revii Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='INU']Tu już dzisiejszy spacerek z revii i Borem. http://img504.imageshack.us/img504/3848/zboremuo9.jpg Ooo... nawet ja się załapałam... :lol: [quote name='INU'] http://img152.imageshack.us/img152/8310/zboremtylemci0.jpg :D :D :D Nooo, zaczepiste zdjęcie! :D A jak do tego doszło... Gdzie ten Bor polazł? Zaraz go wytropię! Jeden sus ... ... i Bor odnaleziony! Chwilę świętowali radosne spotkanie, po czym się rozeszli... Quote
revii Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Bor w świezo skoszonym zbożu z mojej perspektywy... Co tam? A kto tu mi robi zdjęcia? :diabloti: Potem do zdjęć pozował Fuki ;) I na koniec: Quote
Izis Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Bardzo ładne zdjęcia :-) Chciałam podzielić się z Wami moją radością. Dziś na wystawie w Białymstoku ukończył Championat Polski pół-brat od Fukashiego (synek Liki) YORITO :-) Powyżej fotka Akita u Izis FCI YORITO z innej wystawy bo z tej nie mam na razie żadnych zdjęć. Quote
INU Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Izis napisał(a):Bardzo ładne zdjęcia :-) Chciałam podzielić się z Wami moją radością. Dziś na wystawie w Białymstoku ukończył Championat Polski pół-brat od Fukashiego (synek Liki) YORITO :-) http://www.akita.pl/szczeniaki/miot-y/yorito/yorito-szczecin-07-glowa-m.jpg Powyżej fotka Akita u Izis FCI YORITO z innej wystawy bo z tej nie mam na razie żadnych zdjęć. Serdeczne gratulacje dla Ciebie (jako babci) i oczywiście dla właściciela Yorito! :multi: Jestem bardzo dumna, że mamusia Fushika urodziła (jak do tej pory) już cztery Championy Polski! :lol: A tak swoją drogą to gdzie AIKO ukończyła Interchampiona (którego z resztą bardzo Wam gratuluję!)? :razz: Quote
Izis Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 INU napisał(a):Serdeczne gratulacje dla Ciebie (jako babci) i oczywiście dla właściciela Yorito! :multi: Jestem bardzo dumna, że mamusia Fushika urodziła (jak do tej pory) już cztery Championy Polski! :lol: A tak swoją drogą to gdzie AIKO ukończyła Interchampiona (którego z resztą bardzo Wam gratuluję!)? :razz: AIKO ma 6 CACIBów z 3 krajów - szczegóły na jej stronie w części "wystawy AIKO" Quote
jbk Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 http://images32.fotosik.pl/351/73c5f66a77839bfb.jpg - zadanie: znaleźć Fukashiego w stoku siana :) Quote
cropka Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 A gdzie Fukashi? Karolina w weekendy chyba do szkoły nie chodzisz, dawaj mi tu szybko jakieś nowe fotki ferajny :loveu: Quote
INU Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 cropka napisał(a):A gdzie Fukashi? Karolina w weekendy chyba do szkoły nie chodzisz, dawaj mi tu szybko jakieś nowe fotki ferajny :loveu: No właściwie to nie chodzę, ale leczymy Misia z alergii i nie wygląda on specjalnie zdjęciowo. :evil_lol: Ale dzięki Twoim radom jest coraz lepiej! :loveu: Następnym razem jak będę na spacerze z revii, to poproszę ją o to, żeby zrobiła "małemu" foty. :lol: Ale jeszcze czegoś poszukam w mym archiwum. ;) Quote
revii Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Nooo tak... Tylko się człowiek odwróci, a już mu robotę załatwią ;) No ale faktycznie ostatnio mało fotek robiłam z powodów w/w, jednak zawsze cosik się tam wygrzebie :lol: Po prostu: mówisz - masz (nic specjalnego, ale najnowsze, bo z soboty) Jak już zapowiedziano - po następnym spacerze - zdjęcia! Quote
jbk Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 O, świeżutkie :) Czekamy na foty spacerowe ;) Quote
revii Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Obiecane fotki - jeszcze ciepłe! :evil_lol: Nie dość, że kiepska jakość zdjęć, bo ciemno, to jeszcze Fuki baaardzo chętnie pozował dziś do zdjęć :roll:: Głównie szalał: Troszkę go pokręciło... :lol: I chyba jedyne przyzwoite zdjęcie z dzisiaj: Quote
cropka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Revii model Ci się rozbestwił i nie chciał pozować :lol:. Ale macie piękne tereny spacerowe, też bym takie chciała, może kiedyś zarezerwujemy sobie sobotę albo niedzielę i wpadniemy na całodniowe akicie hasanie :cool3:. Quote
AngelsDream Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 http://images42.fotosik.pl/13/7b61f46c1cfe2e0f.jpg Tylko troszkę ;) Quote
INU Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 cropka napisał(a):Revii model Ci się rozbestwił i nie chciał pozować :lol:. Ale macie piękne tereny spacerowe, też bym takie chciała, może kiedyś zarezerwujemy sobie sobotę albo niedzielę i wpadniemy na całodniowe akicie hasanie :cool3:. Rzeczywiście, mamy tu sporo terenów do biegania - park (którego nie lubię, bo jest blisko psychiatryka ;)), pola (dużo pól) i plażę. :cool3: Koniecznie musisz kiedyś wpaść! :lol: Quote
revii Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='INU']Rzeczywiście, mamy tu sporo terenów do biegania - park (którego nie lubię, bo jest blisko psychiatryka ;)), pola (dużo pól) i plażę. :cool3: Koniecznie musisz kiedyś wpaść! :lol: No akurat plażą to chyba mieszkańców Trójmiasta nie zachęcimy :lol:, ale pól to mamy dużo i to różne, również nieuprawiane (takie dzikie łąki) i wtedy nie chodzi się drogą, tylko na przełaj ;) Psiaki uwielbiają takie swobodne buszowanie w trawach: Wprawia je to w wyśmienity nastrój :D Tym bardziej, że czasem można się "upiększyć" :lol: Duże przestrzenie, przeważnie niezalesione i zadko odwiedzane przez ludzi (chyba, że są jakieś prace polowe, wykopki itp.) pozwalają na puszczanie psów bez obaw, że niespodziewanie coś nam "wyskoczy" No i zapewniamy ładne widoczki: Również zapraszam! :multi: Quote
cropka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 A da się do Was dojechać pociągiem? Muszę w końcu zrobić prawko i kupić samochód-leń jestem :angryy:. Quote
Agappe Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 haha a czym to kawaler postanowił się upiększć?:cool3: Quote
INU Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Agappe napisał(a):haha a czym to kawaler postanowił się upiększć?:cool3: Lepiej nie mówić. :cool1: Kamila - pociągiem do samego Fromborka nie dojedziesz, ale do Elbląga (ok. 30 km od Fromborka) już tak, a potem możesz dojechać autobusem. Quote
INU Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 A tu dwie fotki z... majowego Dobrego Miasta. :oops: Na fotach przyrodni brat Fushika :loveu: (po tej samej matce) - od niedawna Champion Polski. :cool1: Quote
INU Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 I gratisowo jedna fotka tatusia mego Fushika... :lol: Quote
revii Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 INU napisał(a):Lepiej nie mówić. :cool1: Kamila - pociągiem do samego Fromborka nie dojedziesz, ale do Elbląga (ok. 30 km od Fromborka) już tak, a potem możesz dojechać autobusem. Można też w Elblągu przesiąść się do pociągu do Braniewa i dopiero tam wsiąść do autobusu (Braniewo-Frombork to tylko 10km :p) Zapraszamy! Zapraszamy! PS No i radzę w sobotę, bo w niedzielę dużo ludzi jeździ... Quote
jbk Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Jakie ciekawe kolorki ma :) - http://img157.imageshack.us/img157/2344/yorito2os5.jpg Quote
Agappe Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 INU napisał(a):Lepiej nie mówić. :cool1: haha dogadaliby się z Anatką ;) Quote
INU Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='revii']Można też w Elblągu przesiąść się do pociągu do Braniewa i dopiero tam wsiąść do autobusu (Braniewo-Frombork to tylko 10km :p) Zapraszamy! Zapraszamy! PS No i radzę w sobotę, bo w niedzielę dużo ludzi jeździ... Również radzę w sobotę, bo mam cały dzień wolny. ;) [quote name='jbk']Jakie ciekawe kolorki ma :) - http://img157.imageshack.us/img157/2344/yorito2os5.jpg Śliczne, prawda? :loveu: [quote name='Agappe']haha dogadaliby się z Anatką ;) To Anatka też tak lubi? :razz: Quote
Recommended Posts