Balbina. Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 ja staram się nie zmieniać ale jakoś w praktyce ciężko z tym...pies od pół roku jest na royalu i muszę zmienić na hillsa...Mam nadzieję ,ze przy hillsie k/d zostaniemy już na dłużej. Quote
monika. Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 ja już dobre pół roku karmię Magnussonem meat&biscuit - pierwsza karma w 100% tolerowana przez moją sukę, jednak chcę znaleźć drugą karmę która będzie tak dobrze tolerowana chociażby po to żeby się nie przejadła, a poza tym w magnussonie jest tylko wołowina, chcę ją zmieniać raz na 2-3 miesiące z karmą z jagnięciną lub np jakąś rybą. Zawszę jest trochę inny skład witamin i wydaje mi się że to jest optymalne rozwiązanie żeby nie musieć do karm super premium kupować dodatków. Quote
Marek Kurski Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 monika. napisał(a):...... jednak chcę znaleźć drugą karmę która będzie tak dobrze tolerowana chociażby po to żeby się nie przejadła, .... moj pies się nie przejada :) Quote
Recommended Posts