INU Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='Izis']E tam ;-) Mama i tata teraz tak samo to co się będzie wyrywał przed orkiestrę :-)[/QUOTE] Dokładnie. Jak rodzicielstwo obrośnie, to synek (miejmy najdzieję) również nabierze futerka. :p Quote
revii Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Skoro właścicielka nie może się zająć wątkiem jak należy, to ja trochę sobie poużywam :evil_lol: Wczorajszy spacerek zaczął się jesiennie, a zakończył zimowo... Bor postanowił przejść po zamarzniętej kałuży, lód jednak nie wytrzymał i chłopak musiał chodzić z mokrym brzuchem :lol: Mimo tej przygody nie zrezygnował z chodzenia po lodzie: Psiaki mogły nie tylko tańczyć na lodzie, ale i brykać w błotku... Chłopaki :loveu: Quote
revii Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Pierwszy śnieg Fukahiego: Może i chopaki są fotogeniczni, ale kompletnie nie dają się ustawić :mad: Kończyliśmy spacer w opadach śnieżnego puchu, a godzinkę później świat wyglądał tak: Quote
revii Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 I jeszcze pare śnieżnych widoczków :loveu:, bo biały puch niebawem zniknie, a zima zapowiada się szaro :-( Quote
revii Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Mimo okrutnego wiatru poszliśmy w sobotę na spacer i oglądając fotki nieźle się obśmiałam :D: Najpierw na smyczy... ... ale potem Fuki posmakował wolności Poczuł wiatr w futrze... ... i zaczął szybować :lol: Quote
revii Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Ale to nie był koniec! Wkrótce okazało się, że wiatr jest tak silny, że unosi nam psy w powietrze! :crazyeye: Trzeba więc było szybko złapać psy na smycze i wracać do domu Fuki postanowił dobarwić swoje biało-rude futro błotnymi skarpetkami :lol: No ale zmęczona i brudna kita, to zadowolona kita ;) Quote
INU Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Ehhh, dzisiaj mija rok, odkąd nie ma z nami naszego Słoneczka. :-( Jak ten czas szybko leci, mam wrażenie, że jeszcze wczoraj witała się z nami z tym Swoim uśmiechem na pyszczku, a dziś już Jej nie ma. :-( Quote
Agappe Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 ja w tym roku bez kartki.. jestem leń i nie chciało mi się zrobić :oops::oops: [SIZE="3"]Dużo zdrowia i radości w Twoim życiu niech zagości i prezenty, i śnieg biały, by te święta urok miały. Samych wzruszeń przy choince, życzę Tobie i rodzince! :tree1::x-mas::x-mas::santagri:Daria i Anatka ;):santagri::x-mas::tree1: Quote
jamnicze Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: Na białych bałwanach fal mkną życzenia z nadmorskich plaż, już choinki zielonej blask i kolędy nadszedł czas. W Dniu Bożego Narodzenia przyjmijcie od nas serdeczne życzenia jamnicze i Saidi :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: Quote
INU Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Agappe i jamnicze - dzięki. Ja wcześniej kompletnie zapomniałam o życzeniach w mojej własnej galerii :oops:, więc już teraz składam życzenia "happy New Year", żeby już się to nie powtórzyło. ;) Quote
revii Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Daaawno już nic nie wklejałam, więc pora to nadrobić ;) Na śnieg ciągle czekamy, ale mimo wszystko biało u nas! Np. wczoraj - od mgły A dziś od szronu i mrozu :cool1: Cudna pogoda na spacery, więc chłopaki szaleją! Quote
Aga&Ganja Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Fajne tereny mają psiaki do biegania... :cool3::cool3: http://images24.fotosik.pl/309/efd5a7393c01e5a8.jpg Quote
revii Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 I Fukashi w "białej" scenerii: Z właścicielką: To zdjątko mi się bardzo podoba, a zrobiłam przypadkiem :D Quote
revii Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='NUTELLASTELLA']Fajne tereny mają psiaki do biegania... :cool3::cool3: http://images24.fotosik.pl/309/efd5a7393c01e5a8.jpg Tak, akurat mamy szczęście, że pola, ugory, łąki są blisko i chłopaki mogą spokojnie pobiegać :p Quote
cropka Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Rośnie maleństwo :loveu:, przystojniak :cool3:. Quote
INU Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 cropka napisał(a):Rośnie maleństwo :loveu:, przystojniak :cool3:. Racja, rośnie... szkodnik jeden. ;) AngelsDream napisał(a):Pasuje mu śnieg. :D A co, w końcu to szpic. :loveu: Quote
revii Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Wraz z moim przyjazdem do domu śnieg postanowił zacząć się topić :angryy: Ale udało mi się zrobić jeszcze śniegowo-piaskowe zdjęcia... Lodowy pies ;) Kolejna, tym razem zimowa próba dokopania się do Japonii :evil_lol: Po pracy :p Quote
revii Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 I maleńka sesja z kamyczkiem ;) Bor :loveu: Fuki z INU Quote
Izis Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Z małym wyprzedzeniem ale nie wiem czy będę siedziała przy kompie w weekend. Więc wszystkiego Najlepszego z okazji pierwszych urodzinek FUKASHIEGO, które będą w niedzielę. :new-bday: Quote
Recommended Posts