Jump to content
Dogomania

Hemilton, Finia[`], Fukashi i przyjaciele.

Recommended Posts

Posted

[quote name='revii']Hmm... Wiem, że zależy Ci na hodowli, ale może równie istotny jest reproduktor? :cool3:
Możesz się zapytać hodowczyni czy nie ma miotu/planów gdzie indziej? (z tego co wiem jest aktualnie jeden miot w innej hodowli po TYM reproduktorze)
Mogłaby Ci ułatwić kupno takiego szczeniaka po swoim repie.

Zapytaj, może jest gdzieś jakiś interesujący miot, nad którym warto byłoby się zastanowić.
Choć Biała też nie jest najgorszą partią :p
Ze wzglądu choćby na jej ojca warto poczekać na maluchy.

Ale zapytaj, może jakaś inna sunia i TEN rep będzie równie atrakcyjnym skojarzeniem...
(tym bardziej jeśli patrzymy na przyszłą karierę wystawową i hodowlaną - ciekawe pochodzenie jest cenione :evil_lol:)[/quote]
Wiesz, ja znam TĄ hodowczynię, TEGO reproduktora i TĄ sunię:evil_lol:. I zostanę przy TEJ hodowli:p.

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='INU']Wiesz, ja znam TĄ hodowczynię, TEGO reproduktora i TĄ sunię:evil_lol:. I zostanę przy TEJ hodowli:p.[/quote]
Pewnie! Lepiej poczekać na takiego malucha jakiego się chce i planuje, a nie brać byle czego bez znajomości psów i hodowcy choć szybciej.
Ale ja podziwiam, że możesz być tak cierpliwa... :roll:

(odkładaj drobniaki z zakupów i wyciągaj od dorosłych forsę ile się da - zawsze lepiej niech gotowa kwota poczeka na szczeniaka, a nie odwrotnie :D)

Posted

[quote name='revii']Pewnie! Lepiej poczekać na takiego malucha jakiego się chce i planuje, a nie brać byle czego bez znajomości psów i hodowcy choć szybciej.
Ale ja podziwiam, że możesz być tak cierpliwa... :roll:

(odkładaj drobniaki z zakupów i wyciągaj od dorosłych forsę ile się da - zawsze lepiej niech gotowa kwota poczeka na szczeniaka, a nie odwrotnie :D)[/QUOTE]
Taaa. Będe zbierać, aż się zrobię bogata:evil_lol:. Oby jak najszybciej:eviltong:.
Cierpliwa jestem:roll:. Czasem aż za bardzo...

Posted

[B][SIZE=5][U]RAPID AIRROW from the castle of Agen “BALTO”[/U][/SIZE][/B]

[IMG]http://img441.imageshack.us/img441/982/baltocikuh0.jpg[/IMG]

[COLOR=red]Cudowny, prawda:loveu::loveu::loveu:???[/COLOR]

Posted

Zdjęcie w orginale...
[URL="http://photos88.nasza-klasa.pl/dev145/0/166/176/0166176629.jpg"][IMG]http://photos89.nasza-klasa.pl/dev149/0/166/176/0166176673.jpg[/IMG][/URL]

Oczywiście to ja Baltocika trzymam (zdjęcie rok temu robione)...

Posted

[B]revii[/B], jesteś może we Fromborku i wybierasz się na spacer? Bo jeżeli tak to ja też z chęcią bym się przeszła:cool3:...

Posted

Jestem, jestem we Fromborku, a odpowiedź już chyba przeczytałaś na priv?
Wyrwałam się na chwilę do komputera, ale ta wolna chwila nie jest, niestety, dość długa na spacer :(

Posted

Rozumiem.

Kto zgadnie gdzie jest mały BALTOCIK?
[IMG]http://www.schoetta.org/db_140107_Midsummer_Romance_mit_A-Wurf_11.jpg[/IMG]

• 3 weeks later...
Posted

Ola164 napisał(a):
Jakie one sa śliiiiczne :loveu: On to jest ten 3 od lewej?

Nie.
Balto to pierwszy od lewej - ma charakterystyczną strzałę na grzbiecie:-).

Posted

Ola164 napisał(a):
O jaki fajny :loveu: A czyje to pieski (bo ja nie jestem w temacie :oops:)

To piesek mojego kuzyna Filipa (a raczej Philippa, bo on jest w połowie Niemcem).
Reszta psiaków, to rodzieństwo Balto:lol:.

Posted

[quote name='Ola164']Chce więcej fot Balta! :loveu:

Tu widać charakterystyczną Baltocikową starzałę:cool3:.

A tu z mamą.