revii Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Na dworzu jest cieeepło :shake:, więc i częstotliwość spacerów się zmniejsza... A także moja aktywność fotograficzna ;) Zamarudziłam z dwoma spacerowymi relacjami, ale jako pierwszą umieszczę wczorajszą. Skoro dawno nie wrzucałam zdjęć, przedstawię "niepamietającym" ;) bohaterów spacerku: Fukashi (którego namiętnie zwę Fukim :evil_lol:): oraz Bor (zwany Borówką :lol:): Pędzący Fukashi: Quote
revii Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Co się chowa w zbożu?... Potwór polny! Fuki nie wytrzymał psychicznie takiego spotkania... :lol: Quote
revii Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Zabawa, zabawą, ale mimo zmęczenia i nienajlepszego podłoża :shake: trzeba trenować - zwłaszcza cierpliwość... I portrecik :) (śmieszna mina :D) Koniec relacji nr1 (a właściwie 2 :lol:) Quote
revii Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 I relacja nr2 ze wcześniejszego spacerku. Było chłodniej i humorki dopisywały... Mały kombinator :diabloti: Najpierw wymyśli chodzenie po niebie ... (rozkoszniak :loveu:) ... a potem wyprowadzi rottweilera: Ale czy można się na niego gniewać? :loveu: Quote
revii Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Wzięłam butelkę z wodą, która po zużyciu cieszyła się wielkim zainteresowaniem :evil_lol: Fuki bawił się nią dość spokojnie ... ... ale Bor nie mógł doczekać się swojej kolejki :lol: Wreszcie cię mam moja buteleczko: Quote
revii Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 INU ciągle podziwia wielkość paszczy mojego Borunia Czy w czasie spacerów ... ... gdy Bor sięga już jęzorem do ziemi ... ... czy też podczas noszenia piłeczki: Ale prawdziwe możliwości paszczęki Bora są chyba niezbadane - bo stać go na baaardzo dużo :D (na tym zdjęciu ma półtora roku - pomagał nam w czasie układania drewna :lol:) Quote
jamnicze Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Bor faktycznie ma niezłą paszczę :) A tu od razu widać, że mały coś cwaniakuje ;) http://images26.fotosik.pl/255/ee2735a5083ca736.jpg Quote
Izis Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 No tak nieodrodny synek RYUU ;-) toć to ulubiona pozycja tatusia podczas głaskania ;-) Quote
revii Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Dziś poszliśmy na spacer w nowe miejsce ... ... po drodze podziwialiśmy nie tylko zachodzące słońce :lol: ... ... ale i krajobrazy ... ... które były dla nas nowe ... ... oraz bardzo intrygujące :crazyeye: Quote
revii Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 To nic, że nowe krajobrazy ... ... najważniejsze, że w nowym miejscu ... ... też można poszaleć ... ... i odpocząć Quote
revii Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Ooo ... Patyczek! Bliższe zaznajomienie z piaskiem :lol: I ćwiczenia różnych pozycji ... ... wypoczynkowych ;) Quote
revii Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 "Słoneczna" seria: Gdzie te słońce? No tam! Dziewczyny, idziecie? Quote
revii Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Złapię cię! Akito-zając :lol: Biegam i biegam A gdy uda się już złapać szaleńca, pora trochę poćwiczyć: Quote
AngelsDream Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 http://images29.fotosik.pl/257/3b71060bafbd6e89.jpg Spotkania 3 stopnia ;) Quote
INU Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='revii']"Słoneczna" seria: Gdzie te słońce? http://images34.fotosik.pl/331/0987722f3bc1abfd.jpg Słoneczko moje! :loveu: Quote
INU Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 A my mamy dzisiaj smutny dzień. :-( Przedwczoraj Fukashi stracił dziadka, odszedł w wieku 13 lat. :-( Ja dowiedziałam się, że nie żyje dopiero dzisiaj... Oto on: HOKKUN NO RYUSHOU GO WATANABE [SIZE=2]Na zdjęciu Hokkunik w lutym tego roku. Quote
Waxy Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Ojej :-(.. Piękny z niego pies. A tak w ogóle to jestem tu pierwszy raz, i takie smutne wieści.. Cóż jak przygotowania do Sopockiej wystawy :cool3: ? Quote
AngelsDream Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Na każdego przychodzi czas, ale i tak smutno... Quote
INU Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='Waxy']Ojej :-(.. Piękny z niego pies. A tak w ogóle to jestem tu pierwszy raz, i takie smutne wieści.. Cóż jak przygotowania do Sopockiej wystawy :cool3: ? Fatalnie. :mdleje: Fukashi domowy: :loveu::loveu::loveu: Quote
jamnicze Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 13 lat to ładny wiek, szczęśliwych łowów za tęczowym mostem. Quote
Waxy Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 A czemuż to fatalnie :evil_lol: ? A rozumiem, piesek zamiast ćwiczyć.. Śpi :diabloti: http://img227.imageshack.us/img227/475/nalozkuspitn4.jpg Quote
revii Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='Waxy']A czemuż to fatalnie :evil_lol: ? A rozumiem, piesek zamiast ćwiczyć.. Śpi :diabloti: http://img227.imageshack.us/img227/475/nalozkuspitn4.jpg Ćwiczy, ćwiczy! Tylko teraz pogoda nam przeszkadza :shake: Jak nie upały, to ulewy :placz: Wczorajszy spacerek przerwała nam burza, ale i tak chwileczkę poćwiczyliśmy: Wstępna przymiarka: Poprawka: I efekt końcowy: Wygląda to tak, jak wygląda - nie było nawet czasu aby postać chwilkę dłużej, a tym bardziej biec po ringówkę... :roll: Także Fuki ćwiczy, ale na pół gwizdka :lol: Quote
INU Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 A my od wczoraj ćwiczymy wystawianie 'na handlera'. :razz: Chociaż w Sopocie raczej jeszcze tego nie zaprezentujemy... O tak: http://pl.youtube.com/watch?v=nZhSkbpRo_E (na filmiku HARUKA GO KIYOKAWASOU - mój ideał akity :loveu:) Quote
revii Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Do debiutu wystawowego właściwie można już odliczać godziny, a nie dni ;), dlatego dzisiejszy spacerek to właściwie jeden wielki trening... I idziemy dalej ... ... dalej się wystawiać ;) Quote
revii Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Bor wolał na to nie patrzeć :lol: A ty czego się gapisz - akity nie widziałaś? :D Lepiej chodźmy odpocząć Uff - trochę wody dla ochłody Od razu lepiej! Quote
Recommended Posts