revii Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Po odpoczynku kolejna partia ćwiczeń: Łepek: I postawa: (trochę krzywo ufociłam...) Quote
revii Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Aby nikt nie mówił, że chciałyśmy wykończyć Fukiego - nieco inne tematycznie fotek: (baaardzo podoba mi się to zdjęcie :loveu:) Za kratkami :lol:: Co tam? Koootek! Quote
revii Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Polipek dzisiaj też trafił na zdjęcia :razz: (co prawda jakość fatalna - zmierzch i umierająca bateria :roll:) Jak mówiłam kocurak podżera psu z miski (resztki z kolacji) Bor sprytnym zagraniem pozbył się kota (piłka w misce nie pozwala jeść we dwójkę :evil_lol:) Ale chłopaki w rzeczywistości się luuubią i kilka nędznych ochłapów nie jest w stanie ich poróżnić :lol: Quote
INU Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Żeśmy zawojowali dzisiaj. :eviltong: Fukashi - oc. wybitnie obiecująca, lokata I/I i NSzwR. ;) Quote
jamnicze Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Spieszę z gratulacjami:Rose: Fajnie było choć chwilkę postać razem na ringu :razz: To zdjęcie jest śliczne :loveu: http://images23.fotosik.pl/261/8bf02ba45b1647e6.jpg Quote
Waxy Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Super gratulacje! Wydaje sie mi, że was widziałam... Niebieskie wdzianko? :razz: Quote
revii Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Pogodę mamy paskudną, ale udało nam się akurat wymknąć na małą przechadzkę... Fuki, oczywiście, od razu wpakował się w błotko: Co wprawiło go w dobry humor... Przebieżka: Wydaje mi się, że młody trochę wyrósł po tej wystawie ;) Quote
Agappe Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 z Fukashiego powoli robi sie kawal psa:cool3: juz przestaje byc taki szczeniaczkowaty Quote
Izis Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Jaki kawał psa przecież to młodziutki szczeniaczek :-) a że mocnej budowy to dobrze :-) Tutaj braciszek Fumisato (domowo Fudo) towarzysko na Gdyńskiej Wystawie czyli zanim ukończył 6 miesięcy i tutaj kolejne zdjęcie Fudo: Quote
INU Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='Agappe']z Fukashiego powoli robi sie kawal psa:cool3: juz przestaje byc taki szczeniaczkowaty Hemisia już dawno przerósł. :lol: A przy okazji witamy u nas. ;) Izis - nie ma co ukrywać - Fushi się starzeje. :evil_lol: A Fudo boski. :loveu: Quote
Izis Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 No nie mów tak moje małe słoneczko starzeje sie :-( Przecież to tyci szczeniaczek. A tutaj półbrat GENJI też tyci tyci ;-) Oczywiście ten czerwony a nie buldożek ;-) Kiedy przyjedziecie, żeby młody pospacerował z mamą? LIKA poznała Fudo i bardzo ciepło go przyjeła, więc Fukashiego też raczej nie zje ;-) Ostatnio była na spacerku z swoja coreczką YOKO i oprócz tego, że lało to spacerek był udany :-) YOKO jest śliczna :-) Dziewczynki były bardzo grzeczne a i ich znajomy piesek też kulturalny kawaler :-) Quote
INU Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='Izis']No nie mów tak moje małe słoneczko starzeje sie :-( Przecież to tyci szczeniaczek. A tutaj półbrat GENJI też tyci tyci ;-) http://www.akita.pl/szczeniaki/miot-g/genji/genji-buldozek.jpg Oczywiście ten czerwony a nie buldożek ;-) Kiedy przyjedziecie, żeby młody pospacerował z mamą? LIKA poznała Fudo i bardzo ciepło go przyjeła, więc Fukashiego też raczej nie zje ;-) Ostatnio była na spacerku z swoja coreczką YOKO i oprócz tego, że lało to spacerek był udany :-) YOKO jest śliczna :-) Dziewczynki były bardzo grzeczne a i ich znajomy piesek też kulturalny kawaler :-) GENJI ślicznościowaty. :loveu: A co do spacerków to wiesz, że jeżeli by to ode mnie zależało to na taki spacerek przyjeżdżałabym codziennie. ;) Niestety rodzice nie podzielają mego zdania. A najszybciej w Trójmieście będziemy chyba jak pojedziemy Fushikowy rodowód odebrać. Quote
Izis Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 No to w takim razie w środę po odbiór rodowodu zapraszam :-) oczywiście do związku Quote
INU Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Izis napisał(a):No to w takim razie w środę po odbiór rodowodu zapraszam :-) Jutro będziemy dzwonić i się pytać czy już jest. ;) Quote
Izis Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 No skoro jako kierownik sekcji mówię, że już jest to znaczy, że już jest :-) Quote
revii Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Z pewnością nie można zaprzeczyć, że Fukashi rośnie, bo to widać :D Zmienia się, zmienia :p Jeszcze niedawno był malutki: Quote
revii Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Ale jego charakterek ... ... a przynajmniej jego zachowanie w stosunku do Bora ... ... nic się nie zmienia - ... ... - nadal zero szacunku :D Quote
revii Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 I z dzisiejszego spacerku: Lecę ... ... pędzę ... ... przychodzę na zawołanie ... ... bo jestem posłuszny - Pani jest ważniejsza choćby od polowania ;) Na koniec zmęczone chłopaki po przechadzce: Quote
Agappe Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='INU']Hemisia już dawno przerósł. :lol: A przy okazji witamy u nas. ;) Izis - nie ma co ukrywać - Fushi się starzeje. :evil_lol: A Fudo boski. :loveu: starzeje?? hehe chyba dorasta :cool3: Quote
AngelsDream Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Widać, jak rośnie... I nawet wilczak się załapał. ;) Quote
INU Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Tu już dzisiejszy spacerek z revii i Borem. Quote
Izis Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='INU']Tak się bawią moje piesy... Super zdjęcie :-) Quote
INU Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Izis napisał(a):Super zdjęcie :-) Gdyby jeszcze tego rododendronu tam nie było... ;) Quote
Recommended Posts