gops Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 piekne piesy :loveu: dawaj jakies foteczki :diabloti: Quote
INU Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Daj jeeeść... Jestem zmęczony... I biorę się za dalsze szukanie fot:cool3:. Quote
INU Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Mówisz i masz! Mój czyścioszek się... pielęgnuje. Quote
revii Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 INU napisał(a):Raczej nie, bo mnie znowu powaliła (chrobę mam na myśli);). Poza tym kuzyn przyjechał, a on w Niemczech na codzień jest więc pewnie lada moment się u mnie zjawi. Jak już będę miała kabel to wkleję zdjęcia jego beagla. To chyba najszlachetniej urodzony pies jakiego widziałam (rodowodowy - urodzony w Niemczech). No może nie najszlachetniej, bo kilka (a dokładnie dwa:cool1:) importów już widziałam. Myślę, że wiesz o jakie psy mi chodzi;). Dobra! Dobra! Ty mi się tu chorobą nie wykręcaj :mad: Żartuję, wracaj jak najszybcie do zdrowia! Będę w domku przez Święta, więc może i jakiś spacerek się przydarzy :cool3: A co do "najszlachetniejszości" to zależy... A więc czekam na fotkę Quote
INU Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 revii napisał(a):Dobra! Dobra! Ty mi się tu chorobą nie wykręcaj :mad: Żartuję, wracaj jak najszybcie do zdrowia! Będę w domku przez Święta, więc może i jakiś spacerek się przydarzy :cool3: A co do "najszlachetniejszości" to zależy... A więc czekam na fotkę Wracam do zdrowia w czwartek:evil_lol:. Bo inaczej to bym musiała iść do szkoły jutro:eviltong:. Od czego zależą te "najszlachetniejsze"? Rozumiem, że w czwartek będziesz już w domu:roll:? Jeżeli tak to ja chętnie się wybiorę na spacerek. Quote
revii Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 INU napisał(a):Wracam do zdrowia w czwartek:evil_lol:. Bo inaczej to bym musiała iść do szkoły jutro:eviltong:. Od czego zależą te "najszlachetniejsze"? Rozumiem, że w czwartek będziesz już w domu:roll:? Jeżeli tak to ja chętnie się wybiorę na spacerek. Oj, żartuję sobie z tej "najszlachetniejszości", przecież wiem o co Ci chodzi :lol: Tak, tak, będę w domu, a więc spacerek też się pewnie przydarzy... Choć może być ciężko - święta to też sporo pracy, chodzenie do kościoła, no i poniedziałek raczej odpada, chyba z domu nie wyjdę... Quote
INU Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 revii napisał(a):Oj, żartuję sobie z tej "najszlachetniejszości", przecież wiem o co Ci chodzi :lol: Tak, tak, będę w domu, a więc spacerek też się pewnie przydarzy... Choć może być ciężko - święta to też sporo pracy, chodzenie do kościoła, no i poniedziałek raczej odpada, chyba z domu nie wyjdę... Jak tylko będziesz mogła to pisz! Już dawno z Tobą nie gadałam, a moja mama twierdzi, że dłużej nie zniesie mojego gadania;). Quote
INU Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Rozmazał się:mad:. I moje tło pulpitu:loveu:. Quote
INU Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 INU napisał(a):Jak tylko będziesz mogła to pisz! Już dawno z Tobą nie gadałam, a moja mama twierdzi, że dłużej nie zniesie mojego gadania;). Samą siebie zacytowałam:cool3:. A to dlatego że zastanawiam się, czy idziemy jutro na ten spacer? Ja już zdrowa! I muszę z kimś pogadać! Quote
revii Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Ojej, no to już chyba nie mogę odmówić... Proponuję jutro (tj. czwartek) ok. 12. Liczę, że przeczytasz to przed południem :lol: Quote
INU Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 revii napisał(a):Ojej, no to już chyba nie mogę odmówić... Proponuję jutro (tj. czwartek) ok. 12. Liczę, że przeczytasz to przed południem :lol: Przeczytałam, przeczytałam:cool3:. Quote
INU Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 revii napisał(a):Ojej, no to już chyba nie mogę odmówić... Proponuję jutro (tj. czwartek) ok. 12. Liczę, że przeczytasz to przed południem :lol: A nie dało by się o 11.30? Nie mam co w domu robić. Oczywiście jeśli się nie da to czekam na 12. Quote
INU Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 S T A R Z E J Ę S I Ę:evil_lol:! Mam 12 lat (dzisiaj urodziny):multi:. Quote
revii Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 :tort: Wszystkiego najlepszegooo! Spełnienia marzeń, zdrowia (na spacery) i duuużo forsy! Czekam na opis urodzinek :lol: Quote
INU Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 revii napisał(a)::tort: Wszystkiego najlepszegooo! Spełnienia marzeń, zdrowia (na spacery) i duuużo forsy! Czekam na opis urodzinek :lol: Wzbogaciłam się "tylko" o jedną trzecią wymaganej sumy:angryy:. Zaczęłam uczyć Misia nowej sztuczki - "Kółko":eviltong:. Quote
INU Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Ale WŚCIEKŁA JESTEM NIEMIŁOSIERNIE:angryy:!!! W DEPRESJĘ POPADNĘ NORMALNIE!!! Do następnego (conajmniej) miotu muszę czekać:shake:! Wiesz oczywiście o jaki miot mi chodzi? JAAA CHCĘ PSAAAA:placz:! TERAZ! Ale od dzisiaj zabieram się za szkolenie Misia:evil_lol:! I to w ekspresowym tępie! Quote
INU Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 No, to teraz tylko dwieście złotych i będę miała połowę:evil_lol:! Quote
revii Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Noo... to teraz pilnie oszczędzaj! Najprędzej będzie chyba po białej suni, prawda? A Hemilton to ma teraz przegrane, będziesz się na nim wyżywać :D ;) Quote
Marlenka+Tania Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Hej! Czy mogłabyś mi zrobić banerek i go od razu zlinkować? Ja nie umiem linkować, a banery mi brzydkie wychodzą... :( Tak więc mogła byś? ... PLIS! Quote
INU Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='Marlenka+Tania']Hej! Czy mogłabyś mi zrobić banerek i go od razu zlinkować? Ja nie umiem linkować, a banery mi brzydkie wychodzą... :( Tak więc mogła byś? ... PLIS![/quote] Ja się tym ogólnie nie zajmuję, ale możesz poszukać w [URL="http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=38"]Off Topic[/URL] tam dużo osób robi bannery na zamówienie. A potem możesz go tutaj wstawić, a ja Ci go podlinkuję:-). [quote]Noo... to teraz pilnie oszczędzaj! Najprędzej będzie chyba po białej suni, prawda? A Hemilton to ma teraz przegrane, będziesz się na nim wyżywać :-D ;-) [/quote] [B]revii[/B] jasne, że będę się wyżywać - bom sadystka:D;). Mama też już nie może się doczekać TEGO psa:cool3:. Po białej najwcześniej:p. Ale słyszałam, że sporo chętnych na ten miot jest... Quote
revii Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Hmm... Wiem, że zależy Ci na hodowli, ale może równie istotny jest reproduktor? :cool3: Możesz się zapytać hodowczyni czy nie ma miotu/planów gdzie indziej? (z tego co wiem jest aktualnie jeden miot w innej hodowli po TYM reproduktorze) Mogłaby Ci ułatwić kupno takiego szczeniaka po swoim repie. Zapytaj, może jest gdzieś jakiś interesujący miot, nad którym warto byłoby się zastanowić. Choć Biała też nie jest najgorszą partią :p Ze wzglądu choćby na jej ojca warto poczekać na maluchy. Ale zapytaj, może jakaś inna sunia i TEN rep będzie równie atrakcyjnym skojarzeniem... (tym bardziej jeśli patrzymy na przyszłą karierę wystawową i hodowlaną - ciekawe pochodzenie jest cenione :evil_lol:) Quote
Recommended Posts