzi sprawę Majeczki...
Jeśli z jakiś powodów nie będze można dowieść Majki do Warszawy na sobotę, to tak, czy owak, Leoś jedzie z Beatką w sobotę do nowego domku gdzie na niego czekają!
Rodzinkę Beatka osobiście pozna a Ewcia pewnikiem odezwie sie dopiero wieczorem bo teraz właśnie "holuje" nowy nabytek -śluiczną AURĘ do nowego domu:multi:

Oto Aura...

Posted

Ano tak Beatko...:shake:
Niestety - Aura już była niepotrzebna bo się nie chciała pokryć...:angryy:
Tylko tę suczkę trzeba było wykupić - u hodowców (może nie wszystkich - wybaczcie Ci nieliczni z sercem) trzeba za takie psiaczki płacić...
Ale Aurunia już dzisiaj jest w nowym domku!:multi:
I dodam, że wszyscy są nią zachwyceni i noszą na rączkach od pierwszych chwil...(pomimo, że włoski ma całe w kołtunach..)
Bardzo się cieszę, że trafiła do takich wspaniałych ludzi- już nie jest nazywana darmozjadem...

Posted

Wspaniale i jeszcze jadna wspaniała wiadomość, choć boję się zapeszyć, potwierdzenie będzie o 21, wygląda na to,że Maja też pojedzie do domku:multi:

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :multi:
Ale się cieszę!
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :multi:
WSPANIALE!
Beatko wielkie dzięki!
Aż mi się lżej na sercu zrobiło bo bardzo się tą bidulą martwiłam...