Jump to content
Dogomania

Hemilton, Finia[`], Fukashi i przyjaciele.

Recommended Posts

Posted

[quote name='INU']Tu już dzisiejszy spacerek z revii i Borem.
http://img504.imageshack.us/img504/3848/zboremuo9.jpg

Ooo... nawet ja się załapałam... :lol:

[quote name='INU']
http://img152.imageshack.us/img152/8310/zboremtylemci0.jpg

:D :D :D
Nooo, zaczepiste zdjęcie! :D

A jak do tego doszło...

Gdzie ten Bor polazł?

Zaraz go wytropię!

Jeden sus ...

... i Bor odnaleziony!

Chwilę świętowali radosne spotkanie, po czym się rozeszli...

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo ładne zdjęcia :-)
Chciałam podzielić się z Wami moją radością. Dziś na wystawie w Białymstoku ukończył Championat Polski pół-brat od Fukashiego (synek Liki) YORITO :-)

Powyżej fotka Akita u Izis FCI YORITO z innej wystawy bo z tej nie mam na razie żadnych zdjęć.

Posted

Izis napisał(a):
Bardzo ładne zdjęcia :-)
Chciałam podzielić się z Wami moją radością. Dziś na wystawie w Białymstoku ukończył Championat Polski pół-brat od Fukashiego (synek Liki) YORITO :-)
http://www.akita.pl/szczeniaki/miot-y/yorito/yorito-szczecin-07-glowa-m.jpg
Powyżej fotka Akita u Izis FCI YORITO z innej wystawy bo z tej nie mam na razie żadnych zdjęć.

Serdeczne gratulacje dla Ciebie (jako babci) i oczywiście dla właściciela Yorito! :multi: Jestem bardzo dumna, że mamusia Fushika urodziła (jak do tej pory) już cztery Championy Polski! :lol:

A tak swoją drogą to gdzie AIKO ukończyła Interchampiona (którego z resztą bardzo Wam gratuluję!)? :razz:

Posted

INU napisał(a):
Serdeczne gratulacje dla Ciebie (jako babci) i oczywiście dla właściciela Yorito! :multi: Jestem bardzo dumna, że mamusia Fushika urodziła (jak do tej pory) już cztery Championy Polski! :lol:

A tak swoją drogą to gdzie AIKO ukończyła Interchampiona (którego z resztą bardzo Wam gratuluję!)? :razz:

AIKO ma 6 CACIBów z 3 krajów - szczegóły na jej stronie w części "wystawy AIKO"

• 3 weeks later...
Posted

cropka napisał(a):
A gdzie Fukashi? Karolina w weekendy chyba do szkoły nie chodzisz, dawaj mi tu szybko jakieś nowe fotki ferajny :loveu:

No właściwie to nie chodzę, ale leczymy Misia z alergii i nie wygląda on specjalnie zdjęciowo. :evil_lol: Ale dzięki Twoim radom jest coraz lepiej! :loveu:
Następnym razem jak będę na spacerze z revii, to poproszę ją o to, żeby zrobiła "małemu" foty. :lol:
Ale jeszcze czegoś poszukam w mym archiwum. ;)

Posted

Nooo tak...
Tylko się człowiek odwróci, a już mu robotę załatwią ;)

No ale faktycznie ostatnio mało fotek robiłam z powodów w/w, jednak zawsze cosik się tam wygrzebie :lol:

Po prostu: mówisz - masz

(nic specjalnego, ale najnowsze, bo z soboty)

Jak już zapowiedziano - po następnym spacerze - zdjęcia!

Posted

Obiecane fotki - jeszcze ciepłe! :evil_lol:

Nie dość, że kiepska jakość zdjęć, bo ciemno, to jeszcze Fuki baaardzo chętnie pozował dziś do zdjęć :roll::

Głównie szalał:

Troszkę go pokręciło... :lol:

I chyba jedyne przyzwoite zdjęcie z dzisiaj:

Posted

Revii model Ci się rozbestwił i nie chciał pozować :lol:. Ale macie piękne tereny spacerowe, też bym takie chciała, może kiedyś zarezerwujemy sobie sobotę albo niedzielę i wpadniemy na całodniowe akicie hasanie :cool3:.

Posted

cropka napisał(a):
Revii model Ci się rozbestwił i nie chciał pozować :lol:. Ale macie piękne tereny spacerowe, też bym takie chciała, może kiedyś zarezerwujemy sobie sobotę albo niedzielę i wpadniemy na całodniowe akicie hasanie :cool3:.

Rzeczywiście, mamy tu sporo terenów do biegania - park (którego nie lubię, bo jest blisko psychiatryka ;)), pola (dużo pól) i plażę. :cool3:
Koniecznie musisz kiedyś wpaść! :lol:

Posted

[quote name='INU']Rzeczywiście, mamy tu sporo terenów do biegania - park (którego nie lubię, bo jest blisko psychiatryka ;)), pola (dużo pól) i plażę. :cool3:
Koniecznie musisz kiedyś wpaść! :lol:
No akurat plażą to chyba mieszkańców Trójmiasta nie zachęcimy :lol:, ale pól to mamy dużo i to różne, również nieuprawiane (takie dzikie łąki) i wtedy nie chodzi się drogą, tylko na przełaj ;)

Psiaki uwielbiają takie swobodne buszowanie w trawach:

Wprawia je to w wyśmienity nastrój :D

Tym bardziej, że czasem można się "upiększyć" :lol:

Duże przestrzenie, przeważnie niezalesione i zadko odwiedzane przez ludzi (chyba, że są jakieś prace polowe, wykopki itp.) pozwalają na puszczanie psów bez obaw, że niespodziewanie coś nam "wyskoczy"

No i zapewniamy ładne widoczki:

Również zapraszam! :multi:

Posted

Agappe napisał(a):
haha a czym to kawaler postanowił się upiększć?:cool3:

Lepiej nie mówić. :cool1:

Kamila - pociągiem do samego Fromborka nie dojedziesz, ale do Elbląga (ok. 30 km od Fromborka) już tak, a potem możesz dojechać autobusem.

Posted

A tu dwie fotki z... majowego Dobrego Miasta. :oops:
Na fotach przyrodni brat Fushika :loveu: (po tej samej matce) - od niedawna Champion Polski. :cool1:

Posted

INU napisał(a):
Lepiej nie mówić. :cool1:

Kamila - pociągiem do samego Fromborka nie dojedziesz, ale do Elbląga (ok. 30 km od Fromborka) już tak, a potem możesz dojechać autobusem.

Można też w Elblągu przesiąść się do pociągu do Braniewa i dopiero tam wsiąść do autobusu (Braniewo-Frombork to tylko 10km :p)

Zapraszamy! Zapraszamy!

PS No i radzę w sobotę, bo w niedzielę dużo ludzi jeździ...

Posted

[quote name='revii']Można też w Elblągu przesiąść się do pociągu do Braniewa i dopiero tam wsiąść do autobusu (Braniewo-Frombork to tylko 10km :p)

Zapraszamy! Zapraszamy!

PS No i radzę w sobotę, bo w niedzielę dużo ludzi jeździ...
Również radzę w sobotę, bo mam cały dzień wolny. ;)
[quote name='jbk']Jakie ciekawe kolorki ma :) - http://img157.imageshack.us/img157/2344/yorito2os5.jpg
Śliczne, prawda? :loveu:
[quote name='Agappe']haha dogadaliby się z Anatką ;)
To Anatka też tak lubi? :razz: