WinterGirl Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 śliczny nochalek, u nas tak samo mocno pruszy jak u Ciebie na fotkach.. POZDROWIONKA Quote
INU Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 U nas też dzisiaj zaczęło pruszyć. I cieszymy się, że nas odwiedziłaś:multi:. Quote
INU Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 A więc teraz przedstawiam wam wszem i wobec mojego żólwia;). Zółw wodny, czerwonolicy Tuptuś, lub jak kto woli (np. ja) Tuptul. Quote
revii Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Zaglądam i komentuje :D Szkoda, że zima utrzymuje się tylko 1-2 dni i zostaje tylko na zdjęciach... Przecież mamy styczeń! :placz: Quote
INU Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 No to zamówiłam baner i mam;). Może się teraz ludziska rzucą;). Quote
INU Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 A tak w ogóle to będziesz miałam czas na spacer w ten weekend? Bo my siedzimy w domu i się nuuudzimy... Quote
revii Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 INU napisał(a):A tak w ogóle to będziesz miałam czas na spacer w ten weekend? Bo my siedzimy w domu i się nuuudzimy... No a więc w ten się nie udało. I w przyszły też raczej nie :shake: Niestety... Quote
revii Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Hej! Coś cicho tu u Was... Wybacz, ale się przypomnę - dowiedziałaś się cosik w sprawach "urzędowych"? Quote
INU Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 revii napisał(a):Hej! Coś cicho tu u Was... Wybacz, ale się przypomnę - dowiedziałaś się cosik w sprawach "urzędowych"? Cicho, bo szlaban na kompa miałam;). W sprawach "urzędowych" nic nie wiem (chora jestem i nie mogę się z domu ruszać):shake:. Quote
revii Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Ooo... To wracaj do zdrowia! A tak przy okazji, to masz chyba za duży podpis pod banerem - wszystko może mieć najwyżej 100px - zaraz jakiś mod zakrzyknie, że jest "nieregulaminowy" ;) Quote
INU Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Ooo, jak tu cicho;). Może wyszperam jakieś fajne Misiowate zdjęcie. Quote
INU Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 No to pokarzę Wam goldenka mojej cioci... Strasznie groźny:evil_lol:. No i musiał mnie zasłonić:mad:;). [SIZE="1"]Na rękach oczywiście ja go trzymam, bo jakże inaczej;). Quote
INU Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Aaale tu ciiichooo;). Jutro będe miała fotorelację z dzisiejszego spaceru! Quote
revii Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Hej! Daaawno tu nie byłam :oops: Fajny goldenek, ale do takiego groźnego to bym się nie odważyła nawet zbliżyć, już Bor wygląda łagodniej gdy się złości ;) Quote
revii Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 INU napisał(a):Aaale tu ciiichooo;). Jutro będe miała fotorelację z dzisiejszego spaceru! Czekam na fotorelację. Już jest "jutro" Quote
INU Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 revii napisał(a):Czekam na fotorelację. Już jest "jutro" Jest, a nawet duuużo później, ale kabla od aparatu nie ma:eviltong:. Quote
revii Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Nooo... Masz się czym chwalić :eviltong: A może czekając na kabel dowiesz się może cosik w mojej urzędowej sprawie? :razz: Ja pamiętam i będę Cię tym męczyć... Quote
INU Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 revii napisał(a):Nooo... Masz się czym chwalić :eviltong: A może czekając na kabel dowiesz się może cosik w mojej urzędowej sprawie? :razz: Ja pamiętam i będę Cię tym męczyć... Raczej nie, bo mnie znowu powaliła (chrobę mam na myśli);). Poza tym kuzyn przyjechał, a on w Niemczech na codzień jest więc pewnie lada moment się u mnie zjawi. Jak już będę miała kabel to wkleję zdjęcia jego beagla. To chyba najszlachetniej urodzony pies jakiego widziałam (rodowodowy - urodzony w Niemczech). No może nie najszlachetniej, bo kilka (a dokładnie dwa:cool1:) importów już widziałam. Myślę, że wiesz o jakie psy mi chodzi;). Quote
INU Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Zmieniłam temat, więc się nie przestraszcie:evil_lol:. Quote
Recommended Posts