INU Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Dobra. Tata kupił czytnik do kart, więc znów mogę wrzucać zdjęcia:multi::multi::multi:. Misio... Quote
Ola164 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Hemiluś jak zawsze śliiiiiiiiiiczny :loveu: A skąd takie oryginalne imię? Quote
INU Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Ola164 napisał(a):Hemiluś jak zawsze śliiiiiiiiiiczny :loveu: A skąd takie oryginalne imię? Koleżanki chomik tak się nazywał. Ona go nazwała inaczej, a mój został Hemiltonem... Quote
INU Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Zapomniałam napisać, że mój Hemilton ma już 4 latka:BIG::new-bday::laola::smilecol:. Quote
agaciaaa Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Wszystkiego NAAAAAJ dla Hemiltonka :loveu: :new-bday: Spóźnione ale szczere ;) Mi jego imie kojarzy sie z Hamiltonem- kierowcą formuły 1 ;) Quote
INU Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 agaciaaa napisał(a):Wszystkiego NAAAAAJ dla Hemiltonka :loveu: :new-bday: Spóźnione ale szczere ;) Mi jego imie kojarzy sie z Hamiltonem- kierowcą formuły 1 ;) Mi od jakiegoś czasu też tak się kojarzy;). Mizio dziękuje za życzonka. (Hemilton - Hemiś - Miś - Miź) Quote
INU Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 agaciaaa napisał(a):Ja sie domagam fotek nowego domownika!!!! :) Przywiozłam go w środę, a już jest moim kochanym uzależnieniem:roll:. Ja nie mogę bez niego żyć, a on... beze mnie:p. Przeżywa nawet jak idę do łazienki... Jak dołożyć do tego jeszcze Misia to jesteśmy wybuchową mieszanką... Tatuażu nie widać, ale nie martwcie się - ma rodowód, tylko tatuaż w pachwinie;)... Quote
gops Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 ale pieknosc :loveu::loveu::loveu::loveu: cudowny jest :razz: jak sie dogaduja psiaki? Quote
INU Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 gops napisał(a):ale pieknosc :loveu::loveu::loveu::loveu: cudowny jest :razz: jak sie dogaduja psiaki? Mniej więcej tak: Ignorują się... Quote
agaciaaa Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Ale cudeńko!!!! http://img363.imageshack.us/img363/1111/spijl9.jpg :loveu::loveu: Aż Ci zazdroszcze;) Quote
revii Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Ponownie zawitaliśmymy w galerii INU, tym razem na zdjęciach ze spacerku z Fukim i Hemiltonem. Co prawda, mamy małe opóźnienie, z powodu problemów technicznych (dogo nie chciało mi się otworzyć), ale zdjęcia są jeszcze ciepłe :D A więc zapraszamy do oglądania! Fuki zaznajomił się z wielkim, przerażającym rottweilerem: Mimo, że mały w pierwszej chwili przestraszył się Bora, ruszyliśmy dalej dziarsko: Nawet raźnie podążali ramię w ramię: Quote
revii Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Z powodu braku współpracy z dogo resztę zdjęć wrzucam nieco później... A więc zrobiliśmy sobie małą sesję zdjęciową: Portrecik: Próbowaliśmy się jakoś ustawić ... ... ale nie bardzo mieliśmy ochotę ... ... i zaczeliśmy się kręcić Quote
revii Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Fuki poprosił więc o przerwę :loveu: I postanowił lepiej zapoznać się z Borem, choć jest taaaki wielki :evil_lol: Aby ułagodzić "potwora" należało mu się trochę podlizać ... Po czym Fuki zbadał jak wyglądają "Borowe Obyczaje" ;) Quote
revii Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 W małym odezwała się też prawdziwa akicia krew i pokazał, że nawet rottweilerowi nie da sobie w kaszę dmuchać :evil_lol: Fuki jeszcze trochę "poużywał sobie" na wolności ... ... i trzeba było wracać do domciu ... Quote
revii Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Następnie wyszedł z nami na spacer Hemilton: Próbował pokazać, że jest strrrasznym psem :evil_lol: Ale zdecydował się na nieco łagodniejszy wizerunek: Spacerkowe pozowanie: Quote
revii Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Seria portretów: A na koniec latający Hemiś :D Pozdrawiamy! revii & Bor (i mamy nadzieję na kolejne tak owocne w zdjęcia spacerki ;)) Quote
Naikari Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Śliczne zdjęcia! :loveu: Widać, ze spacerek udany.. :cool3: Quote
agaciaaa Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Super spacerowe fotki :) akitek jest cudny :loveu::loveu: http://images25.fotosik.pl/214/aa74b6875bd41459.jpg śliczny portrecik Hemisia :loveu: Quote
revii Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 No ja nie mogę! Przez te problemy z dogo nie mogę wysłać Ci PW! Mam nadzieję, że tu wpadniesz...Na spacer mogę iść dopiero po 14.45 ;)Czekam na inf. Quote
revii Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Mimo problemów z łącznością poprzez dogo, udało nam się umówić na spacer. I takie są tego skutki :evil_lol:: Fuki był dzisiaj małą torpedą i biegał we wszystkie strony :D ... buszował w krzakach ... ... i momentami wydawało się, że młody trochę się zmęczył ... Quote
revii Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 ... ale to był tylko przerywnik przed "polowaniem" na statecznego rottweilera :mad: Mimo wszystko Fukashiemu chyba zaimponował większy kolega, bo tu widać jak rozmarzył się, jakby to było gdyby wyrósł na tak dużego psa i mógł nosić taki koszyk na pysku :evil_lol: Quote
revii Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Oczywiście zrobiliśmy sobie też małą sesję zdjęciową: Próbowaliśmy się więc ładnie ustawić: Jednak stanie w miejscu szybko znudziło Fukiego. Tutaj mina pod tytułem: tam jakiś piesek biega sobie luzem, a tu jakieś dwie wariatki mnie męczą ... :roll: Dlatego na koniec zrobiłam jeszcze zdjęcie Fukashiego z Właścicielką ;) i poszliśmy do domu Quote
Izis Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Śliczny dzieciak :-) Pozdrowienia od mamusi LIKI i tatusia RYUU :-) i ode mnie oczywiście :-) mała prośba uważajcie z psiakami. Daitaro też miał kumpla rottweilera, który nagle wygryzł mu dziurę w pupie i przez to Taro musiał z wystawy zrezygnować :-( Quote
Recommended Posts